sreda, 17. november 2010

991198 - o dveh Slovenijah

Že davno sem se bil odločil analizirati kaj dejansko tiči izza stereotipne ocene, ki so jo o nas pogosto izrekli sosednji narodi, zlasti narodi bivše Juge in tudi Slovenci sami: "Slovenci s(m)o pridni in delovni".

Čez nekaj časa sem svojo malo observacijo in iskanje odgovora zasilno sklenil ter strnil v ugotovitev, da v Sloveniji živita dve Sloveniji, v vsakem Slovencu pa najmanj eden bolj pogosto pa dva Slovenca.

(1)Slovenec Carniolus Homo sapiens sapiens v vsakem Slovencu je res deloven, zelo pogosto tudi inovativen, rad marsikaj na svojem domu postori "na svoj edinstven način", skratka, je čebeli podobno bitje, ki dela in iz njegovega dela nastajajo občudovanja vredni rezultati v tisočih malih in mikro aspektih. Od božanskega Terančka in domačega medu, do Pipistrelovih letal.

(2)Slovenec politicus, ki skupaj z onim prvim živi v večini Slovencev (V območju gluteusa, točneje anusa oz. na notranji govnasti strani črevesja vsakega Slovenca, hehe) je pa seveda, bržkone spaka, ogabnež, oportunistična v svinjarije in nešprtni lov se zatekajoča, alpa preprosto zgolj fukjena patetična pizdica.

Ivo z njegovim fenomenalnim Pipistrelom je za mene, v mojem jeziku, tisti res pravi Slovenec, je tisti Slovenec, ki je bolj Slovenec od drugih Slovencev, je tisto, kar je Slovenijo in Slovence naredilo za Velike kadar smo bili izpadli Veliki in v čemer pač lahko rečemo, da smo vsaj relativno veliki in veličastni (men je vsak umetnik, ki z ljubeznijo pridela vrhunski Teranček, pač veličasten, da ga kar častim, hehe, kot nasprotje gnidam, ki so Slovenijo in Slovence delali za ridikule in predmete vredne zavračanja in gnusa, za malo, patetično, provincijalno komunistično kloako .

Gnide, ki so nas z dildom opasanim okrog pasu sterali v riti pasjih sirot in nas na milimeter do fritzlovskega prepada pririnili. Samo še tega se nam manjka, da iz kakšne kleti pogleda kakšna taka zares fritzlovska groza v produkciji teh naših dildoidov.

Slovenijo in Slovence delali Velike, kot nasproje politicusom-kleptoidom, lopovskim podmizniškim gnjidam, ki v vesolje o Sloveniji in Slovencih emitirajo črno negativno energijo, kakršno tipično oddajajo lopovske požrešne moralnohorizontalne gnjide, katerih edino poslanstvo v življenju je zajedalstvo, ki je do dela, inoviranja in ustvarjanja, pač kot antisnov do snovi.

Kdor išče svetilnike 21 stoletja, naj izvoli, vzorec svetilnika je pravgotovo, brez najmanjšega dvoma Ivo Boscarol z njegovim Pipistrelom.

Pa še kakšen Človek je ta Ivo. Ded in pol! Srce kot Ukrajina, jebote! Normalno! Saj ni uspel z roko v žepu zasužnjene in z davki izropane nacije in dildom opasanim okrog pasu.

Ravno zato, ker Ivota in ksreči še nekaj takih ivotov imamo, recimo Akrapoviča (zamislite si brezup neobstoja ivotov in pipistrelov slovenskih) je meni bizarno, da pizdunska intelektualna elita kao ne vidi kaj je treba vzpodbuditi, da se multiplicira za progres, ter kaj je treba inhibirati, da se ne razširja in ne zajeda in ne razjeda kot rak.

Bizarno mi je, da vsi hinavsko krilijo z ročicami, češ kje le smo izubili slovenski grif za inoviranje za prosperiteto.

Ve se kje!

Slovencu, ki je ipak nad vsem, predvsem racionalen do amena,(racio je pravzaprav ena izmed sestavin vsakega slovenskega uspeha, je del slovenskega jaza), je komunajzarska klika implicite pod nos rinila rentarjenje kot tekovino in mu nasilno, na vse načine, zlasti davčno, penalizirala delo. Eto kako smo zdrknili v ta prepad poln komunističnega gnoja.

Iz mojga vngava je zadeva videti jasna in bistra kot Soča dva metra od izvira, hehe.

Vzpodbudimo ivote ter inhibirajmo golobiče. A?! Bi šlo?!

Uvedimo EDS in ukinimo davčni aparthaid in teror progresije, ivotom delo njegovih inovatorjev razbremenimo tako na strani podjetij kot še bolj na strani inovatorjev samih.

Nagradimo delo, penalizirajmo krajo, zajedanje, rentarjenje, đabalebarjenje.

Simpl bre ko pasulj. 

Nagrajujmo takšnega Slovenca kakršne nas vidijo recimo Srbi:

"...ovi ludi Slovenci bre rade ko pčele, pa oni bre i lišće po šumi skupljaju, vredan neki narod"..."Ako ne znaš kome da daš novčanik, da ti pazi dok ideš u more plivat, daj Slovencu, oni su pošteni"..."Kod Slovenca nema zajebancije, mora, da se radi kako treba, tačno i precizno i u nulu bre, zato i imaju kvalitet proizvoda i uređenu okolinu,...čoveče, bre, sa asfalta u Ljubljani im možeš da jedeš"..."...jebote, ovi Slovenci su ti čudo, gledaj, bre, kolko samo dobrih vina oni rade, onaj Teran bre nije vino nego lek, lek čoveče"...hehe. Itd...

In penalizirajmo ter inhibirajmo tisto, kar oponira temu. In se da determinirati s par enobesednih stavkov, hehe: 

Lopovščina! Parazitiziranje! Đabalebarjenje! Plenjenje! Eksproprijacija! Podmizenje! Rentarjenje! In podobne komunajzarske tekovine. Skratka, se z eno samo besedo: Komunajzerizem! Majke mu ga spalim neslovensku & antislovensku!"

Link

Ni komentarjev: