nedelja, 30. december 2012

1940324 - purinoli in Shaman o komunajzarskem pogledu na točkovni izkupiček Tine Maze

[purinoli]
Glejte, državljani, tole je sicer dobro, ampak nihče ne pomisli na to, da je to zelo nepravična razdelitev točk. Imamo reprezentanco, kjer je kakih 20 ali več smučark in smučarjev. Še oni žabarski socialist Hollande, ki ga naša levakarska druščina tolikokrat papagajsko citira, je rekel: bogati naj dajo 75% nam!!

Torej naj ima Tina tistih 250 pik, ki si jih je prigarala, ampak 750 ali nekaj takega, naj gre pa v skupno malho smučarske zveze! Natančno razdelitev njenega neupravičeno bogatega izplena te sezone bo treba še izračunat. Ne samo pike, tudi peneze!

Tako je, druže Puri! Tako je! Vrlo dobro! (Na tej točki fsi forumaši na čelu iz sez s tovarišem a Purijem, stopite v gard "mirno", tlesknete s petami in se odzovete s "Služimo narodu!")

Na, socialisti in levičarji in "levičarji", torej poklicni levičarji Slovenije, učite se iz dejanj in stališč tovariša Purinolija, špansko partizansko ime PuriVamTuri.

Tovariš Puri ima prefinjen, treniran občutek za egalitarnost. Zato njemu niti eno mikrosekundo ni bilo nejasno kaj je treba storiti s pikami, zlasti pa iz sez z zadaj ležečimi penezi gospodične Tine. Njen uspeh je uspeh nas vseh, nje. Kaj bi ona bila, če ne bi bilo Nas(TM), ki razumemo, da si ona teh pik in uspeha nea more kar prilaščati. Konec koncef, naša država ji je dala zastonj šolanje, nje.

Use, kar Tina zasluži, je po mnenju in merilih Nas(TM) tako gromozansko veliko in zanjo itak se ve, da preveč, da ji lahko mirno zasežemo 95% in razdelimo Nam(TM). Jel tako, drugovi? Dabome, da jeste. Ako ni nikogar, ki predlaga, da ji vzamemo več kot 95%, dajam na glasovanje moj predlog, da se ji odvzame 95%. Čeprav tudi brez glasovanja vem, da smo vsi za, kanede.

PS
Dovolite mi citirati: "Hoteli ste kapitalizem, evo vam kapitalizem, nje", ima navado reči njegova vzvišena Modrost, tovariš On The Bifši. Nekoč je bila ZKS in CK ZKS, na čelu s tovariši Kučanom, Šetincem, Zemljaričem, Drnovškom, ki so natančno vedeli, koliko je vsakemu malemu človeki dovolj.

In nam ni bilo treba nič takole tavati in ugibati in dajati na glasovanje. Vse je namesto nas in trga vedel CK. No, zdaj pa imamo. Zato, ker ste eni hoteli kapitalizem. Narod ni hotel kapitalizem, niti da bi Tina smela imeti rezidentstvo Monaca, narod je samo hotel se losati Miloševića in Juge, da mu lahko v miru vladajo fritzlovariši iz domaćih logov in da mu ostane socializem in enakopravnost(TM). In da bi Usi bli enaki in usi meli šiht in da sosed nea bi mel daljšega, anpak usi kliota in to.

Skratka, tovariš Puri naj takoj gre v libar evidentiranih nagrajencev za naslednji dan JLA, ker je za tega zamudil. Da se mu da mudalja z zlato zvjezdočko in zlatim srpokladifcem Grand Egalitaria Communistae del Oro na rdečem traku iz satena. Nagrado mu bo podelil tovariš Brkać na Lažgošah, v okolici i bogami i šire, nje.

Link

Ni komentarjev: