petek, 7. december 2012

1913368 - Dušan Mramor se spet nekaj prči

Človek ne more verjet kakšne komunistične spake in diletantske marksisitčno zadojene nazisocialistične kreature pri nas dosegajo vrtoglave višine družbenih elit in "elit".

Ni čuden, da je Slovenija skončala tam kjer je, če so tako umsko sjebane rdečetalibanske budaletine odločale in še vedno odločajo o naših usodah in usmerjajo državo. (He he, ko sem pisal besedo "usmerjajo, mi je izpod prstov zaradi prehitrega tipkanja najprej vun padlo nekaj zelo podobnega besedi usmrajajo. Morda velja tudi to, nje™)

Kar poglejmo:

1) Komunistični smrdljivi zatohli konzervativni gradualizem, namenjen izključno ohranjanju komunajzarskega sistema reket-ekspropriacija-totaluravnilovkavenakibedi-re ntamramorjem in rdeči lopovski bratovščini on opravičuje z fatamorganskim "velikim pokom vs gradualizem". Sikter, komunistična spaka! Bodi ded in priznaj, da si komunistično govno, ki hoče, da bi mu njegov komunizem pač trajal večno, da ti je pač Kučan ukazal gradualizem za nseljnjih 1000 let. Ne žali Čehov, ki so vedeli, da je treba komunistično orgijo demontirati iz zakonov in od vsepovsod takoj, nemudoma in popolnoma.

2) Valcav mu je rekel, kar je inteligentni, modri, superpametni, umni in komunistično laž dobro prepoznavajoči Vaclav vedel, ta nizkovejevna rdečeritna komunistična opica se pa s tem gre hvalit in to sakrastično, češ, Havel je slovenskemu doktorju ekonomije šel reči, da nima pojma o ekonomiji. Pa jebotealah, tem komunističnim opicma se res že čisto meša.

3) Majmun vzgojen v komunistični valilnici spak ne uspe doumeti, da v Sloveniji ni nikdar niti bilo nikakršne "zgodbe o uspehu", temveč le in zgolj z ropom nacije in dolžniškim suženjstvom nacije financirana fatamorgansko-pičkodimna komunistična potmekinovska sprdačina, ki je potrebovala zgolj eno močnejšo krizo oz malo močnejši naliv, da vsa ta lopovska govna komunistov priplavajo na površje in buhnejo vun iz prikritih podzemnih komunističnih kloak.

4) On bi "odpravljal krč" na način, da bi davkoplačevalce še bolj oropal. Pač, rdeča opica drugega ne zna.

5) Ta "pokojninska reforma" je nič drugega kot lopovska vaškokokošarska zamisel, da se komunistično nasilnouravnilovsko orgijo nadaljuje vzdrževati na življenju s pomočjo še večjega ropa nacije. Rdeča opica se s tem hvali.

6) Trg dela bi BAŠ on, The komunist v iber, delal bolj učinkovitega. Let me guess: Tako da se tri štiti komunistične spake, a la Semuljić, Mramor in Čuk usedejo za slavno "mizo socialne sramote" in se dogovorijo, da plače raje zasidrajo 30 % pod sedanjo že itak človeka nevredno raven. Še več ropa nacije na komunistični način. Rdeča opica ne zna drugače.

7) On kobajagi poziva na pazljivost pri rezih proračuna. Prevod: On bi da komunistična mašinerija plačanih volivcev beri Javni sektor, še naprej papa enako velik proračun, medtem ko vsi ostali crkavajo od lakote. Maria Antoannette na kumunajzer kavijarski način.

8) On o agenciji, ker ne zmore nasanjati tisto, kar je Vaclav imel v mezincu - da se državne kolhoze odpravi pa ni treba ničesar "upravljati". Vaclav Škodo prodal VW in ima danes svetovni koncern, Kučan pa obdržal kolhoze in imamo danes izgubo vsako leto v višini nekaj sto meljonov, pa v enakem znesku dojebavanja s kapitalom iz naših žepov. In zatohlo gnijočo ekonomijo na smrtni postelji. Vaclavu za upravljanje Škode ni potreban nikakršna AUKN ali državni holding ali podobna sranja. Škodo superučinkovito upravlja kar zasebni nedržavni lastnik.

9) Komunist bo odpravil administrativne ovire takrak, ko na vrbi obrodi grozdje. Mramor je zato doktor, ker v SLO uradnik nikoli ne bo normalen dokler je v SLO komunistična zakonodaja in mislenost.

Link

Ni komentarjev: