ponedeljek, 1. november 2010

975319 - o tajnem agentu Bučarju

[vilikovacic]
Smo tam kjer smo. Tudi zato ker imamo takšno super (jamraško) inteligenco, ki je s svojo nikakvo držo pomagala ustvariti PAJDAŠKI KAPITALIZEM. Inteligenco, ki ne zna ločiti vzrokov od posledic.

Bučar, bolje bi bilo reci - mea culpa, mea sua maxima, maxima culpa.

Kako ste se uprli ko je Pučnik terjal zamenjave diretorjev: "nikogar menjati, razen prek mojega trupla". Še pomnimo tovariši. Pajdaši so zmagali ker imamo tovrstno - zmešano INTELIGENCO, ki kroji duhovno počutje neukega ljudstva - javno mnenje.

Gospod BUČKO, ura zamujena ne vrne se nobena ! Ko bi lahko kaj naredili, ste gledali stran - skozi prste in samo z desnim očesom, na levega ste bili slep. Nič Vam ne pomaga če hodite k MAŠi, Vaša krivda je NEIZMERNA in NEODPUSTLJIVA.

Natančno tako. Zadnjih nekaj nanosekund pred smrtjo, v katerih se človečkom bojda v umu odvrti celo njihovo življenje, bo ata Bučko prav gotovo zardeval.

Ker on dobro ve, mona, kaj je in zakaj sluzastega in nečastnega naredil Slovencem oz. slovenskim državljanom. Če pa res ne ve, potem ni on nikakršna kurčeva inteligenca, zato se naj skida z ekranov in javnih medijev, ker tam nima kaj v korist skupnosti kontribuirati. Onanirati bi pa itak moral vsak sam v intimi, ker onanija, dasiravno intelektualna, ni ravno za v javnost, kanede, za razliko od fuka, dasiravno intelektualnega, hehe, pa onanija po temeljnem dizajnu eliminira celo drugega udeleženca v hepeningu, čeprav je tudi fuk med civilziranimi ljudmi načeloma intimni dogodek. 

Njegovi onanerski nastopi v medijih pa če niso znak retardo-maloumnosti oz. gozdne komunistične šlosarske roftarsko-filozofske faliranosti, so prav gotovo znak velike pokvarjenosti. 

Eno ali drugo, s takšnimi nastopi Bučko naciji oz. najširši skupnosti v kateri živi, samo škodi. Eno li drugo, tik preden zagleda obličje božje svetlobe, bo ata Bučko zardeval. In prav je tako. 

A on ni niti blizu edini. Bolj ali manj, je v SLO na tak način grešnih najmanj 550 tažent + 600 taužent duš. Nihov greh: Kolaboracija z rdečim hudičem pri zasužnjanju Slovencev oz. suspenzu svobode in demokracije. prvi komuniste neposredno voljo, drugi pa bastinirjaol kar je de facto neposredno vmkorist ohranjanaj statusa quo, torej prokomunistično.

Njegov odziv na Pučnikovo inicijativo je ekvivalent temu: Zdravnik predlaga hude medikamente in ostre ukrepe, da zatre MRSA bakterijo razbohoteno po narodovemu telesu, ki se zvija v krčih na robu sepse, razbhotene po telesu hudo kontaminirane nacije, Bučko pa temu nasprotuje. Rezultat: MRSA nemoteno naprej žre narodovo telo. Na živo in s še večjo vnemo! Kaj se je zaradi tega naciji zgodilo vidimo danes vsi. Ali je to že letalna sepsa, ki se bo končala s smrtjo, po eni strni še ne vemo, po drugi upamo da ni, vemo pa, da je gnojno že čisto vse.

Eto, tak si bučkoidni kvazi-intelektualci, gozdni kompartijski doktorji, zamišljajo demokracijo in svobodo. 

Skrbijo, da se bognedaj komunizmu in komunistični kamarilji ne bi kaj zgodilo, da ne bi recimo kakšna sirota komunistična ostala brez svoje doze oblasti. Ker komunisti so jako senzibilne in jako krhke cvetlice. Brez vsakdanjega oblastovanja hitro ovenijo. Bogi reveži. Še sreča, da smo meli Bučkota y bogamu Spomenku Diklićevu in še par kmetavzarskih egalitarno-gradualističnih veseljakov iz DEMOSa tudi, da so poskrbeli, da ostanejo toti komunisteki večno na oblasti. Drugače bi danes bili brez komunistov, brez simonic, brez zidarjev, brez binekov, brez riglenikov, brez jankovićev, brez drnovškovih klepto-bavčarjev iz opcije levo-na-sredini, brez kučanovih šrotov in brez šrota vobče in brez še tisočev naših lepih domaćih klepto-žepotrpčev v formi rdečekhmerskih tajkunov in tajkunekof.

Pa še tega nikdar ne bi izvedeli, kolikšna že je toleranca bullmastifov na porivanje dilda frit, niti bi nam bilo na voljo zanimivo literarno branje s koliko ministrov vlade RS se tovariš Salome redno onegavi, ter kateri natančno minister rad pod rjave žametne hlače obleče babje šnelfukarce s štrumfpantli. Kar tovariša Salmoneleja menda čisto razkuri, pa se fantek huduje, hehe, rekoč: "Jaooo, grozno, pa ko je ovdje ženski djel zgodbe, ja sam si zato dao napraviti silikonske joške, a on mi onda dođe u ženskim čarapama sa štrumfpantlima!". In to pospremil s histeričnim smehom Salome #6.

Link

Ni komentarjev: