petek, 12. november 2010

986524 - predlogi za ustreznejše poimenovanje Boratovih "socialnih demokratov"

[zmali]
Pahor ne laži sebi in vsem državljanom! ....Si edini socialdemokratski predsednik v evropi,ki delaš proti intersom delavstva, ki jemlješ pravice delavcem,...

Prosim naj gre v zapisnik, da dejstvo, da je, ne le politična praksa, pač pa tudi doktrina in program Pahorjeve bratovščine srpokladifca, ki časti rdečega Sarumana, de facto, ponavljam in poudarjam znova, de facto: (1) naravnana proti vsem, ki prihodujejo iz dela in (2) Specialno aparthaidska in pasja do dela delavstva, top ustvarjalcev, top usposobljencev, merjeno po veščinah in krucialnosti za ekonomsko podstat nacije.

To se nisem kar iz lufta zmislil - ko to trdim gledam v davčne zakone in v bistvu vse zakone in sistem pravne zaščite. V Sloveniji do pravne zaščite ne more nihče, ki nima najmanj 10 tisoč EUR. To je kot neke vrste polog za vstop med privilegirane, ki smejo terjati pravno zaščito, kar seveda ne pomeni, da jo bodo tudi dejansko deležni v sodnem postopku. Pika.... in Amen! Vse je naravnano kontra deprivilegiranim v družbi in proti celotnemu sloju, ki ustvarja vse dobrine in keš, skratka kontra odvisno zaposlenim, skratka kontra 99% nacije. Skratka penalizira delo in nagrajuje kleptomutenje.

Kadar v neki družbi jasno prepoznamo tak vzorec, mirno lahko sklenemo, da gre v bistvu za predatorsko fritzlovsko družbo.

Dejstvo, da je sistem de facto decidno in rezolutno naravnan kontra milijonu aktivnih in posledično njihovim družinam y bogami tudi upokojencem in kmetom, ni nepomembna slučajnost. Opraviti imamo z družbo kartelnih bratovščin, ki vsi skupaj štejejo nekaj promilov, skupaj z družinam pa jih je komaj za procent, ki so edini benefitorji tega sprijenega sistema, vsi drugi so tlačanski benefaktorji.

Tu ne gre za paradoks, češ "socialdemokrati, ki so proti delavstvu in ščitijo interese rdečetajkunskega velekapitala in države kot najbolj "vele" velekapitalista med velekapitalisti". Ne, tu nimamo opraviti s paradoksom antidelavskih socialdemokratov, tu imamo opraviti s problemom nategunskega samo-poimenovanja ultraške fašisto-komunajzarske klepto-kamarilje za "social-demokrate". 

Jaz sicer niti social-demokratov ne cenim, ker tudi njih imam za lopove v zasedi, ki bi radi s pomočjo državnega represivnega aparata ropali in peneze/premoženje nasilno selili iz žepov ustvarjalcev v žepe đabalebarošev daleč nad nivojem razumne civilizirane solidarnosti do najšibkejših članov skupnosti, ma vseeno prave socialdemokrate, ravno zaradi možnosti, da se hipotetično, za vlečenje meje "razumne obvezne solidarnosti" odločijo v coni, ki je "vredna negociranja v parlamentu", štejem za legitimno in sprejemljivo normalno politično opcijo.

Glede na to, da se borijo za ohranitev/konzeviranje že uzurpiranih privilegijev, je ta naša sodrga-in-ćarđ tudi de facto konzervativni pol naše politične scene. Kje še na svetu so "social-demokrati" konzervativni pol? Nikjer! Ker tudi pri nas niso. Mislim, so konzervativni, kar pomeni, da dejansko niso social-demokrati. To je tako kot če bi rekli vreli led. Oksifakinmoron.

Teh naših komunajzer-fašistoidnih kleptoidov, po vsebini potemtakem ni moč šteti med social-demokrate, saj gre za ultraše, ki so vse ustrojili tako, kot bi to naredil miks Mussolini plus Lenjin plus Don Corelone plus Berija plus Goebels. Močna država kapitalist plus močna, po mafijskih načelih delujoča kartelna bratovščina, ki podmizi in cuza iz državne skupnosklede, davčni sistem, ki je benevolenten do vseh, razen do plebsa in boljševiško-neofevdalna komponenta - plebs, ki je na ravni te skupine nasilno medsebojno uravnan. 

V bedi, v čem drugem pa, uravnavanje je vedno v bedi, ni ga režima v vsej zgodovini človeške civilizacije, ki je ljudi nasilno uravnaval v prosperiteti in bogatstvu, haha. 

Imaginirajmo: "Ejgha Ludve, dajmo se vsi uravnati v bogatstvu, dajmo vsi Kranjci biti Steve Jobsi, ejgha, krucefiks, porkamadona in sou wot, če perja ni dovolj za vse". Ne fukncionira, kanede?! Ni penezof za vse, da bi vsi po dekretu ratali bogati! Eeee, a uravnilovka z rezanjem vseh na isto raven tam doli v bedi, e to pa seveda je izvedljivo, nižje jih uravnavaš, bolj je izvedljivo, hehe.

Skratka, niso oni nikakršni social-demokrati, oni so moj kurac demokrati in so tudi moj kurac social. (Fejsbukarji, ki menite, da sem vulgaren, lahko sintagmo "moj kurac" nadomestite z "my arse " oz. "my ass". To se vam bi verjetno slišalo bolj imenitno kot naši domaći izrazi kurac in pička)

Če bi jih hoteli pošteno poimenovati, da imajo ime skladno z doktrino in prakso, skladno njihovemu modusu operandi, bi jim dali ime: Fašistična Občasno-Selektivno-Nacionalna Predatorska Mafijsko Kartelna Neofevdalna Stranka Rdečih Dildo Tajkunov in Klepto Politikov Boljševikov (FO-S-NPMKNSRDT&KPB).

Abotno je, da ta nacija pripoznava samo-poimenovanje oz. samooklic teh lopovov za matertereze. 

Evo še enkrat: To je tako, kot če bi cela nacija bila tako retardirana in v luknjo na leseni ograji ob kateri je nočni grafitarski fakin napisal "pička", šla dejansko rinit kurca. Ali smo res tako retardirani? Pa kaj če so se te lopovi ziljonkrat preoblekli in preimenovali v, po njihovem prepričanju psihodelična všečna imena, v katera so umetno natlačili besede "demokrati", "social" in podobne alibi samooklicevalne samohvalne praznogovorične demagoške kompartijske agitprop sintagme? Sou fakin wot, krucefiks, porkamadona?! A mi jim kao moramo verjeti in jim to igro požegnati, al kako?

Pizda, a tak znamo biti pametni, ko gre recimo za prepoznavanje in razkrinkavanje onih diktatorjev ljudožercev v afriških vukojebinskih bananarepublških državnih tvorbah. Ne vem kako to, da nam na ravni slovenskega kolektiviteta ne gre v glavo, da je komunistična stranka Social Demokratov, slišati isto kot Demokratična Republika Kongo. V čem je problem, da Slovenci tega ne štekamo? Zanikanje? Nesposobnost soočenja z realnostjo? Luzerstvo karantanskih matrijarhatskih pussy wishfulthinkerjev? Prikrivanje greha poniglavosti in pohlevniziranosti? Prikrivanje greha intelektualne prostitucije s fašisti? 

A je to res tak psihični napor za Slovenca, da v tišini volivnega boksa preprosto brez vsakega napora preskoči imena te kleptokamarilje? Neprizadeto, neagresivno jih preprosto ignoriramo? Do njih se ne opredelimo, takorekoč. Samo to. hehe. Težko li je, bratje moji in sestrice, nedojebancii vsi vi moji zblojeni? hehe.

Link


Ni komentarjev: