četrtek, 4. november 2010

978936 - ali psihični labilnež lahko vodi Petrol in še bratovščino meneđerjev?

[nandeljc]
Ma naj ga takoj zamenjajo, če je prizadet od enega članka, kako lahko šele neprizadeto prenaša dnevne službene stresne sitacije. Takoj zamenjava, saj vidimo, kaj je v Tušu pustil za seboj. Kaj bo šele v Petrolu.

Ta nadebudnež bo to tožbo še dobil. Če je seveda res tožil tako mto piše, češ da je prizadet

Namreč, kar je, je, za drugo nea bi vedl z glave, ma najbrž ga ni niti enega samega državljana, da o doživljenjskih kakavostnih sodnikih in članih senata niti ne govorim, ki bi dvomil v to, da toti model fakat je prizadet. Mislim, glede na opisani potek dogodkof o tem ne more biti dvoma. 

Sicer pa, boggaenimarad, f toti naši izmučeni deželi je totih prizdetih ko listja in trave. 

Čim kdo objavi, da je kakšen pizdek oškodoval državno ali paradržavno podjetje s kakšnimi nepotrebnimi stroški, alpa se zgolj tako malo beningo takorekoč sam dezauvira, da je na čelu državnega ali paradržavnega kolhoza kakšna retardo mona nevredna vodenja koncerna, žurnalist pa to razkrije javnosti, se vsi te pizdunčki nemudoma spomnijo, da so v bistvu prizadeti. Pa, ker oni leni za te stvari nikoli niso, hehe, puk tožbo, kjer stroške seveda plača podjetje, da se jim olajša tote dušne bolečine, al kaksežereče. Auuuuuu.

P.S. A še nekaj je kar mi ni jasno. Moj poslovni partnjor in prjatu ima že skoraj dve leti staro tožbo, ker mu "ugledno slovensko delno državno podjetje čigar ime se začne na P" ni plačalo fuka, ki ga je že konzumiralo in o tem obstaja vse od pogodbe, naročilnice, dobavnice, primopredaje in računa in še vedno ni na vrsti niti za inicialno obravnavo na totem bojda s primeri zatrpanem sodišču. 

Naš Pero Franklnof je pa vmes že X krat bil tožen zaradi njegovih nestašnih žurnalistof, hehe, in vsi primeri so se že začeli obravnavati, eni pa tudi že zaključili. Bujrum! 

Mora biti, da sodišča dajo prednost primerom, v katerih nastopajo prizadeti. Čuteača ta naša sodišča.

Al je pa kakšen drug kriterij, pa je morebiti važno kdo konkretno je prizadet. Ne vem, jebemmomater, sem samo preprost človeček, kje bom jaz vedel kaj je tu na stvari. Bi pa bilo lepo da se bi izkazalo, da so tota naša sodišča res tak čuteča, kanede?

P.P.S. Kakšna šele bi bila tožba, če bi kakšen tovariš Salmone, alpa ona Ana Banana al kakježe, imela razmerje s taistim recimo nadebudnežem, pa ti puk knjigo o tem in onem napiše, pol se bi izkazalo še to, da je fejk kurbir, ki ima majhnega, pa se bi tudi v tem primeru naglo ovedel, da je v bistvu prizadet. Ker se mu prjatli in celo združenje Meneđer poslej smejejo. Auuuuu! Hudoooooo!

Link

Ni komentarjev: