sreda, 26. december 2012

1935341 - kako Kučan postavlja "nove obraze"

Dejavnik "Čas":

Ni res, da se za izoblikovanje alternative kompartiji in kleptoktratski partitokraciji potrebuje 6 mesecev. Murglorska prelatura to lahko uredi v enem tednu, akoravno bo tako treba. Kaj tedni, v enem dnevu bodo to uredili!

Evo recimo Zokija je prelatura, oz osebno tovariš On™, kot "alterantivo" pobullmastifljeni "levici" ustvaril v enem dnevu. Ma, kaj enem dnevu, mona - v eni sami seji CK na koti Sljašćićarna™. Legende pravijo, da je ta zgodovinski dogodek potekal tak:

Najprej je na koto Sljašćičarna dospel tovariš On™. Usedel se je v svoj običajni kot in naročil rdečo jagodovo tortico in makiato, ker hujša in noče več piti kapućino, ker not dajejo mleo 3,6. Pa jim je že neštetokrat rekel, da to nea je zdravo.

Čez 20 minut je prisopihal tovariš s tajnim imenom Brkać, nekšen sodobni španski borc z reke Hudson. Neki je žlobudral, da je mislo, da sta se zmenila ob 12-ih in to pa to, pa da je mislo, da pri domu v Trnovem. Tovariš On™ je sicer z gnusom, ma vljudno zadržano in dokaj umirjeno in hladno tovarišu Brkaću odvrnil, naj raje naroči in se neha pačiti, pač demenca je huda reč,... "Jaz sem srečen, da sploh še obvladaš koncept, da si moral nekam priti in da ti čuka dovolj dobro dela, da veš, da si se moral sestati z menoj v nekem lokalu", je še dodal na koncu in nadaljeval brati Delo in hkrati, kot kakpne Napoleon, listati Mladino, Dnevnik in Ciciban.

Ko je na mizo sedla še radenska za tovariša Brkaća se je ta opogumil in pričel jamrati, češ, Milan, to je pa treba neki narediti, tem se je čisto odpulilo, vse jih moramo odrezati. Krileč z ročičkami in oprezajoč za grimasami na obrazu tovariša Njega™ je tovariš Brkać s Hadsooooona nadaljeval jamrati in napeljevati, da bi tovariš On™ bleknil koga bodo pa zdaj dali gor.

V tem se tovarišu Njemu™ naenkrat razvedri obraz, pogleda doli po ulici in pomenljivo, z namsehom Mona liza kanal No. 5 razodene - "...tega blentota bomo zdaj dvignili gor". Tovariš Brkać se obrne in čez ramo uzre Zokija, kako sopiha proti koti Slašćićarna TV-13.

Se obrne nazaj proti tovarišu Njemu™ in zjeclja: "...kaj nisva rekal zadnjič, da zaradi zemljišč in to, le izjemoma in šele, ko bo še ene dve leti gulil na občinski ravni, da vivimo, če...in...in..."

"Daj odjebi s tem zdaj, vidiš, da streha gori, jebemvaboga, ti pa nakladaš o guljenju še dve leti...koga pa naj potegnem iz riti, jebemvaboga!?" se jezno odzove tovariš On™.

Ostalo je že legenda in zgodovina, Nje™.

PS
Vsak čas bo Kompartija™ profilirala™ tote protestnike, pa bomo spet dobili Alternativo™. Partija™ bo spet sestopilaZoblasti™, mehkokurčni Janša pa, ki ne zna sestopiti™, bo pač sestopljen™. Zelo preprosto, nje™, zgodil se mu bo narod, nje™, ga bodo lustrirali™, nje™?

Link

Ni komentarjev: