sreda, 26. december 2012

1936803 - o možnostih ponovitve Barbara rovov ipd.

Nevarnost, da se v Užički Republiki Komunajzeristan-Slovenistan Bader-mainhofistan ponovi Barbara rov je v naraščanju, ma Ne ZGOLJ zato, ker komunistična sociopatska pamet vedno razmišlja na tak način, češ, da ji pravica reketarskoplenilskega prvojeba pripada in kdor je proti temu - mrš v Barbara rov, temveč zato, ker je ta slovenski užiškorepubliški komunajzeristanski absurdistan hkrati tudi, oz. predvsem Jebeludzbunjenogstan.

Zato je toliko bolj vredno, da si ujel poanto zblojenosti naših forumskih metk @ jankotov, ki kobajagi vedo, da je 6+3=9, v resnici so pa politično-opravilno povsem nesposobni, saj nenehno brcajo v temo, tako glede dijagnoze, da jim je v Sloveniji njihovih tegob in bede kriv skoraj docela neobstoječ prosti trg, pa neobstoječi neoliberalci, kateri nikoli niso obstajali niti kot stranka, kaj šele vladali, so jim krivi, itd v tem stilu.

Pa niso jim krivi tisti častilci srpokladifca in zagovorniki totaluravnilovke plebsa v enaki bedi s plačami odmerjenimi dekretno po majhnosti uma in ozkosti duha in plitvosti srca politkomisarja, ki so vladali 90% časa, pa niso jih pokradli tisti, ki so bili benefitorji prihvatizacije, pa ni jim tabogata plenilska svinja tovariš Rigelnik, Janković, certifikatorsko-prihvatizacijsko Horvatova tovarišica Neva Č.P., ampak DIREKTOR prodaje pri Akrapoviču, zato bi njega ropali še bolj, Rigelnika, Neno in Ropa in Kučana in Mramirja....itd..., pa vabili v prve vrste na pasje procesije na lažgošah in državnih proslavah...

...Skratka, njihova natančnost in točnost pri diagnosticiranju družbenih devijacij, je takšna, kot preciznost letenja in aterirna pilotska natančnost v čebelice Maje, ki vsake toliko aterira na govno, zgolj zato, ker se barvno ujema z rumenimimi rožicami.

Najbolj odpovedo, ko jih vprašaš tak: "OK, ni sporno, v civilizirani družbi je treba del davkov nameniti za socialno podporo šibkih oz onih, ki jih je v življenju doletela žalost revščine in v Sloveniji to že imamo, če vaši skupnokoritniki ne bi kradli milijarde na ac križih, bi za ta namen bilo lahko namenjeni še več, pobiramo pa že absurdno preveč. No, zdaj pa pepeki večno s stopnjo zajedanja prihodovalcev iz dela nezadovoljni, povejte, KOLIKO sociale vsiljene v formi davkoprispevkov je po vaše DOVOLJ?"

Na to vprašanje ti zblojeni umi slovenskih begavčkov povsem odpovedo, češ, kaj čemo se sploh jebat s temi vprašanji tak filigransko natančno, "tabogate" prešiče med delouci, torej zlasti "relativno bolje plačane" inženirje in predvsem osovraženo meneđersko sodrgo - DIREKTORJE prodaj, nabav, proizvodenj, podjetij pri akrapovičih in v krkah in v lekih in v fer plačujočih microsoftih in ciscotih in povsod, je treba že preventivno oropati do kosti, nabiti jim davke na prihodke in reket-neokapičene prispevke do jajc, beri do absurdnih višav v procentih in do absurdnih nižin, ko določamo vstopni davčni prag.

Pa jankoviće in ali kake nove v javnosti ravnokar pojavljajoče se častilce srpokladifca gagajoče nesmisle in verbalna skrpucala na rožnikih meseca majnika, ki bodo zdaj splavali na površje iz ulicotacaške mrgolazni, TE PEPEKI REDNO IN STRASTNO VOLIJO, ker zagovarjajo ekstremno diskriminatorno ropanje prihodovalcev iz dela, ki po njihovi logiki edini morajo na svoje prihodke plačevati progresivne davke v absurdno visokih procentih in povrhu še "prispevke" brez kapice.

Skratka, butalska pamet, ki ji ni jasno čigav kurac ima friti, je bolj nevarna od stare bombe odkopane na soški fronti, za katero spričo rje, takisto nihče ne ve kje ma vžigalnik in koliko je občutljiva na vibracije.

In? Ali proti tej neumni drhali, ki terja, da se jo upošteva, kot da ni neumna, ima kdo v tej družbi šanse s kakimi racionalnimi pojasnitvami? Vprašanje je seveda zgolj retorično.

Na neki točki, ko bo par promilov sociopatskih pizdekof, povsem enakih onim, ki so se tik pred WW2 usedli na tajni lokaciji in "določili", da je treba pobiti vso inteligenco, industrialce, duhovne itd, izsiljevalo, češ, da oni legitimno pomenijo CelNarod(TM), pa se bodo začela prava ulicotacaška vandalska izživljanja nad premoženjem nesociopatskih 99% preostalega ljudstva, danes še za silo delujoči nasprotniki srpokladifca in podobni pa vrgli puško v koruzo in rekli, ko vas jebe pepeki, ne grem se več, bo ta država zdrknila v par desetletij, morda celo stoletje albanizacije, čavezacije, morda celo severnokoreizacije. Ostala bo brez 300 tisoč najbolj mobilnih in najbolj sposobnih prebivalcev, tudi brez toliko delovnih mest, tak, da sem k nam niti Bosanci in Kosovarji ne bodo imeli po kaj hoditi.

No, takrat bodo pepeki a la te naši forumski politično-infantilni jankoti in metke, končno padli ke dol, kamor sicer niso hoteli pasti, ma so, roko na srce, ves čas delovali ravno v smer, da padejo natančno v te vrste živo blato socialne bede na komunajzer način. E, kako se ena, po takih dogodkih res, ampak fakin zares res razbita družba, brez trohice kohezivnosti in poslej tudi brez 15% top inteligence, potegne ven iz tega živega blata, pa jaz mslim, da nihče živ na tem planetu ne ve.

Edini kraj, kjer se da nekaj podobnega videti, je Afganistan. Severna Koreja je temu sicer podobna predvsem po uravnanosti v enaki bedi in po vladavini srpokladivarjev, ma iz tam nihče ne more uiti v Ufiladelfijo, ker so srpokladivarski motenci na vrhu mafijske piramide, državo hermetično zaprli in jo spremenili v gulag na prostem. Kar so sicer tudi mokre sanje naših neodomobranskih ksenofobnih srpokladivarjev, ki so našo državo precej dobro zaprli za tuj kapital in bi jim pasalo, če bi lahko nasilno preprečili eksodus 300 tisoč najbolj sposobnih in mobilnih ufiladelfijarjev. Na zdravje Butalistan Absurdistan Jebeludzbunjenogastan.

Link

Ni komentarjev: