ponedeljek, 3. december 2012

1905452 - v kateri multinacionalki bi lahko pristal Pahor v primeru neizvolitve

Ne Apple, Microsoft je tisti, ki zaposluje komsomolce-politologe s področja Juge. Da se lažje sporazumevajo s sebi enakimi med korumpiranjem državnih uprav banarepublik. Apple tega ne potrebuje. Apple je firma konzumerjev. Apple naslavlja neposredno končne potrošnike. Ne potrebuje radmanov in pahorjev. Dovolj mu je čustveni efekt, ki ga doseže z globalnim marketingom. hehe. Zato, ker v njegovi tržni enačbi ni pahorjev in radmanov in še marsikoga, je Apple osovražen v domala vseh komunističnih bananrepublikah.

Microsoft bi pa Borutu morebiti lahko našel kako delo na liniji networkinga v banana republikah in med "levico" v EU parlamentu. Tisto levico, tipa Zoran Thaler, ki ljubi konvertibilno valuto, pri čemer barva kuverte ni pomembna. Še pomnite to politično truplo, tovariši? hehe.

Radman recimo, je bil nekoč glavni politolog-komsomolec in Microsoftov pogajalec z EU. Pa izpušil. hehe. Potem se je pa zapletel v hedonistične orgije s sebi podrejenimi pupikami na nekakšnih jadranjih in "jadranjih". Tudi Borut bi to znal. Oziroma zna. Le da njega ni mogel doleteti noben kodeks. Njega je ovčja drhal nagradila. In če se odloči postati kardinal slovenskih protestantov, tudi to mu bo ovčja drhal omogočila. In če se odloči še za življenja biti proglašen za blaženega, mu bo ovčja drhal ustregla. Dovolj bo, da trije medijski gagači pri tovarišu Marcelu rečejo, da je "Borut povezovalen" in vobče neškodljiv in evo, Borut bo blažen med blaženimi in no time. Če mu pa pri tem kot konkurenco in kontraozadje dodajo kakšno komunistično beštijo tipa Tuerk, mu bodo še živemu zgradili monumentalni spomenik in ga poimenovali za Boruta Velikega na belem lipicancu.

Link

Ni komentarjev: