sobota, 22. december 2012

1933448 - o "mirnih" "protestnikih", ki častijo hudojamske zločine

Gustl, od tebe nisem niti pričakoval česa manj poučnega. Bravo!

PS
Če bi en sam človek, kjerkoli izrekel, na primer stavek: "To drhal, ki dela štalo po ulicah je treba pozapreti, v zaporu pa jih dati v najstrožji del zapora, da jih strogi pazniki malo prebunkajo", bi kvazilevičarska Slovenija mesece in leta vrtela gobec, češ, da se iz te izjave vidi, kako SlovenskaEkstremnaDesnica™ oz SlovenskiDesniFašisti™ spet™ sanjajo mokre sanje kako bi PošteneDemonstrante™ zapirali pa maltretirali. Pa da je to tak, kot v času generala Pinocheta, pa da se iz tega vidi kako je pri nas ogrožena svoboda ta in ona, itd.

Ko pa se po ulicah valijo takšni pošastni transparenti, ko znan slovenski igralec v kamere arogantno in cinično pove, da "...zdaj, ko bodo Barbara rov izpraznili, ga lahko spet znova napolnimo™", ko se na Lažgošah in lažgošah neštetih po Sloveniji zbirajo zombiji, oblečeni v uniforme klavcev, ki zo zagrešili barbara rove in celo oboroženi s trofejnimi thompsoni in grozijo celi naciji, češ, da bodo oni™ NjihoveSvoje™ plenilsko-reketarsko-sinekurno-rentarske Tekovine™ branili z orožjem, ko v kamere, podobno temu transparentu nek razjarjen motenec vpije, da "...je treba vso to lopovsko golazen, mamico jim, dobiti, pa fizično odstraniti, da to Oni™ lahko storijo in da to Oni™ tudi bodo storili" in tako dalje, pa domnevna medjska oz novinarska in uredniška social-demokratična Slovenija, ki se rada tolče po prsih pa ponosno svetu oznanja da so Levičarji™, niti bev niti mev ne naredi.

Češ, to je vse v redu, naj se te neposredni pozivi na linč in revolucionarno divjanje anarho-komunistov oz anarho-boljševikov mirno izvaja, saj jih domnevnolevosučni novinarji in uredniki dojemajo oz doživljajo kot NjihoveSvoje™, ki da udejanjajo NjhovoSvojo™ domnevno levičarsko in definitivno antijanševsko politiko, aspiracije in doktrine.

PPS
Ne glede na to, da morajo oditi vsi slovenski politiki, vred z Janšo, vendar nikakor ne na čelu z Janšo, ima Janša prav, ko za te ulicotacaške orgije reče, da to ni nikakršna vstaja Slovenije, temveč vstaja zombijev. Katerih zombijev? Rdečih zombijev! Komunističnih zombijev!

PPPS
V Sloveniji se ravnokar dogaja poskus komunistične političarske sodrge, da še enkrat na prevaro in s preusmeritivjo preživi narodov bes zaradi 22@45™ komunističnega dvijanja in plenjenja in fašisto-boljševističnega podmizno-klanovskega orgijanja.

Slovenijo bo zelo po glavi teplo, če dopusti, da se še naprej proliferira nereprezentatvno, nelegitimno zatrjevanje peščice boljševističnih viđilantejev instrumentaliziranih od komunističnih teroristov-zombijev iz ozadja, češ, da tu gre z VstajoSlovenskegaLjudstva™.

5000 pizdekov, ki so se zbrali včeraj je komaj za 2,5 promil slvoenskih državljanov. Komaj 3 promile volivcev. Oni nimajo legitimitete in reprezentativnosti niti toliko kolikor jo ima poln stadion green dragonsov na bolje obiskani tekmi v Ljubljani.

Če bodo levosučni novinarji in uredniki nadaljevali dajati toliko prostora tej nelegitimni in nereprezentativni drhali, če jih bodo skupaj s StriciIzOzadja™ šuntali in teptali pravice preostalih 2 0350 000 ljudi v Sloveniji, ki nismo del tega anarho-boljševističnega divjanja. predvsem naše pravice, da se te drhali ne označuje za CeloSlovenijo™, vseSlovence™, vseVolivce™, vseSlovenskoVstajo™ in podobno.

Skratka, če bodo neodgovorni novinarji in uredniki še naprej počeli tako neodgovorne svinjarije, se utegne ta naša Slovenija silom prilik pogrezniti v državljansko vojno in predvsem v terorizem izvajan s strani anrho-boljševiških zombijev.

Začelo se bo tak, kot se je skoraj zgodilo včeraj, ko so nekaj časa mediji poročali o dveh zborovanjih, dveh skupin, ene, ki se bi z vlado neki pogajala, druge pa, ki je rušilno hotela izvajati linče, med prepevanjem zombijev, ki so nam tudi včeraj peli komunistične uličarske pesmice in mahali s komunističnimi simboli, pod katerimi so se zgodili barbara rovi in nočne asasinke akcije komunističnih eskadronov smrti.

In ko se enkrat zgodi nepredstavljivo, da dve skupini po tektonski črti razcepljene Slovenije prvič na ulici obračunajo z ganitnimi kockami, ko pade prva kri in prvi mrtvi, potem ne bomo več tako daleč od vrnitve nočnih asasinskih akcij komunističnih eskadrinov smrti. In vrnitev vaških straž. Deja vu? Deja fakin vu?

Dovolite, da zaključim tako: Anarho-boljševistični zombiji bodo ob takemu razvoju dogodkov orgazmirali enako kot je orgazmiral Tito in njegov CK, ko je okupator vkorakal v državo in pričel izvajati maščevalne poboje proti ljudstvu. In ko so "obični domoljubni komunisti" - delegati na neki komunistični ilegalni supertajni konferenci v Zagrebu odposlanca CK Kardelja vprašali zakaj se komunisti več kot pol leta po okupaciji ne borijo proti okupatorju, je ta, orgazmirajoč na podoben način, odvrnil, da se njih okupator ne tiče, da njim je cilj samo eden - izrabiti kaotične razmere v zemlji za prevzem oblasti in izvedbo komunistične boljševistične revolucije. Mejk nou mistejk, cilji so danes povsem enaki.

PPPPS

Anarho-boljševistično drhal Slovenije in njene StriceIzOzadja™, točneje StriceIZSljašćićarne™, točneje StriceIzMurglorja™ pozivam, da se raje organizirajo v privat Komuno, Zadrugo, Kibuc, kakorkoliže hočejo temu reči, naj sami odkupijo vse državne kolhoze komercilne narave in se naj tam v svoji lastni komuni gredo svoje boljševistične parole o prerazdeljevanju.

S seboj naj v to bratovščino srpokladifca vzamejo tudi vse svoje rdeče tajkune in komunistične barone, da jim bodo s svojim nagrabljenim premoženjem za velekapitalsko podstat. Ko jih imajo tam v bratovščini, lahko v formi znotrajdružinskih zadev izvedejo to, kar gagajo eni, češ, da je [rdečim] tajkunom treab odvzeti na lopovluk nagrabljeno. enega jim pa ne bomo pustili. ne bomo jim pustili, da bi te svoje rdče tajkune pometali v barbara rove in ali kake kočevske fojbe. Zakaj? Zato, ker je ta dežela veliko bolj naša™, od nas preostalih 2 milijona, ki se ne gremo anarho-boljševistične zombijevske ulicoacaške orgije, pa si eto jemljemo pravico, da v tej deželi nihče nikogr ne bo metal v jame ali kako drugače linčal. ker Mi™ imamo rpavico živeti v civilizirnai državi, v kateri komunistične, fašistične, boljpevistične, anarho-zombijevske metode niso dovoljene.

Naj gre v zapisnik: ker Slovenija leta 1991 ni doumela da se je "Vratio Valter, da komunistično-fašistični kučlanovski bagri jeba mater", mora taista Slovenija zdaj žreti drek, ki ji ga servira taista komunističan sodrga, ki ji Valter takrat ni jebal mater za vse večne čase.

Sodrga, ki je najprej devastirala in pokradla državo, potem pa leta 2012, ko je oblast pristala v rokah neke druge, njej nasprotne skupnoskledarske nazisocialističlen bagre, arogantno-cinično, temeljni kmečki pameti žaljivo, odpošilja redherring sporočilo, češ, da ko se vrne Valter bo iskal neke neznane fantomske in seveda da nelevičarske nekomunistične fašiste.

Romunski valter je leta 1991 vedel komu mora jebati mater, češki valter je vedel komu mora srborito reči "Do prdela!", hehe, slovenski pa še danes ni našel poti niti na pravo stran, kaj šele ,da se bi spuntal, ker ga hujskajo da jeba maetr v koristi komunistofašistov.

Jebeš takega Valterja, za katerega lahko levičarski in pro-anarhonovinarji pogledajo v skupino ušivih garjavo maloštevilnih viđilantejev in rečejo "Das ist Slovenische Walter"!

Link

Ni komentarjev: