torek, 4. december 2012

1908699 - učinek "konsenzualnih" reform političnega sistema

Tiste "rešitve, ki majo dovolj podpore v parlamentu", nas bodo še hitreje spravile v prepad. Amen!

"Rešitve z dovolj podpore" kučanovskih spak na eni strani in janševskih državnoreketarskih spak na drugi strani predstavljajo težnjo po ohranjanju statusa quo, kar pomeni ohranjanje rentarsko-reketarsko-aparthaidskega sistema.

Razumljivo, saj so sedanje stanje proizvedli ravno oni, ravno taisti partitokrati, ki že 22 let eni pa celo 22@45(TM) sedijo v parlamentu.

Drugače povedano, nas državljane niti malo ne zanima niti ne potrebuje zanimati kakšni so predlogi te obstoječe parlamentarne in celo obstoječe neparlamentarne partitokratske srenje. Te konzervativno-zatohle rento-reketarsko etato-nasilnouravnilovske sile, ki jih zedinja nazisocializem, nimajo niti imaginacije, niti volje, niti namena stvari spremeniti v pravo smer, v smer fer neizkoriševalsko-svobodarskega new deala. Če bi, bi to v vseh teh desetletjih vsaj enkrat resno pokazale.

Nas državljane mora zanimati samo to, kako bi na sceno pomagali poslati nove predstavnike celotne družbe, nove politike, nove zakonodajalce, ki bodo rezolutno in brez obotavljanja, demagogije in mudologije demolirali satanski setup, ki ste ga naredili Vi - večni slovenski politiki, ter rapidno ustoličili nov, fer družbeni deal, kakršnega prakticirajo normalne, zrele zahodne demokracije, ki komunističnemu mafijskemu izkoriščevalsko-zasužnjevalskemu rento-reketarskemu eksperimentu nikoli niso dale prostora.

Če pa sedanja politična partitokratska klepto-kamarilja, iščoča konsenza in logike "ne talasaj da vladamo v kleptokohabitatu naprej", konsenza za novo - staro frankensteinsko rešitev "z dovolj podpore" kamarilje kobajagi leve in kamarilje kobajagi desne, zamudi storiti tisto edino častno in pošteno, kar še lahko stori - odkorakati mirno na smetišče zgodovine, bodo nacijo pahnili v roke novih uličarskih revolucionarjev, ki si bodo odhod sedanje partitokracije na smetišče zrihtali na silo.

In ker bodo Tanovi(TM) kmalu pogruntali, da so eni "levi" revolucionarji, drugi pa "desni" revolucionarji, bomo imeli ne le grški, temveč že v prvi naslednji fazi tudi egiptovski scenarij. En dan bodo na trgu "levi" drug dan pa "desni" talibani. Skratka štala.

No, zdaj pa kviz z nagradnim vprašanjem. Ali so sedanji partitokrati sposobni tega, kar predlagajo Queeni v songu "Innuendo"? Odgovornost je tako velika, nevarnost nepredstavljivo velika, pa bi vsekakor morali biti sposobni odkorakanja v pozabo. Ali res bodo? Evo, prašu abratjitj vnjimanje od 3:30 dalje ko pade predlog "...surrender your ego, be free...": m.youtube.com/watch?...KClwkbDO1o

Link

Ni komentarjev: