četrtek, 4. november 2010

978858 - pa kdaj že mislijo komunajzarji eksperimentirati na prostovoljcih v kibucu???

Moj predlog/ponudba/rešitev za tebe in takšne kot si ti še vedno stoji: 

Sprožite že enkrat referendum, da vam Slovenci v trajno last podarimo ozemlje, recimo na območju kočevskega pragozda, z eno manjšo depandanso v Murglah, da si tam uredite svoj komunistični kibuc. 

Tam lahko potem imate superprogresivne drakonske davke s tridesettisočedemstopetinosmedeset stopnjami. Za vsakego komunajzara svoja stopnja. Da bo superpravično in egalitarno, bre!

Vstopni prag naj bo prav tako po komunistično nizek, how about 1 EUR.
Da se pa full zazihrate, si boste, skladno vašim starim šegam, seveda da organizirali tudi t.i. "mizo socialnih partnjorof kibuca", kjer boste previdno dogovorno kakopak določili, da je plačilo za tlako v kibucu "zgodbi o uspehu primerno nizko že v bruto znesku". Merili pa boste po dimenzijah najbolj skromnih, a zato najbolj gnojnih umov v kibucu. Stroške lobotomije bo prav gotovo z veseljem prevzela komunistična internacionala (KOMINTERN-a), da le še naprej širite njeno vero.

Najnižja stopnja naj bo 1% najvišja pa 30785%. Nule ni. Ker boste v svojem kibucu valda da zadeve uredili tako, da bo idealno po komunistično. Da opravičite prvi člen vašega kibucofskega statuta, ki se bo valda da glasil: "SAO KKK je socialni kibuc in to socialni fpičkomaterino, ker je stopnja "fpičkomaterino" pač, to vedo že vrabčki na veji, najvišja stopnja gradacije v eskimskem jeziku."

Tudi vse druge delicije komunajzarskega eksperimentiranja in tisočev okusov in arom zajedanja se tam lahko greste.

Recimo, namesto zoglj neokapičenih kao-prispevkov, lahko za najbolj bogate prešiče med vami kibucarskimi komunajzari uvedete še določilo, da vodji kibuca in prvoborcem za ustanovitev kibuca, hehe, mora dotični bogati in na visoko obdavčenje bojda neobčutljivi prešič za vsak odstotek preseganja povprečja prihodkov v kibucu narediti blouđob ob zvokih kakšne partizanske pesmi alpa vsaj ob vznesenem recitiranju kakega kompartijskega haikuja v pavzah ko se ustavi da zajame zrak.

Na vhodu v SAP KKK, predlagam napis: Extreme Steuern macht frei!!

P.S. Naredite si že enkrat svoj kibuc in nas ostale Slovence pustite pr gmah, bogvasnimarad rdečkhmerske press!
Oz. kot bi vaš najljubši vodja rekel: "Machen Sie uns unsere eigenen Kibbutz sofort!"

P.P.S. Kaj že tebe zadržuje, da še vedno nisi celo svojo plačo vplačal kot prostovoljno davčno kontribucijo v imenu komunistične zgodbe o uspehu najboljšega režima na svetu, za podporo tega raja na zemlji?

P.P.P.S. Ker je ime Mormoni že oddano, predlagam, da se vi imenujete prosta po Vljadjimiru Iljiču Uljanovu - "Komunistični Mormoni", oz. skladno s slavno tradicijo boljševiškega aparatčik okrajševanja a la "stenčas" in "fiskultura", bi vas mi prebivalci sosednje vam Republike Slovenije, skrajšano y bogami tudi ljubkovalno imenovali KORMONI. Po rusko se bi pa to prebralo kot "karmanje". Kar glede an vaše žepotrpne šege, morš pritrdit da paše ko ata na mamo.

Vaš kibuc pa se bi posledično imenoval: SAO KorKibKoč. Tekoče bre, ko čorbast pasulj so zapržku gustu. Skrajšano ime bi zato bilo veliko bolj popularno - SAO KKK. Sounds familiar? Evo, pa boste nazaj na današnjih pozicijah. Dobro?

Link


Ni komentarjev: