ponedeljek, 10. december 2012

1915464 - kdo vse naj spoka iz politike

[yuslocan]
EVO TUKAJ NA GLAS PREDLAGAM DA VSE, PRAV VSE UMAZANE IN KOMPROMITIRANE POLITIKE UMAKNEMO IZ POLITIKE. SE STRINJAŠ?

Torej bova malo počakala in bo čas pokazal kdo bo na koncu razočaran.

Če bodo kriteriji tvoji oz. od TvojihSvojih™ oz komunistični doktrini skladni, boš ti srečen, tak kot leta 1946, ko so takšni, kakršen si ti, pozdravljali ono prvo "revolucionarno" divjanje f Kranjcef in gagali, da so desetine tisočev linčarsko postreljenih pa zmetanih v fojbe, na plitvo zagrebenih v tezenske takovske jarke, alpa celo živih zazidanih v rudnik, pač "izdajalci", ki so že s tem, da so se uprli komunistični teroritično-morliski beštiji, ki jih je itak dala na seznam za eksterminacijo, že zato, ker so intelektualci, duhovni, veleposestniki in ali poljubni nasprotniki komunističnega plenilskega divjanja, skratka so že s tem dovolj grešni, da se jih je smelo dati na seznam za odstrel in po seznamu v nočnih asasinskih akcijah komunističnih eskadronov smrti pobijati.

Ergo, za kriterije se gre. Read my lips: K R I T E R I J I!

Če kriterije postavlja ulica oz točneje komunajzer ulica, ki jo iz ozadja šunta na tisoče komunajzer in pro-komunajzer idejo in aspiracije proliferirajočih in uresničujočih rdečetalibanov, pa naj si bo to politična rdeča nomenklatura, ali pa rdečetalibansko zadojeni novinarji in kobajagi nenomenklaturni in neodvisni profesorji na fakultetah, potem boš ti vesel.

Vesel boš, ker si boš lahko ohranil svojo fatamorgansko pičkodimno utopično naivno verovanje, da so TvojiSvoji™ vsi po vrsti pošteni in častni, edini lopov je pa Janša in NjegoviSvoji™ šuštaršiči, viranti, vizjaki,....

Resnica v tej deželi je pa seveda povsem drugačna, nje nedojemanje pa zelo nevarno, in resnico bo možno uzreti le, če se v tej deželi končno enkrat prične zadeve tehtati, evaluirati in presojati po kriterijih civliziranih družb sveta, koder se ne gradi na lažeh, urbanih in drugih mitih, mitomaniji in mitologiji tej ali oni in se resnice ne pači zavoljo ideološke zagovedanosti in vseopravičujočih izlivov nazi-sentimetov.

Resnica v tej deželi je, da je ta družba takšna, kot družina tovariša Fritzla, ki javnosti že 22@45™ prikriva, da je naš slovenski družinski Fritzl nasilnik, pedofil, motenec, v resnici de facto tudi pijanec in da družina, ne le da nima jajc s tem motencem opraviti tako, kot so to storili Čehi s svojimi fritzli, temveč v imenu "kaj bodo rekli ljudje v vasi in kaj bo rekel župnik in kaj si bodo ljudje po Evropi vobče mislili" in kar je najhuje tudi v imenu "ni važno, da posoljuje hčer, Naš™ je, naj tamala malo potrpi, bolje, da jo še naprej posiljuje Naš™ družinski oče, ki je kakopak Mr. Zaslužen™, kot pa, da jo potencialno onegavi kakšen NenašNeSvoj™, alpa, o groza grozna, nekdo, ki je tafarški™ pohotnež morebiti, nje™.

Resnica v tej deželi je, da je država in državnost te dežela leta 1945 nastala na zlu, zločinu, krvi necivilizirano pomorjenih, krvi povsem in dobesedno nedolžnih celo, na ultimativnem zločinu, ki ni bil nikoli sankcioniran. Zato danes ta nesankcioniran um mirno zaluča granitno kocko v glavo mladega očeta - policista, ki zgolj opravlja svoje delo. Za bedbo in človek envredno mezdo, ki mu jo je po meri oz majhnosti svojega uma določil nek drug fritzlovski um podoben taistemu fritzlovskemu umu terorista z ulice, ki mu je ravnokar izbruhnil fašistični-komunistični-zdraharski-rušilni karakter. Oni, leta leta 1941 in 1946 po noči moreči in do sedaj nesankcionirani.

Ker je ta morilski um ostal nesakncioniran v tej družbi, eto zakaj se nam zlo in nasilje godi na libijski način! In eto resnice!

Resnica je, da smo dopustili, da tudi novo hišo, ki smo jo na ruševinah stare leta 1991 zgradili kobajagi povsem na novo, gradimo na gnilih temeljih zločinske prejšnje države, na mitih o poštenosti in junaštvu, ki so v resnici bili zločin in lopovluk in nasilje in prevare in nateg. Na steroidih!

Resnica v tej deželi je, da Kučan, Rop, Janković in podobna rdečetalibanska rdečenomenklaturna rdečeplenilska gamad nima niti teoretične šanse biti uvrščena med poštene in častne, saj zasleduje, vzakonjuje in srdito konzervativno insistira na ekspropriaciji, plenjenju, prevari, laži, podmizenju, črnih fondih, mitih in lažeh o junaštvu, prikrivanju fritzlovske slovenske kleti in tako dalje bi lahko cel dan našteval v tem smislu.

Kako je lahko nekdo tak pošten in časten, če pa odkrito, s pomočjo zlorabljene ugrabljene države, zlorabljajoč postavo in represivni stroj države, ropa mlade inženirje Krke v prid jankovićev, rigelnikov, bavčarjev, šrotov, kordežev, hild, zidarjev, kučanov, lukšičev, stotine tisočev lojalnih plačanih volivcev zla, nagrajenih s sinekurami v javnem sektorju in prikritimi zakamuflrinaimi sinekurami kamor se obrneš v tej deželi, vključno z izplačevanjem pokojnin nekontributorjem in s podeljevanjem sredstev iz EU onim, ki so pravoverni™, lojalni™, našiSvoji™ in podobno.

Resnica je, da če nekdo zagovarja, vzakoni, insistira, da je treba "relativno bolje plačanemu" brutalno zaseči 60% prihodka, zato, da se namakne sredstva za vzdrževanje komunističnega ideološkega setupa, v katerem je neskončno veliko enelbe-like državnih kolhozov, ki se jih potem dojebava iz tako vplenjenega denarja, ker so pač po temeljne dizjanu komunistične ideje, povsem logično da predestinirani, da proizvajajo izgubo, ki je za vse državne kolhoze v seštevku velika nekaj sto milijonov letno.... skratka, če nekdo zagovarja tako sprijeno antinarodno idejo in to ima zapisano v svojih doktrinah in programskih dokumentih, kot temelj ideologije in koncepta družbe, ta ne more biti nič drugega, kot ultimativno antinarodno koruptivno-lopovsko zlo.

Zlo, ki ne sme nikamor blizu oblasti, moči, vpliva in odločanja!

Resnica je tudi, da se domnevni slovenski naravni sovražniki komunističnih plenilsko-ekspropriativnih reketarskih beštij, v Sloveniji niso obnašali, kakor so se češki, madžarski in delno celo srbski. Ne, oni so boj proti komunistični beštiji doživeli zgolj kot boj za primat pri fritzlovanju oz plenilsko-reketarskih orgijah.

Oni so rekli, "No, oče so v komunistični ekspropriativni fritzlovski kleti posiljevali našo sestrco Micko 12@45™Padlage®, sedaj jo bomo i pa mi!" Tak je to v naši slovenski družini! To je naša žalostna resnica.

No, ko so oče malo popustili, da se je za trenutek naredilo stanje, kakršno očetu ni bilo po godu, so oče organizirali semuljićevsko ulicotacaško operetno drhal, da bi si na silo povrnil ekskluzivno totalno kontrolo nad kletjo v svoje umazane tace.

Ko so oče videli, da je to vužgalo le enkrat in nea vućge več, so nastopili bolj grobo. In jebiga, ker tu ni šlo za boj proti kakšnim poštenim, moralnovertikalnim osebam, ampak za boj proti kanglerskim in podobnim bratom, ki so sestrco nadaljevali posiljevati, tak kot oče, so oče lahko uprizorili revolucijo proti njim in je vse celo bilo videti bepe.

In to je največja beda slovenske kobajagi vstaje™ oz vstaj™, ki se nam zdaj dogajajo. Duha linčarstva je Sljašćićarna™ uspešno spustila iz flaške, zdaj Sljašćičarni™ ostaja samo to, da uspešno v vodstvo linčarske drhali podtakne taprave™, tasvoje™ in bomo imeli kontinuiteto™ naprej.

Evo, ste že eni, ki si domišljate, da bo po poštenem sojenju odplaknilo zgolj janše in vizjake in kanglerje. Kučani, jankovići, lukšiči, gašper gašperji in drugi pingvini pingvini pa bodo kobajagi smeli ostati. Ker so Pošteni™. AuuuU!

Če ta narod ne bi ravnal tako nespametno, ko je pod preprogo od javnosti skrival fritzlovanje v domači komunistični kleti, potem se nam ne bi nakotilo toliko jankovićevske, kučanovske, bavčarjevske, šrotarske, janševske, kaglerjevske, vizjakovske, šušterčičevske, virantovske, žerjavovske, kahlovske, opusdesosvske, riglenikovske, horvatovske in podobne lopovske, partitorkatske, plenilske, nasilnouravnilovske, reketarsko-zajedalske mrgloazni, ki sredi vstaje™ mirno, arogantno, nesramno, hiperzločinsko stopi skupaj, strne svoje reketarske vrste in uresniči kučanovsko boljševiško nasilnouravnilovsko plenilsko kontinuiteto komunističnega pokojninskega zla. Po metodi - Njim™ se zgodi nič, narodu pa tič! Narodu tič friti! Brez vazeljin!

Jap, to so storili "revolucionarjem" v posmeh! Hallal jim vera!

Ali bodo revolucionarji™ kdaj skontali ta ultimativni zajeb dveh tisočletij? Močno dvomim, dude, močno dvomim!

Vem pa kaj se bi zgodilo, če bi "revolucionarji" bili pravi, pa bi ta zajeb in zajeb z bankami in drugimi državnimi kolhozi, kjer dve, domnevno nasprotni si reketarski mafijski bandi nudita dva antinarodna lopovska koncepta, izmed katerih noben ni pošten in pravi.

Zgodilo se bi uličarsko čaušeskovanje in ali ghadafiejevanje. Vem in se čudim, da se janše, vizjaki, lukšiči, kahlni, pahorji, žerjavi, šušteršiči, viranti in tako dalje, še vedno, ko smo že tak daleč, upajo to početi.

Narod je res sistematično zaglupljen in pacificiran in pohlevniziran in se ga da izi manipulirati, ma nekega dne, ko zmanjka hrane in obleke zadosti velikemu obsegu množic, utegne lačen narod doživeti pravo razodetje, pa čudežno, tak kot v Libiji in Romuniji in Egiptu, ubežati psihodeličnemu delovanju ideoloških kontaminatov in se spuntati zares na romunski in način ali na libijski način. Kaj bo pa potem? A viranti, šušteršiči, jankovići, kučani, janše, konvertirani popovići... res menijo, da jim bo vsem uspelo doseči meje pravočasno in ubežati besnim in razžaljenim množicam?

Resnica, prjatu moj je, da mora vsa komunistična, prokomunistična, reciklirano komunistična, zdravljenokomunistična, prikritokomunistična kamarilja proč. Predvsem pa vsi njihovi zakoni, doktrine in prakse. Ne glede na usodo njih samih, morajo njihovi zakoni in prakse proč!

Resnica je, da hkrati žnjmi morajo proč tudi vsi drugi politiki, ki so dosedaj kadarkoli oz kdaj delovali in ali danes delujejo v formi organiziranih političnih sil. Zakaj? Zato, ker sestre niso rešili iz komunistične fritzlovske reketarsko-ekspropriativno nasinouravnilovske pavperizacijske kleti, temveč so se očetu komunistu-fašistu-posiljevalcu-pedofilu-incestomo nstrumu pridružili, oz ko ga ni bilo več zraven, so sami prevzeli njegovo vlogo in sestro posiljevali naprej na enako incestuozno-monstruozen način.

Janše, šušteršiči, vizjaki in podobne spake, če že sami niso posiljevali, so v najmanj zagrešili zločin ravnanja Fritzlove žene, ki se dela mono, da ne ve kaj se dogaja v kleti. Ali pa sosedske brezbrižnosti, češ, naj Fritzl v svoji kleti svojo hčer posiljuje kakor mu paše.

Vsi oni so že rentarsko-reketarsko-plenilsko kužni, kontaminirani z narodu nevarnimi patogeni, zato morajo proč! Adijo pizdeki, zamudili ste priložnost biti častni državniki in rulerji, zato imamo za vas samo eno sporočilo - sikter na smetišče zgodovine! Porabili ste svoje žetone! Ajt, mrš!

Zato morajo vsi proč. Pametni bodo šli sami, oni, ki si ne morejo kaj, ker jih oblast, moč in komunistično kletno fritzlovanje privlači kot kakšen bullmastifski anus, pa bodo pač tvegali, linčarsko čaušeskovanje, ki jim ga besna uličarska drhal utegne prirediti. In glede na količino njih arogance, nisem siguran, da bom v sebi uspel najti kaj krščanskega sočutja do teh beštij.

Kajti, konce koncev, kaj jim pa ta moment preprečuje, da se iz beštij prestavijo med civilizirane poštene ljudi (V prevodu, da za vedno odidejo iz politike!).

Gre za preprost gard: Gard poštenja. Do sebe, svojih otrok, svoje družine in do vseh državljanov Slovenije!

Gard, ki ga je zgolj treba zgolj čimprej zavzeti! In ta gard zavzeti je simpl ko pasulj. Edino kar je treba narediti je, da se odpoveš pljački, lopovluku in oblasti na način kakor jo ta partitokratska kamarilja izvaja. Težko li je?

Težko li je enemu Šušteršiču odkorakati iz antinarodne vlade?

Težko li je Janši odkorakati in se ukvarjati z družino?

Težko li je Kučanu žlampati tiste tortice in kavo v tišini in brez špetirmaherskega zarotovanja tam v Sljašćiarni™?

Težko li je Dr Lukšiču nehati glumiti, da ne razume, da je komunistična ideologija in praksa globoko antinarodna, anticivilizacijska, lopovsko-plenilska? Ako jim je težko in ako se ne morejo upreti egotripom, potem naj nosijo konsekvence, ki jim jih uličarska linčarska drhal utegne darovati.

Vem, vem, eni se zdaj sprašujete, "kdo potem nam naj vlada", če morajo vsi kučanisti in vsi janšisti in vsi nejmit-tisti™ s politične scene oditi.

To se tako dramatično in teatralno sprašujete samo zato, ker ne razmišljate dovolj pa nočete priti do prave globine problema, pa si domišljate, da se nam utegne nekaj slabšega zgodii, če teh fritzlov ni več in če "sestrco" pustimo "nezaščiteno" in v rokah "seksa neveščih" kandidatov.

Ne prjatli, problem te vrste sploh ne obstaja. Odprite tretje oko in se zavedajte, da če ta trenutek oblast damo v roke 2000 komaj doštudiranih študentov, ta država in ta skupnost ne le, da ni v slabših rokah, temveč je v bistevno boljših rokah, kot je sedaj.

Sedaj imamo ovce, ki nam jih "čuva" trop volkov. Če pa volkove odjebamo in damo četico zelo mladih dvomesečnih pesekof, je prvi efekt ta, da nam nobene ofce "čuvaji" ne bodo zaklali. Na tem bomo gradili dalje. Ko pa peseki odrasejo, bo med njimi gotovo zrasel kakšen lep istrski ovčar že od malčih nog vajen čuvanja ovac in ne klanja, pa nemški ovčar pa tako dalje. A najprej je treba proč z volkovi. Vsemi volkovi! Tudi tistimi s prelepimi kožuhi in veličastno zdravimi belimi očnjaki. predatorskim volkovom se ofce ne zaupa in basta!

Link

Ni komentarjev: