ponedeljek, 15. november 2010

988579 - celo Srbija je davčno manj parazitska

[NavadniNimda]
Glede EDS v Srbiji in na Poljskem pa opomba, saj nas ti dve za naše pojme zelo liberalni ekonomiji ščijeta kakor smo kratki in ozki:

- Srbija ima dve dohodninski stopnji: 10% in 15% (!), ter za kapitalske in podjetniške dobičke 15%. Unih 10% je samo zaradi najbolj revnih, zato lahko rečemo, da ima Srbija 15% EDS.
www.taxrates.cc/html...rates.html

- Poljska ima progresivno lestvico z dvema stopnjama: 18% za srednji sloj in 32% za najbolj bogate. Kapitalski dobički so obdavčeni z 19%.
www.taxrates.cc/html...rates.html

Točno tako. Ravnokar sem mu hotel dati "Ostav zbog Srbije!"
Poleg prijetnega dejstva, da Srbija ima flat 10% na prihodke iz dela sirotinje, ki zasluži manj kot 30 taužent EUR na leto ( eeee, kako da kažem...eee.. tako zasluži 90% Slovencev, buuuuhaha, jebenti fejk srednji razred direkt v srednje mednožje!), flat 15% na prihodke iz dela nad 30k EUR; flat 10% na prihodke podjetij (Olalaaaaaa, they are burning hot, my dear!) in 18% DDV, veseli predvsem dejstvo, da več kot biblijsko desetino plača pri njih šele tisti, ki zasluži več kot 30 taužent ojrotof.

V Sloveniji plača tisti, ki ima 18 tisoč že skoraj absurdnih 70% marginalnega davka, če upoštevamo še vse paradavke in še dejstvo, da tak človek ne more nič prišparati pa od celega zneska plača tudi DDV.

Go home davčni Absurdistan, o ti sjebano komunajzarsko gnezdo!

Normalno! Srbija je očitno de facto bolj moderna država od Slovenije, pa eto zelo konkretno privablja investicije in tudi ne ropa svojih državljanov, ki so sirotinja tak kot mi in povečini služijo z delom. Vse lepo brez pačenja in cenene demagogije! 

Eeeee, ma treba je vedeti, ko so Srbi imeli državo in davke, smo mi bili še nedefinirana amorfna masa zasužnjenih podalpskih plemen bogve pod čigavim škornjem, ko je fevdalni lastnik naših življenj prišel pobrati davke in eksekutirai pravico prvojeba, peli pesmice cesarju v tujih jezikih, doma pa zganjali matrijarhat in nekšen karantanski samoupravni anarhizem. 

Pa eto še danes imamo do države enak odnos, ona do nas pa še slabši, am še vedno pretežno fevdalni, hehe. 

Venetskih, ali sklavo plemen sploh ni važno, važno je da so tako Germani kot Romani besedo za "suženj" skovali iz osnove "slovan", hehe. Zato si mi domišljamo, da so komunajzarski primitivni aparatčik štosi nekšna civilizacija, nekšno čudo od državne organizacije, jebote! 

Srbi so se nam s figo v žepu smejali tudi zaradi Kardeljeve samoupravne bootstrap mudologije. Se nam danes smejejo zaradi žižukuja in se nam bodo jutri smejali zaradi tega, ker bomo vztrajali do bridkega konca in propadli zaradi naših obskurnih davkov: Svobode pa itak že dolgo na ravni kolektiviteta nimamo. Bilo kuda suženj svuda!

Ne državi in kamarilji, nam narodu se bodo posmehoali in jih živo znam imaginirati kako govorijo. "Pa vi Slovenci ste ovce, bre. Lujke, jebote! Kojih absurndih 70%, jebote, pa da su nama namesto 15% nabili 20% harača, pa jebali bi im mater, bre, zapalili bi im skupštinu i Dedinje, gorela bi bre i Sava i Dunav, majke im ga spalim! Vi ovce im aplaudirate in još im dozvolite i da vam ukradu 100 miljardi s PAYGo kao fakin reformom. Ćutite ko pičkice, jebote, a oni vas bezočno kradu, pa vi Slovenci ste čudo bre, svetsko čudo. Jel bre gde iam da se kupi par Slovenca, da ih imam kući za roblje. Jedna zgodna familija, pa da ih uzgajam i prodajem po Beogradu, jebote! Hehe, in zaključijo z....ajd na zdravlje sa prepečenicom.... najjači smo najjači, grobari smo grobari!

Jaz jim zamerim samo da nimajo baš eno samo stopnjo. Lahko bi naredili tako, da prag dvignejo na 18 tisoč in ono spodnjo stopnjo ukinejo, pa sirotinjo povsem oprostijo davkov.

Alpa če so dovolj pogumni - prag pustijo na 30 tisoč in ono spodnjo stopnjo ukinejo, korporativni davek pa dvignejo z 10 na 12%.

Kakorkoli, za nas so oni davčna Indija Koromandija, država osebne svobode in oblasti, ki svojih državljanov ne zasužnja sistematično, zato imam za njih samo aplavz. Srbi so moji šampioni, oprostim jim celo to, da so nam tu ropotali s tanki. Saj so dovolj dobili po pički, zdaj so lahko spet moji šampioni, hehe. Malo so se bili napal'li , kao branijo ustavo in poredak, jebiga, ni jim zamerit, res smo skoraj do tistega jutra bili tak zmenjeni, le da oni niso čuli našega kepeca, ko je plagiral: "Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan... nič več ne bo itd...". hehe.

Sicer pa je men vse to normalno, tam so komunajzarom jebali mater in jih vse od Slobota naprej nimajo na oblasti, ona komunajzarska tiranska nedojebana lajdra Mirjana pa ne upa niti prismrditi v državo. Bravo Srbi! Sami komunajzari so jih pa tak fino fasali po pički, da se jim dandanes ne kurčijo po nekih pasjih procesijah z grožnjami, da "bodo tekovine branili z orožjem". 

Lepo, pridkano ko zobne miške sedijo v parlamentu v večni opoziciji. In kolikor jaz poznam Srbe, tam bodo ostali zelo dolgo, nekega dne pa ne bodo več dosegli praga za vstop v parlament. Srbija bo še bolj normalna. Ko se bodo njihovi komunajzari levili v socialdemkrate, bo to zares, ne pa tak kot naši, ko so samo pižame zamenjali. Pa štrumfpantelne in najlonke ampak samo na Valentinovo. Ker so eto kao črne bolj fukorajcne, drugače bi kar rdeča pela tudi na Valentinovo. Hehe, mamico jim doldoidno. Čuj Vasilka, kera barva štrumpantlnof mi bolj paše...ah ne seri...men je tota črna nekam drugorazredna. hehe.

Prvi znak, da je država normalna, je da komunisti v taki državi niso na oblasti. Forza Serbia!

P.S. Naj gre v zapisnik - Zemonski kartel v Srbiji rgadi ceset za 850k Eur na km. Pri nas pa za 17 milijonov. 20 krat dražje. Zakaj? Zato, ker smo tu ofce za šišanje, dol se pa v glavo ne pustijo jebat! Vaškim kurijim tatovom prav gotovo ne! In kot vidimo znajo naši banditi delati za normalene peneze in jim ni nič hudega.

Link

Ni komentarjev: