ponedeljek, 15. november 2010

988653 - s komunizmom bi bilo treba obračunati brez kančka milosti

[1012KDXBP]
Neprestano gojiti sovraštvo za nekaj, kar se je zgodilo pred 70. leti ni nič drugače kot gojiti sovraštvo zaradi križarskih vojn - zgodovina je preteklost in to naj tudi ostane, če želimo nekaj naredit iz te dežele. Za to pa je potrebna streznitev in uporaba možganskih kapacitet, ki očitno sedaj spijo.

Evo, točno takšne reakcije so ohranile komunajzerizem na Slovenskem oz. najprje preprečile, daens vemo da več kot prepotrebno lustracijo, kar pomeni: ohranile komunajzerizem, omogočile rop dveh tisočletij, nastanek 30 tisoč klepto-tajkunov, tajkučičev in mikrotajkunekof, povzročilo še globljo neofevdalno zasužnjenost nacije, ustoličilo davčni aparthaid, povzročilo skorajda docela ireverzibilen moralni razkroj družbe, itd...

Navidezno je tvoja pozicija humanistična, mirovniška, bratsko ljubezen razširjajoča. Deluje kot nekšna tridesetletna koma, ko je kao vse v redu, pacijent je pa v bistvu nefunkcionalen. Živ ampak ni. 

Vse v redu - nič pa ni kot je treba, je fakin tipična in osrednja slovenska mantra dandanašnji.
Vse v redu, ljudje mrtvi, nihče odgovoren, rase iz iste mentalne kloake, kot ta tvoja pozicija. Tipično po naše.

Tvoja pozicija je to, če slučajno nisi vedel: "Gojiti sovraštvo do pedofilije, zlasti do 30 let starega velikega pedofilskega zločina, ko je skupina organiziranih pedofilov sistematično posiljevala dva vrtca je iracionalno početje. Iz tega črpajo energijo današnji pedofili, pa so eto zaradi tega še bolj strastni pedofili. Brez anti-pedofilov ni pedofilov. Brez teme ni svetlobe. Bog je rekel "bodi svetloba" in bil je zadovoljen. Ljubite bližnjega svojega...Kdr tebe s kamnom ti nejag s kruhom...itd.

Najprej naj gre v zapisnik - ne podtikaj naciji besedo "sovraštvo", pač pa se pod nujno nauči besede "zavračanje" in sintagme "zavračanje zla". To ni "sovraštvo". Sovraštvo je na strani zla in zlodejev. Oni do poldne sovražijo celo nacijo, pa jo sistematično ropajo, zasužnjajo, nategujejo,...popoldne sovražijo Boga, zvečer sovražijo kitajske proizvajalce dilda, ker jim kuri baterije, ponoči, ko ostanejo sami, pa še sami sebe sovražijo iz dna njihove s črnimi meglicami napolnjene duše.

Ja res je, Bog je bil zadovoljen, da je poslej svetloba, ma Čak Noris je temu dal komajda za silo pozitivno oceno.

Mislem, to je tej zgoraj podobna, nekšna obskurna naša šank filozofija falirancev-polovnjakov, ki nastane očitno spontano v vseh Slovencih iz mešanice površne krščanske vzgoje, matrijarhatskega razvajanje sinčkov s strani slovenskih po Ruglju patološko ljubečih in zaščitniških frigidno-nedojebanih mater, komunajzarskega agitpropa in psihodeličnega vpliva slovenske kapljice.

Pa jebote Alah! Priklicuješ toleranco do zla, češ tako bomo demone zjebali, ker jih bomo eto ignorirali in ali celo ljubili.

Tako sta v svojem alibi nastopu govorila tudi Spomenka Hribar in Drbućkar, ko sta nacijo znova uradno izročila komunističnemu rablju.

V Sloveniji je vobče vedno v modi stopiti na sceno javnega političnega diskurza, kriliti z ročicami, se v znani maniri "namernega pretiravanja s skritimi namerami v ozadju", preprosto izmisliti "revanšizem" in to že na temelju ne tega, da nekdo proaktivno obsoja, dovolj je da reaktivno zavrača pedofilijo, kleptomanjenje, morjenje, varanje in podobno. 

Češ, evo vidiš kako ste strastno proti komunajzerizmu, evo JAZ Slovencelj The Allmighty Svetohlinski, ocenjujem na temelju dolžine mojih okoloanusnih kocin, da je to že "revanšizem". Ne smeš biti strastno proti pedofiliji, kleptomanjenju, prevaram, plenjenju, ropanju, nategunstvu vobče, podmiznemu zarotovanju, korupciji,...kajti to je valda ja revanšizem.

Za koji kurac jebote, za koji kurac? Naj se beštija odpove posiljevanja otrok, morjenja, nategunjenja, izkoriščanja, đabalebarjenja, kleptomanjenja, podmizovanja, ne pa da se name pritiska, da jih naj ne zavračam tak strastno. Ko jih jebe! How about the pressure on them to fakin change?!

Ne, dragi moj, mi ki komunajzerizem z vsemi zločini in zlodejstvi, ki pašejo zraven in njihove demagoške zlorabe domoljubnega garda iz časa WW2 na volitvah ignoriramo, ne pristajamo zaradi tega biti označeni za krive. Za koji kurac, jebenti? 

A demokracija in bratska ljubezen in pravilni gard je samo in izključno, če se jih kar naprej obkroža na volitvah, al kaj? A to je demokracija, jebenti?! 

Odjebite vsi skupaj, mone sprenevedave! In nehajte dezorijentirati ubogi navadni plebs, ki pritisnjen s svojimi vsakodnevnimi preživetvenimi problemi, seveda ima bore malo časa presejavati in ločevati zdravo zrnje od komunističnih smeti. In velikokrat tega ne zna. Normalno, če pa niti izobražneci, ki naj bi znali nimajo pojma.

Razumniki in izobraženci s takšnim sluzastim obnašanjem naciji ne bodo pomagali, pač pa jo nenehno rinejo globlje v živo blato. Zato tudi je vse tu pri nas ta moment kot se bi bili znašli v drobovju gnijočega razkrajajjočega se nasedlega kita. Scena surrealistična, deprimirajoča, povsod razkrajajoče se meso, smrdi pa do neba. 

Slovenski pametnjakoviči pa še naprej trobentajo svojo polovičarsko šank roftarsko filozofijo luzerskih falirancev, begavčkov, kot bi rekel naš forumski Lecner, RIP. :-), bog mu požegnaj njegovo dušico demagoško-kohezinonistično, hehe.

Link

Ni komentarjev: