sreda, 26. december 2012

1936121 - recenzija kolumne "Domobranci" Dejana Steinbucha

Hehe, tovariš Murglbaba domobranček, pa tovariš Lukšičašenko domobranček, pa ...fanfare, prosim, Zoki Von Saraorce precednik Pingvinske Slovenije domobranček. Ne dajo državne lasnine, nje, Zoki predlaga, da se jo podeli NjihovimSvojim, najmanj 25% pa v formi "državne lastnine" pusti vsem domobranceljnom in plus hoče za domibranceljne še enu delncu, nje.

PS
Na Forumu Financ že od leta 2006 poskušam rdečim komutalibanom dotajčiti, da je blasfemija, da oni, ljudje režima, prorežimci in gardiani avtokratskega kumunajzer režima, častilci Udbe in Ozne in Kompartije in njihovih klavcev, asasinov in spak, ki ljudi žive zazidajo v rudnik, v času okupacije leta 1941-1945 ne bi bili domoljubni uporniki, ampak bi bili ljudje režima. Bili bi denuncianti drukajoči za "spletno oko" in podobne staljinistično-udbogestapovske metode. Bili bi gardiani režima. Bili bi domobranci, takorekoč. Kere spake! Oni so se transformirali v fašistično-mafijsko delujočo kliko, a monopol nad osvoboditeljstvom in svobodarstvom in antirežimstvom bi še vedno imeli. Linda Lovellace, jebiga. Prostituirati se, ma vseeno hoteti status ne-prostitutke. Linda sindrom slovenskih udbogestapovskih rdečih domobranceljnov. Biti režim, a kititi se s perjem antirežima.

P: Dejan, spisal si sicer kul članek o domobranceljnih Kučanu, Zokiju, Lukšičašenku, Pahorju, Tuerku, ..., Ivanu, Andreju s Štajerske, Virantu, Šušteršiču s cca 50% domobranskih genof, hehe, ma glede takratnih domobrancev iz časa WW2 ipak malo nefer in preveč površno pišeš. Vem, spodrsnilo ti je, ker si ipak kontaminiran, saj si se šolal v Sloveniji, nje.

Če si znal videti, da se je Slovencem leta 1991 šlo predvsem za standard in denar, pragmatični materializem torej in nikakršni jebeni naciidealizem, bi lahko bil bolj subtilen tudi glede odnosa domobrancev in okupatorja v času WW2. Tudi njim se ni šlo za ljubezen do Hitlerja in okupatorja. Strinjamo?

Glede izdaje in "izdaje". Domobranci iz časa WW2 so izdali oz točneje "izdali" predvsem komuniste. Ki so napadli prvi. Ko so pričeli izvajati nočni teror asasinskih komunističnih eskadronov smrti. Še pomnite, tovariši? Sklep umobolnih komunističnih terorističnih spak je bil: pobiti vso inteligenco, industrialce, veleposestnike, duhovnike, liberalce, oponente komunistični ideji!

Tisti del naroda, ki je bil z domobranci, ko so zaradi komunističnega terorja postavili vaške straže, ni nič bil izdan, niti je to sploh kdaj tako doživljal, temveč obranjen od komunističnega terorja. Začasno. Do leta 1945. Potem so pa državo ugrabili komunistični teroristi. In izdali narod. In ga izdajajo že 22@45. Vmes so ugotovili, da se jim izplača domobranski gard. Pa so ga zavzeli. Da nekontrolabilnim ksenotom preprečijo vdor in participacijo v velekapitalski moči in posledično lažje zacementirajo komunistično večno oblast na Kranjskem. Zato tudi imamo komuniste predsednike že 22@45. In vse zakone po komunistični doktrini.

Če zdaj v sliko dodamo še dejstvo, da so rdeči komunistični domobranci vse do napada na Poljsko zgledno sodelovali s Hitlerjem, lahko rečemo, da so oni prvič izdali narod že pred začetkom WW2. Pa ko dodamo v sliko, da so zaveznikom nekajkrat grozili, da jih bodo skupaj z okupatorji napadli, če se izkrcajo v Dalmaciji ali Istri, vidimo, da je sodelovanje z okupatorji njim bilo všečno in praktično. Vsekakor ga niso percipirali za izdajo.

In poanta? Domobranci so vsi po vrsti preračunljivci. Vsi oni gagajo o domu, obrambi in nacji, zgolj zato, ker računajo na koristi zase, na moč in velekapital pod njihovo komando. Leta 1991 smo potemtakem preračunljivi bili vsi, vsi enaki vsi domobranci. Takrat sicer legitimno in povsem legalno ...eee...bojda. Ostav zaradi NLB zgodbe. In še par zgodb.

Danes, ko liberalci kličejo v deželo nov, fer družbeni deal, brez domobranskih zlorab, nategov, prevar, sprenevedanja, pačenja, ko liberalno misleči in fer misleči na splošno kličejo po demontaži boljševiške države, ki se gre komercialno podjetništvo, ki domobrancem-naciinteresnikom daja kapitalsko podstat in moč in prostor za marifetluke, so se naglo spajdašili domobranci iz vseh strank v slovenskem partitokratskem kohabitatu. Domobranci so se, na primer, s svetlobno hitrostjo zmenili in narod pajdaško oropali potom pokojninskega zakona. In to še ni vse, prihajajo nove poglobitve ropanja, višji davki na delo, višji vsi prispevki, paradavki, prikriti davki, itd.

Link

Ni komentarjev: