četrtek, 13. december 2012

1920772 - kaj se skriva za naciinteresno "skrbjo" nekaterih ob možni prodaji nacikolhoznih bank "Rotschildom"

[LittleGreen]
...obstoječi branilci javnega interesa so pač konvertitki od komnista do kapitalista style... (janša kučan bavčar, rigelnik&co.)

...pravi problem so razni Zakrajški (klerofašističnibankirski pizdeki), katerih naloga je da prodajo vse banke jeebnim Rotschildom, da nas bodo lahko potem spravil v jebeni bančni fevdalizem/terorizem... jebite se v veter!

Vi, The Zaskrbljeni™ NaziSocZavedniki™, ste seveda da zaskrbljeni izključno če državnokolhozna kobajagiBanka™ UdboEnelbe™ in oba druga podobna kolhoza v solasti države, pridejo v roke Rotschildov. Upam, da vas ta strah ne razjeda tudi za druge, nedržavne slovenske banke***.

***Slovenska banka = banka, ki je ustanovljena v Sloveniji in deluje kot finančna družba, običajno D.D., po slovenskih zakonih v slovenskem legislativnem prostoru, s slovensko licenco in posluje tudi na ozemlju Republike Slovenije.

Upam, da nimate toliko ambicije, da bi vas sirote skrbelo, da toti Rotschild prevzame UniCredit Banka Slovenija d.d.

No če ste tako silno zaskrbljeni, izvolite rešite in odrešite nas nenehnega plačevanja izgub teh kolhozov in "sanacij" in "dokapitalizacij" in dojebavanj iz naših žepov, ki ni nič drugega, kot način podtalnega seljenja penezof iz naših žepov v žepe posvečneih maziljencev in klndestinih združb in klanov nomenklature fašistične oblasti, ki je v recentnih 22@45™ bila v rokah Tvoje™ oz VašeSvoje™ NaziSoc Komaprtije™. Dirigirano in koordinirano iz Murglorja. Komanda s kote Sljašćićarna F21.

Nas, ki od tega že 22@45™ imamo samo milijardne izgube plačevane iz naših žepov, ne le, da ne skrbi prevzem tega satanskega plenilskega gnezda, mi bi prevzem s strani kogarkoli doživeli, kot veliko olajšanje, saj bi letno prišparali kakih 200 milijonov.

No, dajte nas odrešiti in kupite Vi™ to krasno banko in vse tovrstne kolhoze v lasti države. Izvolite se izprsiti s privat kapitalom, pa postanite lastniki Vi™ The Vi™, kleni Slovenci The Slovenci™. ma ne velja najprej NamOstalim™ ukrasti! Tako ste delali do sedaj.

Mimo tega detajla, Mi™ nimamo nič proti, če ste Vi™ BašTheVi™ tisti privat lastniki, ki pljunejo keš, ter prevzamejo vso odgovornost in poslujejo po zakonih te države (za kar bomo s pravili in pravno državo poskrbeli Mi™, hehe). Mi™ nismo nikakršni fani ali gardiani ali zagovorniki Rotschildov specifično & partikularno, čeprav nimamo nič proti, če oni pridejo in nam skipajo za naše sjebaen kolhoze en tak spodoben keš, ter prevzamejo te jeben izgubarske kolhoze.

Če ni drugih, so oni nam več, kot samo OK. Pravzaprav, upoštevaje matematiko tovrstnih prevzemov, ekonomske zakone, pravila finančnega posla, upoštevaje njihovo moč in zveze, so oni nič manj kot najboljši strateški partner, ma kaj, ko nas niti povohati nočejo. Ker so pametni, dobro informirani in modri, pa se jim ne da jebati z nami, ker vedo, da ste med nami™ tudi Vi™, ki jim boste delali štalo in ulicotacali in se drli, kot jesiharji, češ, da je banka, ki jo kupijo oni, vaša™.

Evo malo za okus. Fprašanje: Bogve kje je tu že Rotschild, hehe.

1991: Avstrijska Länder Bank in Slovenijales d.d. Ljubljana ustanovita mešano družbo Länder Bank d.d. Ljubljana
1992: preimenovanje v Bank Austria d.d. Ljubljana1992: Avstrijski Creditanstalt prevzame Novo banko d.d. Ljubljana in jo poimenuje Creditanstalt – Nova banka d.d. Ljubljana
1994: preimenovanje v Banka Creditanstalt d.d.
1998: Združitev Banke Creditanstalt d.d. in Bank Austria Ljubljana d.d.
1999: preimenovanje v Bank Austria Creditanstalt d.d. Ljubljana
2001: Bank Austria Creditanstalt AG Dunaj postane del HVB München, s tem Bank Austria Creditanstalt d.d. Ljubljana postane članica skupine HVB Group
2005: UniCredit Group prevzame HVB München, s tem Bank Austria Creditanstalt d.d. Ljubljana postane članica skupine UniCredit Group
2007: Bank Austria Creditanstalt d.d. Ljubljana se preimenuje v UniCredit Banka Slovenija d.d.

Link

Ni komentarjev: