ponedeljek, 29. november 2010

1007445 - bilo kuda, kleptoidi svuda

[BojanDu]
Kot sem že v preteklosti povedal svoje mnenje, za katerim stojim in mi taki in podobni primeri potrjujejo, da je Slovenija konglomerat kriminalcev

*****
Bravo, maestro. Prav imaš. Žalostno! Porazno! Lopov do lopova. Bilo kuda kriminalci svuda. Grabež, predatorstvo, nateg, podmizništvo, neviteštvo, nešportnost, ...z eno besedo komunajzerizem

Skratka, ne vem s čim natančno je to pogojeno, vem pa zagotovo, da komunajzerizme ima veliko zraven, ma očitno je da gre za nagnjenost, ki v skupnem imenovalcu ima naravnanost proti svobodi in prostemu trgu: idej, ideologij, blaga, dela, seksa, nasmehov, razpoloženj, vsega.

Gnoj se cedi po deželi vsakič ko pritisneš na kakšen izpostavljen del narodovega telesa, pa ti vun prilezejo simonice, bineki, jankovići, šroti in podobna, lopovska, za penezi davkozavezancev hlastajoča sodrga.

Vprašamo se retorično - bi tejle pizdeki imeli jajca priti na banko na šalter s flinto v roku pleniti?
Krasti peneze davkozavezancev na institucionalen način tako, da imaš cleo državo v fvedalni lasti, je pa specialnost komunajzerizma in komunajzer nomneklaturne sodrge.

PS
Pridi Simončica malo k stričku shamanu na dom v spalnico rabutat peneze iz žimnice, hehe. Da vidiva kak se bo te to končalo. Morda ti pa dam "delo", da se malo zamotiš. In kakšne šolde pošteno zaslužiš, pupika. Potem pa še davke odvedeva, da bo fse pošteno. A so te doma mati učili, da kradi? Mona!

PPS
Nekoče sem na nekem skupu kao v hecu v bsitvu pa smrtno resno skupini kakih 20 direktorjev rekel: Vsi vi ste kriminalci, le da ste hrati tako zblojeni al zahojeni al izgubljeni, da se niti tega ne zavedate. Večina me je čukast gledala, seveda. Mah, vedo oni zelo dobro, da je to res, kanede, od onih ki kradejo na dnevnicah in kilometrini (kakšni luzerji, hehe) do velelopovov tipa Binek in Šrot. hehe.

Link

Ni komentarjev: