sreda, 12. december 2012

1918533 - o reprezentativnosti "protestnikov"

[fibonaci]
Tudi udeleženci sedanjih protestov so ljudstvo, ki ima v tej državi oblast :)
Drhal je kvečjemu tistih par priključenih honorarnih huliganov.
Ker ima ljudstvo dosti manjše zaupanje v pravo in pravosodje te države od tebe, se pač ravna po svoji presoji.

Tako je fibonaci. Tudi oni so DEL ljudstva. Niso pa CELO LJUDSTVO.
Pač komunistični in prokomunistični del ljudstva je šel delat štalo po ulicah, ne zato, bognedaj, ker bi jih motil lopovluk per se, saj ravno oni redno volijo komunistične lopove, ter institucionalni lopovluk in tudi njihove parole izražajo aspiracije, ki so čisti lopovluk.

Oni so šli sicer rušiti lopova Kanglerja, kateremu je v redu glasno povedati, da je lopov, ma niso oni zares proti lopovluku, oni bi le, da se na mesto župana vrne NjihovSvoj komunistični pravoverni lopov, tak, kot je to bilo prej, pa so eto oni bili kontent.

Zato je distinkcija in natančno navajanje kdo je ulicotacal sila pomembno. Tudi v primeru, da ne gremo v detajle o lopovluku na načnin, kot sem zgoraj elaboriral.

Na ulicah je do sedaj bilo nekaj deset tisoč ljudi. V seštevku v vseh mestih. Skratka, promili od skupnega števila Slovencev na ravni mest in garjavo nizki procenti v skupnem seštevku.

Njihova sestava je pa kakšna že? Eni sami ekstremno nadrkani rdečkarski špetirmaherji, ki bi radi, da bi bilo "their way or highway".

Nula strpnega dialoga in demokracije, tak kot v primeru Barbara rova. Od rdečetalibanov drugega ni niti za pričakovati. Jaz nisem niti malo presenečen. Oni bi pač radi na linčarski način odstranili župana lopova, kateri je iz nenjihove opcije, da lahko gor spet pride župan lopov njihove opcije. Eden podoben Jankoviću.

Ker sem tudi jaz DEL ljucva in ker nas 97% civiliziranih državljanov te države, ni bilo med drhaljo na ulicah, insistiram, da se za tistih par procentov ljucva, NE uporablja sintagma "[celo] ljucvo je šlo na ulice". Ker je 97% >>>>>>>>>>3%, je veliko bolj točno reči tako:

"Nekaj rdečetalibanskih nasilniško-teroristično nadrkanih vigilantejev željnih prevratništva in nagnjenih linču, je šlo na ulici rušiti župana sicer de facto najbrž lopova, pa preko tega poskusilo rušiti domnevno motečo jih nelevičarsko vlado, ma 97% ljucva jim ni sledilo". Ni jim sledilo, jebiga. Ni in basta! Facti brutti!

Tako precizno verbalno izražanje je pomembno, ker utegne že 21.12 to postati sila ključno, ko se bo kratkonogi kepec šel svojo špetirmahersko provociranje državljanske vojne in nove komunistične revolucije.

Tako smo dolžni ravnati zato, Da se bo vedelo kako je z legitimiteto in reprezentativnostjo tiste drhali, ki jo Kučan in Janković šuntata na ulice.

Kajti, že vidim, da bo petina vseh tistih, ki so volili Jankovića, torej cca 3% nacije 21.12. šlo na ulice nam ostalim živčno in nasilniško dopovedovati, kar mi že vemo. Da so oni volili za Jankovića in Kompartijo. To mi že vemo. Ne le za tistih 60 tisoč, ki bodo tam na treh trgih v Ljubljani. Mi to vemo za cca 315 tisoč Kučanovih ovac in še za nadaljnih brezpogojnih 200 tisoč rdečkarjev.

Kaj je tu tako novega in tako pomembnega, da nam to hočejo znova oznanjaati po linčarsko in prevratniško na trgu? Fprašam zgolj retorično seveda.

Če bodo še oni doumeli kakšne so relacije med številkami 60000 vs 315000 vs 500000 vs 1,7 milijona vs 2,04 milijona, bo morebiti Sloveniji prihranjena državljanska vojna. Ko v Londonu 3% nadrkanega folka gre v Hyde park gagat, se nihče ne tolče po prsih in ne sere o "VSTAJI CELEGA LJUCVA". Ker UK pač niso Jebeludzbunjenigstanija. Zato tudi imajo Hyde Park in Speaker's corner. Mi pa špetirmahersko Sljašćićarno in kratkonogega in drhal. Comprende?

Link

Ni komentarjev: