torek, 11. december 2012

1917293 - recenzija kolumne "Ko granitne kocke ne letijo več" Roka Hrena

Najprej si upam trditi, da protestov ne bi bilo, če bi bila v dvojcu vrha državne oblastne piramide ljubljanski župan in zdaj že nekdanji predsednik republike. Ne glede na to, kako slabo bi ljudje živeli.

Jap, to imaš prav. Ma, iz tvojega nadaljevanja...

...Morda razlogi niso nujno ideološki: ljubljanski župan ima nekakšno avro socialističnega direktorja, ki je ljudem očitno blizu in jo potrebujejo. »On bo poskrbel za nas,« je v resnici misel, ki daje toplino in verjetno notranjo moč, čeprav bi kritik hitro dodal, da gre za iluzijo.

...se vidi, da ne razumeš slovenske politične scene, ali pa si zgolj še eden slovenski intelektualec, ki se dela mono.

Protestov ne bi bilo, če bi vladala Kučan in Janković zato, ker proteste organizirajo komunistične teroristične spake in psihotični komunistični umi, ki so jih naspidali proti vsemu, kar ni rdeče, oz, točneje povedano, proti vsemu, kar oni percipirajo za nerdeče, nelevo, nekomunistično, neskupnoskledarsko... So umsko oprani že davno!

In ker so te umi, ki to počnejo zelo kontent, kadar vladajo NjhoviSvoji™, nima kdo organizirati nasilnih prevratov v maniri lastni komunističnim terorističnim spakam, ki za seboj ima krvavo sled v obliki nočnih poboje vidnih Slovencev, trupel v kočevskih fojbah, tezenskih tankovskih jarkih in mumij v hudih jamah.

Preostali del kulturne Slovenije je vajen razliko v mnenjih reševati mirno na rednih in izrednih volitvah, vsekakor pa absolutno brez metanja granitnih kock v glave mladih policistov, ki svoj težek posel opravljajo za jebenih 800 EUR na mesec. Ki jim jih je odmerila taista motena komunistična pamet, ki plače po dekretu manipulativno določa za mizo socialne sramote. Po velikosti oz majhnosti uma dežurnega kompartijskega politkomisarja in ali mehkosti kurca sljašćićarskega špetirmaherja von Murglor.

Naj ponovim, tebi in vsem slovenskim sprenevedavčkom in telebanom: Ulicotacanje je v Sloveniji rezervirano za komunistično teroristično psihotično nasilniško drhal in je vedno naperjeno proti konkurenci komunistični oblasti. Aaaaameeeeen!

Komunisti in njihova ovčja drhal sami proti sebi ne bodo ulicotacali, mi ostali, pa ne ulicotacamo nikoli. Niti, ko organizirajo ulicotacanje proti Jankoviću! To enostavno ni naš stil. Ni stil kulturnih civiliziranih ljudi! To je stil motene, psihotične, nasilniške pameti!

Čeprav smo mi veliko bolj iskreno in vsebinsko veliko bolj tehtno in proti Kanglerju in proti Janši in še taužent krat bolj proti Jankoviću in Kučanu. Vsebinsko! In z razlogom! Comprende dude?

PS
Opomniti želim še na nekaj: Prokomunistični mediji in sama komunistična drhal in komunistični manipulatorji, skušate proteste prikazati kot proteste celotne Slovenije, kot proteste celotnega ljudstva, kot proteste UsehSlovencu™, kot radi rečejo najbolj "umni" med vami. Tak, kot ste gagali, da so Zokija izbrali UsiSlovenci™, v resnici ga je pa izbralo 315 tisoč komunističnih in prokomunističnih volivcev.

Naj gre v zapisnik: Ne, pizdeki, niste kredibilni, ni protestirala CelaSlovenija™, niti UsiSlovenci™ ampak zgago delate ves čas eni in isti pizdeki - komunistična nasilniška drhal razmišljajoča vzdolž vektorja OurWayOrHighway™, ki vas je na protestih bilo le nekaj prmilov Slovencev. P R O M I L O V! Je to jasno, da vašo nekredibilnost štekamo, ker je z Lune s prostimi okami vidna? P R O M I L O V!

Na volitvah preštetih pa vas je v najhujšem primeru tam nekje malo pod 500 tisoč. In protestirate vedno proti neVašihNesvojih™. In vas ne motijo lopovi per se, kajti če bi vas, bi že davno vseh 500 tisoč gagalo proti Kučanu, alpa Jankoviću, alpa nekoč proti Ropu in njegovih thalerjih in podobnih lopovih.

Ne, ne, vas lopovluk per se ne moti, vas niti grozni zločini in stotine tisčev trupel ne motijo, vas motijo zgolj določeni telebani-lopovi tipa Kangler in Janša, pa ne zato, ker sta lopova in ker skupaj z vašimi vzakonita recimo t.i. davčno "reformo" in s tem okradejo vsakega Slovenca za povprečnih 100 tisoč EUR, ne, ne, oni vas motijo zgolj zato, ker niso vašiSvoji™ in ker vi v maniri komunističnega enoumja in teroristične pameti lahko dihate le, če so na oblasti vašiSvoji™.

Ki so dokazano največji lopovi v vsej zgodovini slovenskega ljudstva, saj imajo ne le v doktrino in politični program zapisan institucionalni lopovluk s pomočjo zlorabe rekvizitov ugrabljene države, ampak imajo za sabo dokumentirano zelo dolg seznam kraj in devastacije Slovenije. Malo li je 22@45™ sistematične pavperizacije, nasilne uravnilovke delovnega plebsa v enaki bedi potom davkoprispevkovnega aparthaida in reketa, dolžniškega zasužnjanja tristo generacij daleč v bodočnost, ukradenih milijard na avtocestnih in podobnih programih? Malo li je?

To kar se zdaj dogaja, je redherring in "primte tatu" strategija lopovskega kepeca iz Murglorja. In možgansko opranih kumunajzarsko naspidanih umov. Nič manj in nič več kot to.

P: Slovenija ne bo rešena dokler ne odidejo s scene vsi pizdeki, ki so sploh kdaj bili na oblasti, ker so čisto vsi kontaminirani s komunističnim lopovlukom in pokvarjenostjo! Ma, najprej morata oditi Kučan in Janković, takoj z naslednjim avtobusom, ki pelje na smetišče zgodovine, morata ke oditi tudi Kangler in Janša in Virant. Obskurni zmagoti in obskurne kresalove in sluzasti tuerki in sluzasti golobiči in vsa ta kamarilja rdečih in roza lopovov pa takisto morajo biti na prvem avtobusu! In ja, ne skušajte zdravi kmečki pameti prodajati mudologijo o "množičnosti, ki se jo sme imenovati VstajaLjucva™. Ne, pizdeki, kajti komunistov, ki jebajo nacijo v glavo je komaj za par avtobusov. Skupaj s teroristično razpoloženimi podporniki, vred z drmarkeši in podobnimi "anal-itiki" pa komaj par vlakov. Takorekoč, malo vas je malo vas je - rdeče pičkice špetirmaherske! Ste pa, tak kot vsi motenci tega sveta, pač najbolj agilni, to pa ja! Ker ste pač nasilniki!

Link

Ni komentarjev: