sreda, 17. november 2010

991358 - Pipistrel prejel nagrado za najinovativnejše podjetje €U

[tmatej]
Ne pozabi se na Mobitel, Mercator, Iskra Mehanizmi, Krka, Otis Lift, Perutnina Ptuj, Bisol, Spin Vizija - Spin Travel in Adria Mobil, ki so se tudi prebili v samo finalnale izbora te prestizne "evropske" nagrade.

Glej stari, strinjam se, večina naštetih res ne sodi na takšno tekmovanje, presitžno ali neprestižno, ni važno, vsekakor pa ne v isto ligo kot Pipistrel.

Če ti trdiš, da so se "prebili v samo finale", zmanjšuje to ugled nagraditelja in nagrade same, zlasti če sta se v "samo finale" prebila recimo, sicer morda res "inovativna" trgovčiča Mobitel in Mercator. Inovativna trgovca?! Auuuuuuu! WTF?

Cenim tvoj namig, da naj ne bomo eu-forični, hehe, razumem tudi, da so bolj ali manj vse nagrade na tem svetu skurbana zadeva , ne zaradi nagrajencev, pač pa zaradi skurbanih in ali zblojenih in nedoslednih nagraditeljev (Evo recimo, meni največji simpatikusi med vsemi žurnalisti Slovenistana, ekipa časopisa Finance, so nekoč nagradili celo kreaturo kakršna je Spomenko Hribar in to zaposebne zvočne efekte, bogjihnimarad, slepce nemarne. Pač nihče ni perfekten, kanede, hehe), a jaz sem in bi o Pipistrelu in še posebej o Ivotu in vseh Slovencih Ivotovega soja, imel enako visoko mnenje, z ali brez te nagrade, četudi nea bi imel podlage za trditev tipa: "Pubeci moji, oni so najinovativnejše podjetje v EU, čuj".

Takorekoč, Ivo je moj šampion in Velik ter Za-vzor-Slovenec, pa če nekšni tam pizdeki podeljujejo, ali ne podeljujejo nagrade za najinovativnejšega.

Na tej točki, potrkam jaz nazaj malo na tvojo dušico modro skeptično: Pizdeki, "ki so se prebili v samo finale izbora te prestižne 'evropske' nagrade" gori ali doli, zmagovalec si tako titulo pač zasluži. Etoooooo. Tudi to je praviloma lastnost številnih dandanšnjih nagrad. 

Zmagovalci praviloma ipak niso napačno izbrani, sploh pa observirani sami zase niso niti malo bognedaj nekredibilni, dasiravno bi si še kdo zaslužil nagrado, morda celo nekdo ki se na tekmovanje sploh ni prijavil***, hehe, in dasiravno si marsikdo, ki je bil v izboru in eventuelno "prilezel visoko" tega ne zasluži.

***moja asumpcija je, da je to izbor na katerega se sami prijavijo. Ker norc bi sicer v izbor vzel Mobitel in Mercator recimo, hehe, v isto ligo s Pipistrelom. Mislim, ne rečem, da ona dva nista v čem tu pa tam solidna trgovčiča, ma takšna nagrada bi ipak moral biti rezervirana za drugačne vrste inovativnost, jebote.

Link

Ni komentarjev: