nedelja, 7. november 2010

981125 - enim komunjaram se res nostalgično kolca po "dobrih" starih časih

[shabbe]
V Polju pri Ljubljani imajo en lep kavč zate. Tudi kakšen lep bel pulover, v barvi, ki jo tako ljubiš, v barvi kateri pripadaš, se bo našel.

Tam spadaš.

Seveda, seveda druže Šabo. "Tam" spadam. Tja sicer ne spadam, ma "tam" pa. Tebi je edinole to hudo, ker zdaj ne moreš preprosto stopiti do svojega nadzornika iz SDV oz. UDBA, in ga prositi, da me izsledi, pa da me temeljem tvoje strokovne anamneze y bogami dijagnoze tudi, skupaj spravita do tovariša Ziherlengeleja. Alpa vsaj, da mi tovariš iz UDBA naroči da se naj "gubim u Filadelfiju", če ne, bo pel Dr. Ziherlengele in psihodelične substance. Tovariš Dottore, t.i. Dr. Rdeča Omama ( Po vzoru na Dr. Belo smrt), ima bojda zelo bogate izkušnje s tovrstnimi pospravljanji nepodobnih disidentov alpa polit nasprotnikov režima vobče. 

Jebiga stari, čudni so časi, pregovorni Zapad vam ne dovoli teh zadev več počet, ne dovoli vam več stamboliće potolči pa plitvo v gozdno prst zagrebsti, senzibilnim na pravičnosti insistirajočim kalimerovskim revčkom med ubogim plebsom pa prilepiti priročno dijagnostično stigmo, ki jih za vedno izobči, torej eliminira. 

Hočete v EU, morate v NATO, hehe, OK, lahko tote svoje revčke po fevdalno davčno zlorabite, ma nič več pretepanja v kleti na Bethovnovi in nič več drogiranja političnih nasprotnikov in disdentov pri tovarišiji v Polju. "Uvališe nam kurčevu demokraciju, majke im ga spalim!" Bad karma, jebiga, boste pač morali prej toto našo vukojebino dati izstopiti iz EU in NATO. Potem pa spet lahko orgijali do jajc.

Nič bat, evo tovarišija iz Zares demokratične komunistične stranke že dela na novem zakonu, ki bo spet uvedel verbalni delikt, ki bo forumaše discipliniral. Kmalu se boste vi trije Agent Mond, ti in oni Yugoklokan sami tu na forumu pogovarjali. Vsi se boste v vsem strinjali, boš videl. Nirvana bo. Rdečekhmerska!

A evo, kot je nižje videti iz disklejmerja, tudi sicer lahko že zapojemo haiku svobode pod naslovom "počelo je počelo":

Opozorilo: po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Finance bodo pomagale pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo k temu pozvane s strani pristojnih organov. 

Link

Ni komentarjev: