petek, 5. november 2010

979470 - Svetelšek nekaj glumi "duševne bolečine"

[FIN-209982]
zaradi teh hudih neznosnih bolečin bo kmalu še Petrol potonil v dolgovih?

Hehe.

Vsak Roftarijanec ima dve duši. Zasebno in službeno. (Dobro no, politićarji imajo še tretjo, oz. so jo imeli, preden so jo prodali tovarišu Satanu za par dildov in malo keša na roke).

Vsak Roftarijanec, ki ima dva grama soli v glavi oz. namanj dve operativni možganski celici, ki nista medsebojno skregani, ve, da v Slovenistanu nima smisla tožiti nikogar za nič.
Celo vsak drug, povsem neroftarijanski državljan, ki mu vsaj dve celici fungujeta, ni fukjen da bi iskal pravico na sodniji Absurdistana.

Evo recimo poglejte mene.
Me oropajo boljševiki. Ne tožim!
Me posili Katja Jevšek. Ne tožim!
Me grobo, neusmiljeno, brezskrupulozno zavede Angelina Jolie. Ne tožim!
Mi Gustle prisodi previsok fakju faktor, pa se mi fsi frendi smejejo in se iz mene delajo norca. Ne tožim!
In tako dalje v tem slogu, ju anderstend z drill, kanede.

Ker nisi valda blesav, nisi valda mona, nisi valda reatrdiran, da boš najel odvetnika, mu v trilenem onegavljenju na t.i. "slovenski sodniji" colal 10 taužent ojrotof potamalem, izgubljal čas, si nabijal pritisk, provociral stres in vse drugo kar gre zraven s tožarjenjem v nepravnih sjebostanih, da bi na koncu sodišče morda v tvojo korist prisodilo, da si res prizadet. (Ti pa itak frendom s tem nič ne dokažeš, saj oni tudi brez sodišča vsi že vedo in ti full verjamejo, da si prizadet. Ka češ pol koji kurac dokazovat, kanede?! Mislim reči, kje je tu đoj, jebote?!). 

In ti toto absurdistansko doživljenjsko, recimo da prisodi maksimalno 4 taužent ojrotof "sodno priznanih stroškof". Vs. 10 porabljenih! In ti ponudi še žeton za avtobus in dnevnico. Heheeeeeeee!

Zato vsak moder Roftarijanec, pa če je še tako prizadet, redkokdaj toži zaradi dušnih bolečin svoje privat duše.

E, službena duša, oz. dušne bolečine službene duše, zlasti, če je Roftarijanec na čelu državnega oz. paradržavnega kolhoza, katerega krasi tako zelo strokovno kadrovanje top meneđmenta, da je tam nedavno služboval nekšen Kžižanofski Von Monte Carlo, slavni kader Germana Von Kapees, ki mu nikakor ni uspelo očuvati še neobranjene diplome, oz. dveh ovac ekonomistk narisanih v Wordu in potem na USB ključku shranjenih v PDF, pa je sirota moral vse skupaj znova tipkati. A za umetniški ftis si vseeno dal prejeti "nagrado za najboljšega meneđera v nekšni regiji y bogami y šire".

Ki so mu jo podelile "oblasti" v Babovem kantonu Republike Bosne in Tunguzije, al Hercegovine, ne spomnim se točno kak se tej daljni eskimski deželi reče. Ni dvoma, da je šejk, slavni predhodnik sedanjega šejka, gospod Marko Kžižanofski Šejković Abdić Fejković Von Monte Carlo, prav tako član fejk-prostozidarskega združenja Meneđer, združenja Roftarijanci in še par takšnih fejk-masonskih združenj za egotrip pizdeke. Da se vidi raskoš, bre. Da se vidi kdo je VIP v deželi tej.

Njegov nasledniški Šjek in Ćiif, je v teh relacijah še veliko višje pozicioniran. Je nekšen precednik totega uglednega bojda združenja Meneđer.

Zato si jaz seveda niti predstavljat ne morem kako močno je njegova zasebna duša ostala povsem nezainteresirana, ko se je njegova službena duša zvijala v bolečinah. 

Državno kaljektivno hazjastvo Petrol, bo seveda da plačalo totih garjavih 10 taužent ojrotof dvornemu odvetniku tovariša Svetel šejka. Ne more največja naftna družba v državi kar tako dopuščati, da nekšna žurnalistka nekaznovano poroča o roftarijanstvu njenega vrhovnega šejka pa da se mu fsi frendi smejejo na golfu oz na kaljektivnem VIP kolesarjenju po zasavju y bogami y šire. Res je sicer, da je roftarijanstvo njegova zasebna stvar, ma bolečine niso, kanede. 

Poleg tega je tovariš Svetel šejk tožil, da je tote bolečine začutil jasno in nedvoumno v predelu službene duše. 

Lečeči zdravnik mu je izdal potrdilo z anamnezo, češ, da sploh ni dvoma, da je bolečina bila izključno v predelu levega krila službene duše in da je zasebna duša povsem intaktna (Slednja bi recimo s Perotom Franklnovim gladko šla na pivo), češ, da na otip ni najti nikakršnih zatrdlin na privatni duši, kar da je jasen znak, da tam ni nikakršnih patoloških sprememb, kontuzij, ruptur in podobnih posledic invazivnih violentnih egu hostilnih dogodkov, ko žurnalistka grobo seže v območje senzibilne službene duše. 

Skratka, zdaj vemo, orgije bodo, plačal jih bo Petrol, oz. državna blagajna, oz. eeeeee......eeeeee..., kako da kažem,...eeeee, pa to smo bre MI davkozavezanci, majke mu ga spalim! 

Frankl, v imenu mene in shamana se tebi opravičujem, ker z mojimi penezi financiram tožbo proti Financam in tebi osebno. Upam, da mene davkozavezanca nea boš zaj tožil da sem ti povzročil dušne bolečine na službeni duši. 

Gospodični Petri Karizmarični, sem pa na voljo, da jo v imenu posipanja s pepelom nežno kakopak pobožam in se s tem kolikor toliko izkupim od greha. Strogo telesno bazirano lajšanje bolečin, duše se ji še dotaknil ne bom, če bo tak hotela. Če bo pa ona zadržana s pripravo obrambe za sodni narok, sem svoje grehe pripravljen poplačati magari z božanjem one vaše Mance Talušnovič.

Roftarijanci so valda da poskrbeli, da jim v pogodbi o delu stoji člen: "Delavec lahko najame po kolhozu plačanega odvetnika za vse službene in zasebne zadeve." Amen. 

Skratka, stari dobri absurdistanski hepening vzdolž vektorja "vse je po zakonu in po pogodbah, a davkoplačevalci so oškodovani oz. oropani" se nadaljuje nemoteno naprej.

Celo takrat, ko si Roftarijanci sami kao plačajo tovrstne orgije, pade na njihov račun kakšna dodatna nagradica za uspešnost, ki kompenzira po eni strani dušne bolečine službene duše in stres nastal od sojenja, po drugi pa mimogrede pokrije stroške sojenja.

P.S.

Daj bog da Gustl nima prav. Kajti, glede na nagnjenost k dušnim bolečinam, je žal zelo verjetno, da bo Svetel šejk, takoj ko izgubi ta primer, tožil svojega odvetnika, ker se mu prjatli smejejo, da ga je našuntal, da je šel zaradi tako težko utemeljivih službenih kakopak dušnih bolečin, iz čiste ihtavosti njegovega velikega ega, tožiti Finance. (Čeprav si jaz znam imaginirati kakšno škodo vidi Svetel šejk sam. On se je že videl kako kot naslendji "uspešen meneđer" nasledi Don Blentoventipercenta na čelu Ljubljane, pa potem ko toti gre za recepcionista v hotel delat, ga še nasledi na premijerskem položaju. Če tak pogledaš, je Petra res ogrozila veliko karijero, kar pomeni, da so dušne bolečine upravičeno velike.)

Pa bomo davkoplačevalci še enkrat plačali. Tokrat najbrž še več, ker toti odvetniki niti so od muh, niti so znani po tem, da bi komu kaj oprostili ali bognedaj pomanjšali, ko tožijo, hehe. Pa še si lahko samo v nabolj divjih fantazijah pričaramo kako šele bo velika dušna bolečina in prizadetost odvetnika, ker mu bo državni kolhoz oz Svetel šejk devastiral ugled in povzročil "izpad prihodka in ali dobička". Skratka, temu ne bo konca in kraja. "Krkaj stara, ima davkoplačevalski paša para. Ima bre u davkoplačevalskega bega kobasica više nego u Boga dana", bi rekli Eskimi!

P.P.S.

Ko se je toti Svetel šejk onih davnih dni trikrat zaporedoma pojavil v medijih pobarvan v psihodelične odtenke nežne roza barve, ki se preliva v nežne pastelne barve celotnega spektra v soseščini Pantone pinki #ff1df9 , ker ga je agitprop pričel pozicionirati za naslednjo zvezdo absurdistanske zgodbe o bojda uspehu, sem jaz, spričo moje običajne zdolgočasenosti že v terminalni fazi, hehe, ostal povsem neanimiran, "neprizadet" takorekoč, dokler nekega zgodovinskega kakopak dne, ni na naslovnicah izjutril hedlajn: "Na čelo Petrola Svetel šejk".

Sprva se niti zavedal nisem, da se mi je v piskru podzavestno aktivirala moja D kranč mašin, ki mi je čez nekaj dni v kognitivno stran zalučala misel: "Shaman, toti Svetel šejk je muten, čuj. Bodisi ni čist gladek, bodisi je fejk. Kera mona, ki je skupaj z Mirkecom The Najbogatejšim fakat ustvarila nekšnega trgovskega več kot samo roftarskega giganta, na puf sicer, ma giganta, hehe, ki je skupaj z najboljšim sosedom in posvečenim jodlarom gazdajezda v trgovsko podmizno karteliziranemu Absurdistanu; 

Skratka, kera mona se ti po takem hepeningu nenadoma, namesto da se z Mirkecom zmeni, prične pečati za garjav šiht "Šejk in ćiif", nekšnega obskurnega državnega kolhoza, v katerem v resnici mračijo in oblačijo partijski politkomisarji tipa onega Bićakćića, šejk je pa malo kurac zares "šejk in ćiif". In ćiif mu je Bićakćić in ćarđ pa bogve kera loža. Plačilo za prestani strah & eksponiranje za prazen kurac? Male vampe v primerjavi s tistim kar se bi dalo z Mirkecom zmeniti. Tvegajoč tovrstne nevidene dušne bolečine službene duše. Povrhu vsega drugega sraja".

Svojemu notranjemu inkognitivnemu alter egu sem takrat, nošen z evforijo, hehe, zlahka pritrdil, rekoč: "Jap, tipo je muten. Najbrž ni gladek." In se zmotil. Ker on zdaj trdi, da ne gre zato da bi bil muten, pač pa da je prizadet. In ker gre za poštenega fanta, saj je vendarle precednik nekšnega ulgednega bojda združenja, se najbrž ni zlagal, mislim, ni razloga, da mu ne bi verjeli.

Link

Ni komentarjev: