četrtek, 4. november 2010

978322 - anamneza povprečnega slovenistanskega volilca

[egss]
Lepo vas prosim! Da bi se zgledovali po nazadnjaški in ekstremistični stranki, ki še nikoli ni slišala za besedo solidarnost? Ki je le orodje v rokah ultrakapitalistov, ki ne poznajo meja v svoji pogoltnosti in najraje ne bi nič prispevali v državno blagajno? Po stranki, ki jo je ustvaril kapital?
www.guardian.co.uk/c...h-brothers

Rajši bodimo ponosni na to, da smo vsaj v določenih pogledih še socialna država, ne pa le sužnji kapitala, ki mu je mar le lastni žep. Da še vedno vidimo malce dlje od lastnega plota in denarnice. Malo manj populizma in malce več čuta za socialno pravičnost.

Spoštovani kolega/kolegica egss, se opravičavlem, ma vaš nick ni skladen s pričujočim performansom. Eskimski terminus "Egghead" bi bilo veliko bolj skladno uporabiti. Evo zakaj:

Temeljem polglasne kontemplacije nad sprintano oz. solid ink verzijo vašega prispevka, prepoznavajoč pogostost pojavljanja ekscesa v BojdaSocialniNamNaši, sem se s svojim konzilijem uspel dokopati do naslednjih, znanstvenih kakopak izsledkov. 

Disklejmer: Naj bo takoj jasno, da tu ne gre za kakšen bognedaj ad hominem alpa ad personam eksces, vaš post je bil zgolj triger, kaplja v prepolnem kozarcu, nekšne vrste sarajevski atentat, ki je poslužil za tipsko anamnezo, dijagnozo in predpis terapije: Vse to strogo in exemplum (legendarni i.e. takorekoč).

Dijagnoza: Funkcionalna nepismenost endemske slovenistanske sorte. Lat: Rabidus vir perfringo turbatus unus carniolus absurdum complex.

Natančnejša deskripcija dijagnoze:

KOM&UNA ( Kronična Obstruktivna Motnja & Ultra Nasilni Antiliberalizem )
Nepozmožnost doumevanja oz. napačna ekstremno kleptoidna interpretacija pomena temeljnih pojmov, kot so: "socialna država", "kapital", "sužnji kapitala", "lastni žep", "lastni plot" , "lastna denarnica", "populizem", "socialna pravičnost", ki jo spremljajo disleksično eratiči izbruhi & težave z vmeščanjem in uporabo pridevnika "ponosen" v proste in razširjene stavke, nezmožnost precizne percepcije in kvalifikacije stvarnosti, v kateri pacijent živi (op. konz.: pacijent stanuje v ideološko močno kontaminiranemu Absurdostanu; relokacija priporočljiva.)

Potek bolezni (hibrid anamnesis & heteroanamnesis): 

Iz razpoložljivih podatkov ni jasno ali se pacijent sploh spomni kdaj natančno se mu je začelo dogajati, da je manično pričel uporabljati sintagme "socialna država", "socialna pravičnost", "sužnji kapitala" in podobne luzerske termine običajno prisotne v primeru, ko pacijent svoj položaj dojema kot položaj zgolj-po-uspehu-trejih-oseb v položaj deprivilegiranega postavljenega. 

Pacijent sam ni sposoben soočenja z dejstvom, da teh sintagem ne razume oz. da jih napačno uporablja ter daleč preširoko obsegajoče interpretira. Heteronamneza dopolnjuje, da pacijent rad praznogovoriči namigujoč na teorije zarote in se ne zaveda, da so mu te sintagme bile imputirane preko tventietfortifajv kontinuitetnega divjanja komunajzer agitpropa med katerim je prišlo do popolnih zamenjav tez in podobno, pa pri pacijentu figurirajo termini "komunistično, levo, socialistično" in podobno za besede s pozitivnim predznakom. Pacijent trpi za ekstatično nasilno egalitarno manijo in o sebi v maniri odsotnosti avtorefleksije misli da je svobodnega duha. Pacijent je zase prepričan da je kritični um.

Pacijent med ambulantno obdelavo opiše težke razmere v svojem socialnem habitatu, pove, da je rojen v komunajzerizmu, da je ves čas živel v komunajzerizmu in da je bil tudi šolan v komunajzerizmu, kjer je od osnovne šole naprej, ko se je vse skupaj pričelo z rutko in pionirsko titovko, preko srednje i faksa, ves čas bil indoktriniran z ekstremističnimi formami nasilnega tretmaja s toksiki oz. agensi egalitarizma in antiliberalizma. 

Pacijent kaže vidne znake živčnosti in čustvene vznemirjenosti ter vidno zavzame agresivni gard zavračanja ob vsaki sondaži lečečega zdravnika s provokativnim povzdigovanjem osebne svobode na račun kolektivizma. Pacijent prepoznava pojem individualnega zgolj kadar gre za individualno usmerjeno hostilnost do vsakega, ki po premoženju izstopa iz aburdistanskega povprečja. Drugih form prepoznavanja pojma "individualno" pacijent niti ne demonstrira, niti jih nam ne uspe s sondažo sprovocirati. Konstatiramo nedvoumno insenzibilnost na ta pojem.

Zaradi tega pred začetkom zdravljenja iz predostrožnosti predpostavimo težjo obliko motnje in dopustimo sum na povečano recepetivnost pacijenta za ideološke kontaminate, v okolju običajno prisotne v formi anksioznosti od indiviualizma, ter zatekanja v patološki voajeristični kolektivizem na substratu maničnega egalitarizma, kvaziegalitarizma in psevdoegalitarizma endemskega absurdostanskega tipa s podtipi carniolus, butalis in sjebostanis, vsi iz družine jamahiriae communistanis.

Pacijent ne zmore opisati kje natančno je bil okužen z antiamerikanizmom, antikapitalizmom, natiprostotržnostjo, antisvobodo in agresivnim antidesničarstvom. Glede na odsotnost prakticiranega desničastva v habitatu pacijenta (Ljudska Jamahirija Absurdostan nima desnih strank) predpostavimo sum na težjo obliko nezmožnosti kvalifikacije realnosti.

Heteroanamnesis nam ponudi zaključek, da je ta del manične motnje najverjetneje posledica splošne indoktrinacije z dolgotrajnim agitprop imputiranjem ekstremno toksičnih agensov boljševistične, marksistične, ter lokalnih: kardeljijanske, kebristične, mencigerijanske in podobne ideološke kontaminacije. Pacijent je omenjene kontaminate inhaliral, patološko izraženo receptivno absorbiral, le te so pa močno sedimentirali v območju t.i. politamigdale in in socio-hipofize po Sokratu, ne da bi pacijent to sploh bil opazil. Pacijent vidno zavrača že samo opredelitev, da gre za kontaminacije, kar napeljuje na zaključek, da so kontaminati povsem prevzeli nadzor na vedenjem in zunanjo ekspresijo pacijenata, saj jih čuti že povsem za svoje; lahko govorimo o dokončanju sedimentne vgraditve nevarnih komunističnih ideoloških toksikov oz. kontaminatov v osebnost pacijenta.

Niti anamnesis niti heteroanamnesis procedure ne potrdijo ad eksplicite motnje nedojebanosti na katero je bilo sumiti, konzilij pa vseeno, temeljem okolopokovne odokativne znanstvene kakopak metode, predpostavi hujšo obliko nedojebanosti.

Terapija:

Uvodna konstatacija konzilija: Pacijent prerigidno formiran za rekonstrukcijske oblike terapije. 

Oralno in peroralno poskusiti z blažilnimi terapijskimi posegi, osvajanje temeljnih pojmov v skupini se še zlasti priporoča za vsaj delno resocializacijo pacijenta. Pacijentu se priporoča pogostejše branje foruma Financ. Pacijent se mora strogo izogibati forumov Dela, Dnevnika, Jane, Mladine, 24ur, Kekca in podobnih ultralevičarskih trobil.

Nedojebanost sprva zdraviti v centru za tantrično masažo z nago performerko, ki se drgne ob telo pacijenta do ejakulacije v zasebnem centru v Mengšu. Strogo odsvetujemo storitev tega centra nižjeag cenovnega razreda pod šifro Onano123Špric in nazivom "Drkanje z izdrkavanjem" kot tudi vse druge storitve, ki producirajo enake efekte kot navadno onaniranje, ker le ta lahko botruje ponovitvi nekaterih ekstremnih motenj v pacijenta. Blouđob zgolj pogojno primeren.

Kasneje postopoma preiti na kompleten standardni hetero, homo ali dvocevni koitus, kar je pač seksualna orijentacija pacijenta. V primeru zanesljivo ugotovljene in med terapijsko observacijo feedbacka potrjene nezmožnosti samo-zagotavljanja dostopa do neomejene količine seksa skladno z libidokapaciteto pacijenta, pristopiti k metodi najema zunanje sodelavke-performerke, pacijenta pa že pred začetkom soočiti s povišanimi nadstandardnimi stroški zdravljenja.

Za minimalno rekonvalescenco, s pacijentom med terapijo utrditi razumevanje vsaj naslednjih logičnih enačb oz. neenačb:

1) "Socialna država" ni enako institucianalizirana diskriminacija in aparthaid ter drakonska eksproprijacija premoženja uspešni manjšini s pomočjo fašistične komunajzerizirane boljševiške fašistoidne države. S pacijentom vaditi stavek: "USA, Švica, Švedska, UK, Nemčija, Nejmitnormalnedržave so tudi "socialne države", po de facto paliciranih penezih celo večkrat bolj kot Absurdostan, le da se tam uporablja manj dijaboličen termin "civilizirana država", ter da ni monijadenja v zvezi z davkoavezančevimi penezi, ki se trošijo v ta namen."
Kot kontrolko na koncu tega dela derapije, pacijentu zasatviti naslednje vprašanje na testu: "Kaj je narobe v tem haikuju. "Amerika i Engleska, bit će zemlja proleterska!"

2) Socialni čut pri ljudeh ni dopustno izsiljevati s pomočjo državnega represivnega aparata. "Socialni čut" pri recimo blagajničarki v banki sme ropar vzpodbujati izključno s pištolo, puško dolge cevi, uzijem ipd. Ni v redu če je roparju dano, da "socialni čut" pri sodržavljanih med ropom vzpodbuja s pomočjo represivnega aparata države, ki jo je poprej vzel za talca. Takšne oblike vzpodbujanja socialnega čuta se štejejo za nešportne in zavržne. Pacijentu, kolikor je to v danih razmerah možno, poskusiti privzgojiti, da je to tudi na splošno zavržno dejanje, celo veliko bolj kot rop, ki ga ded z jajci izvede s flinto v roki.

S pacijentom vaditi razumevanje in semantične različice pojma prostovoljnost v zvezi z humanitarnimi prispevki in solidarnostjo vobče. Vaja: Pacijentu v zimskem obdobju, v prazni sobi inštitucije, prisilno s pomočjo mišičastih stričkov v belem najprej odvzeti vso obleko, za tem pa odpreti okna. Ko pacijenta že pošteno zebe, ga vprašamo: "Ali se temu reče prostovoljna solidarnsot, oz. socialni čut, če vso to prisilno odvzeto obleko sedaj pošljemo ne bognedaj Karitasu, pač pa Sir Oliverju da ponudi Bingu?" Vajo ponavljati dokler pacijent ne doume razlike med državno-prisilnim ropom in prostovoljnim prispevkom. V teminalni fazi vpeljati varijacijo s podvprašanjem: "Kaj pa če Karitasu pošljemo telovnik, ki ga lahko pogrešamo?"

3) Če vsi kontribuirajo enakih 20% davka od prihodka to ne pomeni, da je Colarič s 500 tisoč EUR letne plače kontribuiral "enako davka" kot Fata higijenićarka s 10 tisoč letne plače, pač pa da je Colarič kontribuiral fakin otipljivih 100 tisoč, Fata pa 2 tisoč, kar je fakin 50 krat fakin zelo otipljivo več.

Slednje utrjevati s pacijentom tako, da se mu v prvem delu terapije z njegovim lastnim denarjem dovoli kupiti eno performerko zunanjo sodelovako v centru tantrične masaže Mengeš na teden, kasneje pa 50. Potem ga pa soočiti s primerjavo fuk z eno vs fuk s 50 različnih, hehe. Pacijenta pogosto napeljati na debato o tem in ga konfrontirati z vprašanjem: "Kako, temeljem katere znanstvene metode ali svete nebeške resnice pacijent ve, kolikšen večkratnik Colaričeve kontribucije je pravi, & dovolj socialnočuten, da izpolni kriterije altruizmofilantropizma slovenskega endemskega tipa poklicnih levičarjev, beri - lopovov v zasedi najslabše podmkle sorte. Zakaj 50-kratnik ni v redu in kateri natančno "kratnik" je ravno pravi? Pacijenta vprašati, čemu se bi limitirali na 150-kratnik in čemu ne terjati kar 240-kratnik in kolikorpačnanese-kratnik?

LP primarius ordinarius shaman l.r. & Il consiglio di amministrazione (CdA)

Link

Ni komentarjev: