petek, 26. november 2010

1003323 - kakšne "nadgradnje" satelitskega cestninjenja bi ustrezale kamarilji

[tonipotrc]
Kar se tiče elektronskega cestninjenja, bi ministra Vlačiča POHVALIL, če mu bo USPELO!!

Bomo videli!

Kar se pa tiče trenda modernizacije "storitev varovanja nepremičnin" v Ljubljani in večjih mestih, bi vse črnogorske "varnostne agencije" aktivne v Absurdistanu POHVALIL, zlasti tiste, ki so že uvedle možnost plačila "storitev varovanja lokala" preko PayPal. 

Nacija se lahko resnično veseli, saj bodo nekateri poslej uživali petkratni varovalni dežnik, takoimenovani PentaProtect (tm): Njihovo gibanje bodo nenehno spremljali črnogorski "varnostniki", SOVA, policija in NATO, t.i. QUATROSEC, ter poslej tudi naš politični vrh, oz. točneje kabinet tovariša Staljina, preko sistema elektronskega cestninjenja. 

Na tak način bodo državljani mirno spali ko se jim hčerke in sinovi ž njihovimi avtomobili odpravijo na zabavo v nočne lokale. V primeri smrti mladcef bodo forenziki, y bogamy analitiki tudi, lahko natančno rekonstruirali maršruto gibanja domnevno inkriminiranih madcef.

Imaginirajmo, bratje in sestre forumske:

Zoragutanburg, Absurdistan, (ATA -Absirdistanska Tupoglavska Agencija)

ATA poroča kako je ministrtstvo poleg posledičnega izboljšanja storitev pobiranja davka "cestnina", sprožilo celo vrsto novih idej v storitvenem sektorju. Ideje bojda imata ne le DARS in DURS, pač pa praktično vsi, ki jim kakorkoli lahko služijo podatki o gibanju državljanov. 

"Tudi država sama intenzivno razmišlja o novih možnostih in novih storitvah", je še dodal minister Vlačič, "Ena takih idej, ki jih je predlagala moja osebna tajnica, podprl jo je pa tudi moj šofer, za kar sta že prejela poseben dodatek k plači za inovacije, je da bi premožni državljani, torej vsi tisti, katerih plače so v najvišjem dohodninskem razredu, ki imajo v lasti gumenjak in podobna plovilom podobna vozila, hehe, vse pristojbine plačevali preko elektronskega cestninjenja.

Uvedli bomo pa tudi novo pristojbino, ki bo zaračunana ob vsakem obisku teh državljanov na Hrvaškem, če hkrati njihovo plovilo ni privezano v slovenskih teritorijalnih vodah, saj se bo štelo, da so na Hrvaško šli drvajžati se po Lijepoj jim Njihovi, s čimer so neposredno povzročili izpad dohodka v Absurdistanu. 

Sistem je tako intelogenten, da recimo ne bo sprožil odtegljaja, če se inkriminirani državljan odpravi na smučanje v Avstrijo, če se bo predolgo smukal okrog Balatona, pa. Sistem je v celoti rezultat domačega znanja, zato tudi je tako inteligenten.

Obstaja cela vrsta novih možnosti, ki jih ministrstvo pripravlja, tako recimo bomo lahko z istim sistemom nadzorovali državljane, ki so v hišnem priporu, mladoporočenca si bosta lahko zaprisegla zvestobo s posebnima nesnemljivima zapestnicama, ter si ob poroki poleg prstanov izročila tudi gesla za neposredni nadzor preko interneta. 

Nizozemsko podjetje ULTRA Ondernemingen ima že razvito tako samo univerzalno nesnemljivo zapestnico, kot tudi številne aplikacije" je sklenil svoj pogovor z novinarji minister Vlačič.

Na presici očitno dobro razpoložena ministrica za notranje zadeve se je mimogrede hudomušno pošalila, rekoč, da če bi tak sistem obstajal prej, Fritzlu ne bi bilo treba zagrešiti tako kruto dejanje, kot je zaprtje hčerke v klet, saj bi enako raven nadzora z enakimi učinki, lahko dosegel bistveno enostavneje s tem sistemom in brez gradnje kompleksnega kletnega sistema, kar je tudi precejšenj prihranek.

Minister je na koncu novinarjem ponosno in navihano pokazal lično zapestnico, ki jo vsi ministri preizkusno nosijo v testnem obdobju, rekoč, da asistentka tovariša premijerja ima pri sebi monitor na katerem natančno vidi kje je kateri minister, kar je produktivnost premijerjevega neposrednega tima bojda že izboljšalo za 29,13 odstotka. Aleđedli!

Zapestnica je narejena iz mešanice kevlarja, titaniuma, slovenskega štala in še nekaterih neznanih snovi, ki so poslovna skrivnost, saj za zapestnico ima nizozemsko podjetje registrirane številne patente. Simaptična slučajnost je, da so vsi patenti od prvega do zadnjega pravzaprav v lasti državljana Absurdistana in ministra v tej vladi. Skratka, spet domača pamet v sodelovanju z vodilnim nizozemskim podjetjem.

Vlada je že sklenila, da bo svoj "semafor uspehov", dala internetizirati in povezati v omenjeni univerzalni sistem nadzora in zasledovanja domnevnih storilcev (USNiZDS), kar je tudi simpatično domiselno delovno ime sistema. 

Nizozemsko podjetje Ultra Ondernemingen je v hudi konkurenci dobilo tudi ta posel. Cilj vlade je, da se gibanje ministrov zadolženih za posamični uspeh, ki se ga spremlja na semaforju, avtomatično prikazuje na semaforju samemu in je za pooblaščene osebe y organe bogamy tudi, dosegljiv tudi preko interneta. Ima pa tudi neposredno vgraejno podporo za twiter in fejsbuk. 

Predstavnika nizozemskega podjetja ni bilo na presico vlade, je pa minister Golobich iz žepa potegnil print emaila, ki ga je to podjetje bojda po napaki dostavilo v njegov resor in od tam prebral, da ima nozozemski holding ULTRA Ondernemingen velike načrte za širjenje na globalni ravni, saj da vlada prava histerija od zanimanja za rešitev naše domaće pameti, naročil da imajo do 13.septembra 2012 do 14.31. Povedal je še, da je največje zanimanje v tistih državah, ki se jim ime konča na -stan, ter v nekaterih afriških državah, ki se zanimajo za posebno različico nesnemljive zapestnice, ki v primeru nasilnega odstranjevanja eksplodira, ter za dodatno aplikacijo ovratnice, ki bi imela enake karakteristike. 

"Ni problema, če si težko garajoči minister privošči vikend pri svojem prijatelju, Salmoneju alpa komu drugemu, votever, le vedeti je treba, da imam jaz zero tolerans za neizvrševanje saksesov, ki smo jih skupaj dali na semafor" je o novi aplikaciji povedal premijer. "OK, vsak lahko ima dilej alpa zahteva čejndž rikvest. Sou vot? Krucefiks! Sam ne mi govorit, da si bil ves čas v kabinetu, če pa semafor jasno kaže, da si večji del vikenda prebil pri Salmoneju, sem namreč precej treniranega pogajalca in me ni možno kar tako ugnati se z nekšnimi debilnostmi ministra, ki mu na bokih jasno pod hlačami vidim štrumfpantlne, a ne, saj sem tudi precej treniranega detektiva še iz časa mojega dograjevanja veščin v prejšnjem režimu". 

Premijer je še dodal, da prevzema vso odgovornost za evenetuelni fijasko ob uvajanju novih aplikacij, saj da je treba imeti pogum, da se državo potegne ven iz težav in se davčni izplen maksimizira. Na koncu je dodal še to "Sicer pa, če kdo misli, da lahko bolje vodi državo, dajam mandant na razpolago....Ampak samo pod pogojem, da me aspirant iz pozicije alpa magari opozicije, nou problem, smo odprti za vse, mi razmišljamo openmajndid, prepriča, da je hrkati prevzel tudi risponsibiliti"

"To so tisti inovativni načini vodenja resorja in države, ki državljanom izboljšujejo kvaliteto življenja", zaključuje STA fantastično novičko iz Zorangutanburga.

Bomo videli! Vi šel sii, takorekoč, krucefiks, porkamadona & aubiks!

Link

Ni komentarjev: