torek, 18. december 2012

1926692 - fritzlovska življenjska situacija slovenskega ljudstva

[Ambroz2]
Še en, ki je z neba padel in misli, da je neodvisen. In nikomur nič dolžen. Imenovan pa od vlade. Japajade.

Jebiga stari, zdaj pa ti malo pretiravaš.
Vlada bi morala delati za ljudi. Skratka, vlada bi morala biti pronarodno neproblematična.
Ne da se problema neodvisnosti regulatorja reševati tako, da šefa agencije imenuje parlament. pravzaprav bi ga pri nas moral kar Sveti Duh, ker pri nas se partitokratska političarska kamarilja vseh strani gladko zdil, pa v združenem zločinskem podjemu skupaj v kohabitatu orgija proti narodu.

Tuga je, da je žalostna resničnost tega ljudstva, da smo mi nenormalna država, v katerti se narod od lastne vlade, točneje - od celotne lastne parlamentarne oblasti in državne uprave brani s pomočjo referendumov. Zakaj? Zato, ker ima maliciozno antinarodo oblast in upravo. Je to normalno? Zgolj retorično se vprašam, seveda. zgolj retorično!

Naj gre v zapisnik moja observacija, da je življenjska situacija slovenskega ljudstva fritzlovska. Ljudsvo Slovenije je Fritzlova hčerka, zaupana v varstvo vladi in parlamentu in državni upravi in javnemu sektorju - te naštete entitete so pa slovenski Fritzl. In kaj povprečen mentalno moten incestoiden fašistoiden Fritzl počne s hčerko? Zapre jo v fašistični kletni gulag in jo posiljuje.

Če narod hoče imeti neodvisnega šefa agencije in neodvisne regulatorje, naj najprej pomete pred lastnim pragom. Narod The Ljucvo Slovenije naj izvoli odgovorno izbirati zase takšno oblast, ki narodu ne bo vsiljeval pokojninske zakone, ki narod oropa za 80 miljard, potem se pa s tem hvali v medijih rekoč - "Samo v tem letu bomo že 'prišparali' 180 milijonov", že čez par let pa meljardo letno. In tako 100 let 100 meljard.

Jebiga, lahko bi prišparali še več. Recimo tako, da narod še bolj oropajo. Evo recimo, če vsakemu upokojencu izplačajo samo 400 EUR mesečno oz cca 4800 letno, lahko "prišparajo" preko 2 miljardi. Nje™? Če pa k temu dodajo še več ropanja tako, da prispevke povišajo, pokojnine pa vse, uravnilovsko znižajo na omenjenih 400 ali celo 350 EUR, pa lahko prišparajo še kako meljardico. Zelo preprosto, nje™?

Link

Ni komentarjev: