četrtek, 11. november 2010

985856 - ene paciente iritira, ker Finance niso na liniji z rdečimi tabloidi Delo, Dnevnik, Mladina...

[yuslocan]
Za Janšo moram v arhiv, kot praviš.

Jankoviča in Dimicovo vlačite že dva meseca brez prekinitev, vsak dan po naslovnici, s sliko in besedilom. Kakšna naslada za ubogi folk.

Za Jankoviča in Dimicovo ne rabim hodit v arhiv.

Novico o brezplačnikih, zaigranim prepisom na klošarja, namenoma opravljenem bankrotu, oškodovanju upnikov in države pa skrivate nekje v ozadju. Brez slike in omembe glavnih akterjev SDS in Janeza Janše. Pa gre za dokazana dejanja. Še to novico ste samo povzeli po STA, bog ne daj da bi iz tega pisali ali delali zgodbo.

SEVEDA TE JE LAHKO SRAM.  TEBE IN PETRA.

A takrat, ko je naivna dobričina Novica podpisal oni slavni pamflet N571-H572 proti Janši, ti je bil pa všeč, al kak? (Oprosti Novica y ti si na seznamu. :-))
Sicer pa, če veš, da je Janša namerno povzročil "fejk stečaj", te obveščam, da imaš prelepo priložnost, da osovraženega Ivana Grosupeljskega pomagaš za 10 let spraviti v pržun, saj je pri nas za to dejanje zagroženih 5+5 let pržuna, če se kaj pravilno spomnim.(Tega sicer slovenistanski direktorji & nadzorniki, bodisi ne vedo, bodisi naivno podcenjujejo potencial tega dejanja, ker pač imajo napačen asesment izpostavljenosti, hehe)

P.S. 

Kako lahko Finance in Novica omilijo dejstvo, da je Simona lopov? In da je Janković reketar!? In da je Jankovićev sin grozil novinarju s smrtjo in mutil s parcelami, kar pomeni da je involviran tudi ata Janković lyčno y personalno, saj so parcele nenadoma postale zazidljive, župan pa tata?! Kako lahko Finance in Mihajlović omilijo dejstvo, da se je ta vlada samo-dezauvirala kot dildodidna združba, del velike komunajzarske kelptoidne kamarilje? 

To, da bo v zvezi z brezplačniki ali Patrio, Janša prav tako evenutelno prepoznan za kleptoida, ne bo v ničemer pomagalo tebi in drugim navijačkom, ki vas v bistvu predvsem iritira, da so vam z razodetjem svinjarij VašihSvojih "ukaljali lik y delo" vaših dildo-pederastih komunističnih voždov, ki se s tovarišem Salmonejem onegavijo v najlonkah in štrumfpantelnih, ko se pa skregajo eni od drugih bodisi razkrijejo pedofilijo bodisi eni drugim podtikajo pedofilijo?! Kjero je slabše ni niti važno. Saj res, ali se to šteje za podofilijo ko tovariš Sluzoidovič onegavi ono Vasilko? Mislim, tehnično gledano bi ji lahko bil dedi. 

P.P.S. 

Vse, kar je napisano o tovarišici Simoni in tovarišu Jankoviću in "visokemu funkcionarju v štrumfpantelnih" je podprto s pisanimi dokumenti in izjavami akterjev samih.

Patrio in brezplačnike, ki jih obešate Janši, pa bi bilo lepo da se na enak nači podpre s pisanimi dokumenti in izjavami. Alpa, druga, elegantnejša alternativa - organi bi morali prigurati do pravnomočne sodbe, kar dvomim, da se bo zgodilo, pa vas bo za Novico in Finance bolel kurac. Ajd sad, marš delat na tem!

P.P.P.S. Novica majstore, dobra ti je ona fora z udobno ogreto dnevno sobo v funkciji aklimatizacijskega preddverja Pekla. Stara, ali dobra.

Link

Ni komentarjev: