nedelja, 7. november 2010

980894 - degeneriran um FDV wannabe "intelektualcev"

[NavadniNimda]
> [shabbe]
> > [NavadniNimda]
> > Ojej, tovariš Šaban nam je začel servirati Štiglitza in celo nizko-vejevno opico Krugmana. Mora biti pa hudo, ko ljubitelji socializma s šimpanzjim obrazom začnejo zagovarjati svoje skupnoskledarske blodnje z neoliberalci, ki zagovarjajo big-government spending za svoje prijatelje v javno-privatnem partnerskem sektorju.

> Ko ti bo 13.600 prispevkov na prineslo Nobelovo nagrado za karkoli, potem zmerjaj Paula Krugmana z "nizko-vejevno opico". Do tedaj boš pa to kar si, bedak.

> Nič ne serviram, povem le, kar berem. Serviraš ti, 13.600 obrokov neumne povprečnosti.

Že drugič mi serviraš 13.600 prispevkov. To je zelo ad-hominemsko naravnano od tebe, vredno Avnojske nagrade na FDV, majkemi.

Še enkrat za poceni sedeže: big-government spending je vzrok vseh gospodarskih kriz, ne rešitev, pa če se tovariš Šaban in nizkovejevna opica Krugman na tintare postavita pa banano vtakneta v levo uho (jasno vsak svojo, saj nismo skupnoskledarji).

Nizkovejevne slovenistanake poklicnolevakarske pozerske opice lahko preberejo taužent knjig lucidnih v svetu respektiranih avtorjev, ki same zase niso in nimajo kaj biti napačne, ma jim to ne bo nič pomagalo, ker oni so tako močno biased, da v vsemu vidijo "veliko zmago socializma" in "neizogiben propad kapitalizma" in seveda "veliko zgodbo o uspehu doktrine slovenistanskih komunajzarskih kleptomanov.
To ni nič novega, saj so ničkolikokrat v zgodovini že ihteli peti pesmice tipa "Amreeka i Engleska, bit će zemlja proleterska!" pa, " kiša pada a Zapad propada", pa "Vetar piri komunizem se širi" in podobno rdečekhmersko abotno haiku sluzenje.

"Idi bre mamicu im jebem, odkad postojim slušam od odvih mojih bajatih, da ovi Nemci propadaju, a oni nikako da propadnu, a Merđo bre spejsšatl za našeg jugića"....iz onega kultnega jugo filma o BG underground sceni.

Našim "efdeve intelektualcem" nič ne pomaga, ker oni zaključujejo tako kot oni Šiptar diplomant prištinske univerze iz dovtipa:

"Režem muha jedan kriljo y mu komandiram - ljeti muha! Muha ljeti pa sljeti ljeti pa sljeti y tako u nepraviljni intervalji.
Belježim znanstveni zakljućak: "Ako muha režeš jedan kriljo i mu njemu komandiraš da ljeti, muha ljeti, alji samo u neprviljni u intervalji"

Onda režem muha i drugi kriljo i mu komandiram: "Muha ljeti!". Muha ne trza. Mu opet kažem "Muha ljeti, ćivša nona", muha opet ne trza.
Pišem znanstveni zakljućak: "Ako muha režeš obadva krilja i mu komandiraš da ljeti, muha ništa ne ćuje".

To su ti bre slovenistanski in-tele-ktualci, znanstveniki takorekoč. Bilo kuda Efdeve y Kumrovec svuda!

Cele divizije priznanih ekspertov se mučilo dešifrirati vzroke gospodarske recesije oz. depresije, pa na koncu našli, da je bilo prej preveč nestrokovnega državnega intervencionizma, torej suspenza naravnih mehanizmov trga, naši umetniki pa berejo samo njim včečne levakarske dijabolike, pa še njih parcialno, pa ihtijo misinterpretirati, da je bilo preveč svobode in prostega trga.

Gospod Štiglić jim napiše knjigo, v kateri je sam obdržal in profesionalizem in znanstveno distanco in strokovno digniteto na ustrezno zelo solidno visoki ravni, pravzaprav na brezmadežno visoki ravni, saj ni nek faliranec z naše efdeve, jebote, oni pa spregledajo duha znanstvenega dvoma in dilem in zajahajo zgolj val kriticizma konkretnih devijacij, pa še te napačno interpetirajo, skratka jebe-lud-zbunjenog.

Štiglić je do družbe in znanstvene srenje in sebe provokativno izzivalno antikonzervativen (česar ne kaže enačiti z levičarji, kajti, evo recimo tu pri nas so oni, ki se imajo/oz. sami oklicujejo za levičarje, v resnici konzervativci!), ma Štiglić ni to kar naši partizanski faliranci v svojih mokrih sanjah misinterpretirajo, da je. 

Štiglić je predvsem in na prvem mestu znanstvenik, ne pa neki tam žižek ali bognedaj clo žižkoid, ki po svetu trosi nekšen kmetavzarski zblojeni žižuku, ki ga pes niti z maslom namazenega ne bi povohal (AJo ko sem ga slišal na temo mobilneag tekefona, jaoooo!). 

Krneki, ob čemer orgazmirajo in v hlačke kapljice spuščajo samo efdeve faliranci in partizanski šlosar-kumrovški fejk intelektualci, k se jim sanjajo mokre komunajzarske sanje o zmagi socializma in komunizma. 

Ko recimo Žižek na kakšni takšni pasji procesiji opali oni svoj slavni žižuku o rdečih jagodovih torticah na Vaclavskih namjestih medtem ko sovjetski tanki mendrajo zlato Prago, povprečen rdeči šaban pade v sevdah, nekateri pa še na tla z rdečo peno na ustih. (padavičarske lujke, bre, hehe!) 

Relevantne svetovne avtoritete , ki lahko kvalificirano ocenijo ta Žižkov mentalni eksces, pa seveda ostanejo brez besed v spazmatičnem šoku kot zaledeneli v času. Ker ne morejo verjamt, sploh, da taka spaka tlači zemljico in še ni v inštituciji.

Štiglić je lahko komu tudi sporen,a prav gotovo on ni bedna polit-navijaška gnjida, ki bi jo naši rdeči Khmeri smeli nemarno svojatati, češ evo ga tak je kot mi, naš je, mi je, hehe. OK, da se ga v svetu normalnih delitev opredeliti za nekonzervativno levo-liberalnega. Ako se ravno mora! Kar z našimi konzervativnimi fašistoidnimi komunajzari nima ama baš nič skupnega. 

Oni bi zgolj, tako kot Kim Jong Il, konzervirali status quo, da pač večno ostanejo in-ćarđ. Glede na to, da se njihova bratovščina v Sloveniji, sledom velikega prihvatizacijskega ropa, pač 99,9% ujema tudi s t.i. velikim kapitalom, pa eto oni ne morejo niti teoretično biti klasificirani med levičarje. Oni so preprosto ekstremistični fašistoidni konzervativni klepto-kamariljni komunajzari, katerim po temeljnem dizajnu najbolj paše podmizoidno-kartelna, torej "domaćijsko-bratovščinska-pajdaška dogovorna ekonomija", ki je seveda zgolj ena izmed oblik antipodov svobodi, to je prispodobnemu takorekoč prostemu trgu. 

Ena, a ne edina oblika nasprotja trgu na katerem se ne krade državne peneze. Kajti naši kleptokamariljniki prakticirajo še eno. Državo so si vzeli za talca in do obisti maksimizirajo tudi etato-interveniranje na ziljon načinov, da lahko mirno rečemo, temeljem velikosti denarnih tokov in distribucije kapitala, da smo še vedno v pretežni meri državno-kapitalistična-fašistoidna ekonomija. 

To je Brozu davnega leta 1948 razodel že Staljin, rekoč, sicer iz povsem drugih vzgibov, da bi bilo bolje, da odkrito poimenuje toti svoj balko-socializem za "etato-kapitalizem", kapitalizem z enim samim kapitalistom - državo! V rokah kompartijske klike!

Idealen kartel = država v rokah kompartije! Katera ima UDBO! in KOS! In Kosa! In Kos-Markovo! To ti je tako, kot če bi vrhovni Don taljanske Camorre, član fašistične ultralevičarske talajanske stranke, imel srečo da tak kot naši nekak dobi v ujetništvo državo. Uhhh, kaj bi on potem totim Taljancem delal, hehe. Jemlješ jim ziljon reketov, a zakonito press. Pa to ti je bre mafijska nirvana.

To, kar imamo mi tu, niti ni možno vmeščati na premico političnih polov, kakor jih poznamo v normalnem svetu. Logično, jebote, saj v normalnem svetu komunist nikjer ni na oblasti, kvečjemu v pržunu, kot vsi fašistoidni ekstremistični nasilno-teroristični dijaboliki. Tudi v SLO bodo rdeči khmeri znova pokazali svojo teroristično naravo, tako kot so jo od leta 1941-1949, čakaj malo, da le izgubijo oblastno pozicijo za recimo kakih 5-6 mandatov v enem cugu, hehe.

P.S. Ko ameriški avtor napiše, da je ameriška država fašistoidna zato ker jim v ustavi piše, da se davka na prihodke iz dela ne sme zasegati, oni pa zasegajo 25%, to ne pomeni, da slovenska efdeve spaka to lahko uporabi za argument, češ "Evo vam vaša USA, saj sami trdijo da so fašisti, a vidi naše vladarske junake".
Ker naši komunajzer-fašisti na delo nabijajo 60% davka. Plus ziljon paradavkov-prispevkov. Plus ziljon drugih kazalcev, pa smo eto še bolj fašistoidni. How about SLO sod-[om]-nija.
In ker ameriški imajo izgovor, češ da so v vojni, med vojno pa da lahko izjemoma računajo ta davek, kar pomeni, da bodo prej ali slej morali nehati. Zaradi ustave. Naši pa sevede ne. Naši bodo obremenitev še povišali.
Še nečesa naši ne štekajo. Liberali nimam težav reči, ja USA so fašistoidna država, Slovenija pa ziljonkrat bolj. Ker nam vsi fašisti gredo v nos. Štekamo?

Link

Ni komentarjev: