četrtek, 13. december 2012

1920360 - razprava o sestopih z oblasti ob kolumni Petere Sovdat "Ni nam pomoči"

[kalavnik]
Dragi bralci: dobro so vam prali možgane teh 20 let na 45 let podlage. Razklali so vas na leve in desne.

Tole zapisano me žali, juzlota, mataje in ostale levičarje pač ne in ne bi jih smelo. Kot novinarka bi že morala vedeti, da v Slo desni ne obstajajo, so samo komunisti in levosredinci z JJ na čelu. Sprejetje pok. reforme je kronski dokaz, da desnica v Slo ultimativno ne obstaja. Če kdo koga razdvaja ste to novinarji, ki s pisanjem o razklanosti to rdečetalibansko mafijo še bolj ščuvate proti maloštevičnim libertalno usmerjenim tudi vašim bralcem.

Točno tako! V Sloveniji ni desnih. In Petra to pove, ko omeni kvazidesničarje. Ravnokar gledam Voduškovo oddajo, v kateri sedi neki naivec, menda se piše Lubej al neki tacega, ki predlaga, da naj sedanja politična partitokratska kamarilja "stori enako kot Kompartija" in "sestopi z oblasti".

Ko sem to slišal, mi je bilo jasno, da Petra ima prav, ko reče, da nam ni pomoči. Kdor verjame, da je kompartija "sestopila z oblasti", bo jutri verjel, ko bo sedanja kamarilja uprizorila takšen "sestop". Na enak način, kot je to kobajagi storila Kompartija™. Točneje, kompartija bo še enkrat "sestopila®". Auuuuu!

Slovenčki bodo zopet vzhičeno z ritnicami ploskali Kompartiji™, ker je sestopila®. Spet sestopila®! V ozadju pa partitokratska kleptokamarilja sprejme zakon, da se Slovencem v prihodnjih 40 let ekspropriativno zaseže 80 milijard iz naslova premalo izplačanih pokojnin, primerjano z višino z reketom zaseženih sredstev.

Slovenčku™ porinejo komunistični ekspropraitivni dildo na suho v anus, Slovenček™ se zdrzne in živalsko grozno zakriči od bolečine ter se nemudoma a previdno zbuni, Oni™ mu hitro iz anusa vzamejo dildo, pa takoj nazaj porinejo kurca, spet na suho in brez Vazeljin™, pa mu obrazložijo, da to ni kurac, temveč svečka za boljše odvajanje blata, oz, da je dildo vendarle "sestopil".

In Slovenček mirno prenaša komunističnega roparsko-zasužnjevalnega izkoriščevalskega kurca friti ter celo ploska z ritnicami, ker je grdi komunistični dildo "končno sestopil" in se eto on poslej več ne počuti nategovanega in frit natepavanega na suho.

Umen državljan ta naš Slovenček, Nje™, umen kot čebelica Maja, čuj. Ki vsake toliko aterira na govno, ker je pač barvno podobno marjetici. hehe.

In ko rezultat ankete pokaže, da je 90% anketirancev prepričanih, da so protesti instrumentalizirani in vodeni z "levice", imajo vsi komunajzli v studiju (ne vem zakaj, a Vodušek je v studiju imel same komunajzle, kot bi jih pripeljal na zaslišanje zakaj so plačali in organizirali ulicotacarsko štalo, hehe) nekakšne bizarne komentarje, recimo Hanžek je rekel neki tacega - "...da edino levica ima posluh za zahteve ulice".

Eto vam sporočila - Kompartija™ ima posluh za zahteve malih človečkof, pa eto oni dolenjski zdravnik s svojo Partijo dela (nekšna slovenska NSSAP) sodeluje v vseh teh ulicotacanjih in se s tem hvali na TV. Vodušek ga povabi v oddajo in se kobajagi vpraša "mar je v ozadju protestov levica?". Auuuu!

Ehhh, že vidim, da Zoki bo spet na prvega maja na Rožniku gagal "da ima veselje do socialnega kapitala, nje™". In požel aplavz "celotnega delavskega razreda", ki bo ves do zadnjega malega človečka tega našega Absurdistana Komunajzeristana zbran tam na Rožniku, da sliši besede odrešenja, ki mu jih bodo izrekli rdečetalibanski mesije, odposlanci komunističnega Boga na zemlji, člani in emisarji Murglorske prelature.

Ja, Petra ima prav - ni nam pomoči! Kot nacija smo že dolgo gotofi!

Link

Ni komentarjev: