četrtek, 13. december 2012

1919971 - Bućkar še kar nekaj pametuje o aktualni politični situaciji

Đizs krajst!
A baš on, komunistični majmun, ki je leta 1991 in 1992 storil vse, da komunizem ostane in da se nobeno komunistično spako in ali vsaj kako bestialno roganizacijo ne lustrira in da se nobenega bestialnega komunističnega zakona in doktrine ne pozabi reimplementirati in reinkarnirati na novih platformah, ravno on nam bo tu solil pamet, da smo ostali v komunizmu in pri tem namigoval, da s tem ima v mislih Janšo, ker "opozicija nima nič pri teh protestih" in strici iz ozadja so normalna stvar.

No shit Sherlock! Ja, seveda smo ostali v komunizmu. Ti si poosebljen komunizem. Ti in tvoj Kučan in vaše rdeče lopovske horde, ki so nam na AC in podobnih javnih poslih pokradle 20 milijard minimum, na prihvatizaciji pa 40.

Zdaj s pokojninsko kobajagi-reformo pa bodo še 80 milijard. In povsod je to doseženo s pomočjo ekspropriacije potom komunistične nasilne uravnilovke in reketa vsiljenih delovnemu plebsu in davkozavezancem na eni strani in benefitov danih rdeči komunistični mafijski klepto-kartelni podmizniški nomenklaturi na drugi strani. V to rdečetalibansko nomenklaturo sodi tudi pizdek Drbućko. Na zelo visoko mesto!

In veste zakaj se ta komunistični udbaški spaček lahko tako spreneveda in sere? Zato, ker ga je intervjual novinar, ki ni bil naravnan tak, da to spako stera na čistino in mu pod nos da njegova lastna govna, ki so ohranjala komunizem, recimo spakedrana Ustava ki najbolj gnusen komunisto-teroristični aparthaid imenuje za benigno kobajagi "socialno državo", ki jo je spisal On Mr. Drbućko;

Pa sjeban prokomunistični volivni sistem; pa izdaja v kateri je kot komunistični krt sodeloval skupaj s Spomenko Orleanko Pucko jima materino; pa ovčje romanje pokloniti in prikloniti se prestolonasledniku rdečega prestola, ki ga je določil Kučan Von Murglor.

Četica na čelu s to patetično spako je odracala se poklonit Zoki Yong IL Kučanu. Beda od bede! Severna Koreja! Niti malo ne dvomim, da če jutri umre tovariš On™ The Kučan™, bo Drbućko skupaj s Spomenko in sledbeniki 8 ur na mrazu jokal za velikim meštrom špetirmakerstva NjihoveSvoje™ rdeče lože.

Slovenija se lahko iz dreka izvleče le tako, da se kot prvo takih spak ne intervjua in se njihovega ogabnega prokomunističnega in promafijskega sprenevedanja ne objavlja. Vsaj ne pozicioniranega kot stališče poštenih modrih mož. Ajde Gustle, opremi ta intervju z "Oglasno sporočilo Kompartije™ - Mnenje udbaša in komunista, Kučanovega lakaja Bučarja". Kurc, če narod promptno in skrbno obveščaš, kateri članki so oglasno sporočilo podjetij, daj še za oglasna sporočila Kompartije.

Seveda je za vnormaljenje in rešitev Slovenije potrebno še veliko več. Na primer, treba je iz Ustave pometati komunistični uravnilovski drek. In recimo tisto "ustanovitev banke", hehe. Pa lustracijo je treba speljat. To, ki ji je udbaš Drbućko nasprotoval in dosegel, da jo ni. Z antikomunistično lustracijo je tak kot s klopom. Če ga včeraj po povrartku z gobarjenja nisi dal ven, ga daj takoj danes. Nikad nije kasno, da se očistimo strastno, Nje™? Njeeeee™?

Speljat jo moramo ne zato, da bi Kučana zaprli, naj stara zabuhla komunjara kar žre svoje tortice tam v sljašćićarni, temveč zato, da bomo Kučanovo in Drbućkovo Kompartijo™ in Udbo™ in OZNO™ z zakonom proglasili za zločinske organizacije.

In vse sukcesorske bestialne organizacije a la ZLSD in podobne je treba prav tako proglasiti za zločinske tvorbe, ki nadaljujejo lopovske fašistoboljševiške reketarske ekspropriativne mafijske aparthaidske prakse.

In odpraviti nasilnouravnilovske davčne zakone in odpraviti neokapičene komunisto-fašistične aparhaidske prispevke. In odprodati vse državne kolhoze, ki niso v službi temeljnih servisov države državljanom. Da se Drbućkove rdeče in drugih barv skupnoskledarske rentarske elite nimajo kje napajati.

No, ko bomo uredili vsaj našteto, nas ne bo treba skrbeti za strice iz ozadja, za katere se ta udbaška spaka dela mono, češ, da ne razume, da se tu govori o komunajzer-fašistični rekeatrski mafiji in ne o nekih civiliziranih vladah v senci in ali poštenih vplivnih krogih.

Ne pizdek, to niso pošteni vplivni krogi, ampak prevratniška teroristična komunisto-fašistična mafijska sodrga. Za to se gre pri terminu "strici iz ozadja". Če bi novinar bil pravi, bi temu izhlapelemu udbašu to predočil in terjal, da se glede tega izjasni. In ko bi pričel eskivirati, bi ga steral nazaj na čistino z argumenti in ga toliko časa silil, da se izjasni in se ne spreneveda, da bi na koncu intervjua pizdek sam prisil, da se intervju ne objavi, ker mu rezultat ne bi bil všeč.

Link

Ni komentarjev: