nedelja, 21. november 2010

996113 - kako počistiti samoupravni socializem iz glav

[azraazra]
Samoupravni socializem se lahko odstrani iz države, NE pa tudi iz miselnosti državljanov in politikov. Pospraviti moramo v svojih glavah, spremeniti miselnost. Brez tega, nova zakonodaja nima pravega učinka.

Japajade!

P.S. 

99% Slovencem bi, pri odstranitvi "socializma" iz glav precej pomagalo že, če bi na njihove prihodke namesto drakonskega superprogresivnega aparthaidsko-diskriminatornega davčno-paradavčnega absurda "vsilili" EDS, magari z "drakonsko visoko enotno stopnjo" 20%, hehe, namesto sedanje človečke-ljubeče 60-odstotne, ki bi ji za družbo dali davčni prag v višini 15 tisoč EUR letno, kar je, btw, še vedno pol manj kot v Srbiji, katere državljani imajo pol manj kupne moči, hehe, kar v kombinaciji s 15-odstotno stopnjo pomeni, da je Srbija najmanj 5 krat davčno bolj normalna oz. manj absurdna država. 

A mi smo ti zase kot kakšni petelinčki na vrhu gnoja prepričani, da smo kao neka napredna dežela, ki je za Srbijo y bogami celoten Zapadni Balkan nekšen Ihajahaj establišment. Auuuuu! (Sam sicer menim, da bi 18 kEUR praga za štart bilo čist v redu in izvedljivo). Prepovedali bi zadolževanje v tujini in to kar z ustavo, znižali potrošnjo in jo za dolgo zamrznili na isti ravni in s tem seveda takoj po odplačilu dolgov odprli pot nižanju davčne stopnje v bodočnosti.

Če bi še iz PAYGo odstranili uravnilovsko plenilsko načelo neokapičenosti in od tam poterali socialo, rentarstvo in de facto nekšno đabalebaroško sinekurjenje, ki tja ama baš niti malo ne spada, bi pa prav tako precej pomagalo pri eliminaciji socializma.

Če bi pri zdravstvenem haraču odpravili neokapičenost in ga končno, vsaj spremenili v kombinacijo minimalnega obveznega in prostovoljnega "kasko" dela, bi prav tako bilo zelo v pomoč. (Seveda bi sam bil proti obveznemu delu v celoti, ampak to je v Absurdistanu utopična smer, tu se pa pogovarjamo o relanih političnih reformah z realno možnostjo eksekucije). 

Btw, ali ste zasledili, da bodo iz naših žepov kmalu Bruslju plačali 70 milijonov EUR globe, ker naši kebristi insistirijo na "nadaljevanju socializmu z drugimi sredstvi" in se gredo nekakšno državno-prisilno reguliranje "prostovoljnega dodatnega zavarovanja", kar je po EU pravilih in našo pogodbo s preostalo EU, seveda da strogo verboten, ker ruši prosti trg? Mash Allah! Še ena mala tajna absurdistanskih mojstrov "kuhanja socializma na druge oz. na vse možne načine, ki si jih zamislite, eee... na gradele, na buzaru, s šugom na crveno, s šugom na crveno, s šugom na crveno, itd...".

Pravzaprav večina državljanov nikakršne druge psihoterapevtske pomoči niti rabila več ne bi, pa bi že bili prosti socializma in to v celoti, v družbi in v glavah, predvsem pa v denarnicah. Socializma proste denarnice so pa seveda predvsem bolj polne, njihovi lastniki pa bolj neodvisni od volje in orgijanja oblastne klepto-kamarilje, hehe. Kar absurdistanskim komunistom seveda ne diši, ma kaj nas boli kurac kaj njim diši. Njim itak najbolj diši vonj po gnilem neofevdalnem komunističnem suženjstvu nacije nomenklaturnim komunističnim neofevdalcem, oz. pohlevno vegetiranje nacije pod slabo zakrinkano strahovlado komunajzer klepto kamarilje (KKK).

Glede dileme, ali se oz. kako se komunistične, nezaslužene rentice iščoče avše verbalno pačijo ter, ali absurdistanski komunisti imajo v glavah samoupravne in socialistične halucinacije, bi nam vsem, v formi sladkega medu in morda celo matičnega mlečka, sladko doli s kurcev kapljalo. 

Ker bi ves relevanten odnos posameznika s preostalo skupnostjo, ki ima materijalne posledice, bil rešen in postavljen izven "socializma", bi nam za verbalna pačenja in zmedeno laprdanje begavčkov o njihovih mokrih sanjah kako bi oni prerazporejali premoženje ustvarjalcev s pomočjo tekoče eksproprijacije ter s tem uravnavali folk v enaki militantno-boljševiški etato-prisilno-egalitaristični bedi karantansko-ruskostepskega tipa, bilo bore malo mar. 

Bilo bi "Psi lajajo karavana gre dalje". S tem, da bi končno enkrat role obrnili, pa bi 99% državljanov bilo v karavani. Danes smo povečini vsi med cuceki. Ki sicer lajamo, a se nam glaska sliši le po bufetih in sajberbufetih internetnih forumov. One najbolj patetične starodobne zarostane nadebudneže se seveda sliši cviliti in na Luno tuliti tudi v "pismih bralcev" vodečega absurdistanskega režimskega trobila Delo, ali Dnevnika. Grejt sakses!

Le redko kak razumnik spregovori preko relevantnega medija in na način ki ima doseg več kot 50 duš. In zato seveda nemudoma faše zmerljivko "mladoekonomist". Neo kakopak liberalni kakopak mladoekonomist, hehe. Od koga? Od nomenklature in njenih podrepnikov. Od rentarjev. Od komunajzer agitprop mašinerije. Od gardijanov tekovin. Od bratovščine srpokladifca. Zlasti od njihove kominform lože N571-H572. Comprende?

P.P.S. Ko je rdečkhmerska avša Borat Barbieri Armani Brioni y DolčemuGabanja prevzel oblast in se začel pačiti pred ono tablo se z nekšnimi prioritetami in pred onim "prenosnim govorniškim pultekom", al ka je že tista prenosna avšijada, je moj frend, največja in najbolj flegmatična faca v naši galaksiji y bogami y šire, v nekem lokalu srebal pivo in z nejeverico v očeh odmajeval z glavo, ter kot v transu ponavljal "tem rdečkarjem se je čist odpulilo...tem rdečkarjem se je čist odpulilo.." Po tretjem piru je pa svečano najavil: 

"Veš kaj, zdaj šele vidim, da so davki/paradavki/trošarine res edina relevantna politična tema. Edina tema vredna debate vobče. Prej sem vas, ki o tem težite že imel za nekšne rainmanovske avtistične fanatike. Zdaj vidim, da res lahko jebeš vse drugo, važno je v bistvu samo to, ker to napaja te cirkusante s penezi, s tem jim prisilno plačujemo bilete za njihove cirkusantske predstave, pa se jim eto lušta se tak pred svetom pačiti. 

Yap, Mićo in društvo so genijalci, res je, pod nujno moramo urediti davke in prispevke in državno potrošnjo. Z ustavo prepovedati nadaljno zadolževanje države, državo poterati ven iz vseh gospodarskih subjektov, vse, od potrošnje do davkov zminimizirati in z ustavnimi zakoni zlimitirati do ravni, da se morajo poslej vitki in zminimizirani proračunski porabniki medsebojno na nož pogajati, kdo bo smel potrošiti evro več in kdo bo zato potrošil evro manj. Kot beštije v zoo-vrtu. Omejena dnevna in letna količina mesa. Pa da vidiš kako se hijene ipak zmenijo kera je prva in kera zadnja. In koliko. Ker uprava zoo ima točno določen bađet za nakup mesa. Ni več, jebiga. Ker veterinariji vedo kolk je norma in je bađet temeljem teh strokovnih norm narejen. Prežeravanje? Jok, brate, odpade! Pa še table so - "Na patos pljuvanje, na glas psovanje i na životinjke hranjenje ne je dozvoleno!". hehe.

Z državnih jasli s posebnim "ustavnim zakonom nacionalne rešitve pred katastrofo" odpustiti namanj polovico lenobnih prežvekovalcev iz državnih jaslih prežvekujočih in jih poterati v realni sektor delat in proizvajat. 

Potem ko to dosežemo, se bomo tem revčkom s prenosnimi govorniškimi pulti in nekšnimi tablami komunističnih prioritet smejali tako kot se smejemo vsem drugim pajacom, ko jih zagledamo na tivu alpa v kateremkoli že cirkusu alpa ko pridejo na prajvat otroško rojstnodnevno zabavo. Zabavni nam bodo, takorekoč, avše in ridikuli patetični. Zdaj mi pa na jok gre, jebenti! Pa še strah me je za moje otroke, ko vidim kdo je za volanom v tem našem zblojenem Absurdistanu."

Link

Ni komentarjev: