sreda, 26. december 2012

1936849 - o demografskih trendih

No, teh, ki se priseljujejo k nam "zaradi dela" bo čedalje manj.
Tistih, ki se pa izseljujejo iz istih razlogov, pa čedalje več.

PS

Slovenski neodomobranci, zlasti tisti komunotalibanske provinience, bodo poslej živeli čedalje bolj psihodelično nirvano, imenujemo jo lahko kar "zlata doba slovenskega nazidomobranskega šovinista", onega istega, ki je hitel brisati "čefurje" iz evidenc, Angleže, Nemce, Avstrijce, Italijane, Amere, pa seveda ni imel jajc brisati.

Socialno neatraktivni in neugledni delavski "Bosanci" bodo odrinili iz The Dežele nekam, kjer kruha za njih še kaj je. Slabše, kot tu jim nikjer ne more bit, ker nimajo kaj izgubiti. Tu brez dela nimajo nič. Razen rdečega križa, ki obstaja v vsaki Ufiladelfiji, nje.

Nekam, kjer kruha za njih kaj je in jim ga po opravljenem delu tudi zares dajo, kakor je bilo dogovorjeno. Novih k nam v veselje kseno-nazi-neodomobrancof ne bo (v statistiki je veliko takih, ki jim je SLO zgolj vstopna postaja za EU "popirje" prava destinacija za iskanje dela pa druge države), naši osovraženi "relativno bolje plačani" državljani, povečini kakopak Pravi Slovenci, ki po naravi zadev najbolje razumejo kam pelje ta naša silom prilik nastala kseno-purifikacija oplemenitena s priložnostno y bogamy kontinuitetno takisto rdečetalibansko čavezacijo, bodo izginili v Ufiladelfijo to ali ono kakorhitro najdejo primerno delo, tu pa bo situacija čedalje bolj slovensko "čista".

Na koncu ob od osovraženih neatraktivnih kseno pizdekof tu ostala samo še peščica upokojenih "čefurjev", naturalizirancev z območja nekdanje Juge, hirajočih na vedno nižjih pokojninah, ki jim jih bodo naši nazi-zavedni levo-desni neodomobranci po "na novo odkritih novih razlogih", pa tudi iz razlogov "zaščite države in Ustavnega ustroja slovenske Nacionalne države", hehe, iz višjih kakopak smotrov in čistega kakopak domoljubja, itak, nje, spet malo po potrebi znižali, saj res si ne zaslužijo, nje, koji kurac pa imajo oni tak "visoke" pokojnine, saj so tu Pravi Slovenci oz Čisti Slovenci, ki pa recimo imajo zgolj "državno pokojnino" 200 koma jozef eur, mi pa dotepenim čefurjem, ki še vedno naš sveti jezik govorijo z naglasom, ki niti tak simpatičen ni, kot pri recimo veleposlaniku Libije, dajamo tu neke pokojnine, nje. Vse jim je treba pobrat, pa naj NAS tožijo, nje, in dokler je en sam Pravi Slovenc s samo državno pokojnino se tujcem ne sme dat, nje. Če jim pa ni všeč, naj gredo od koder so prišli, nje. Jaz bi tujcem fse pobral in jim ponudil izbiro - idi za sužnja kakemu betežnemu Pravemu Slovencu, ki mu nima kdo menjat olenice, da ti, če bo dobre volje da kos kruha, alpa mrš od koder si prišel. Tak bi bilo edino prav, nje.

Link

Ni komentarjev: