petek, 5. november 2010

980246 - kdo pravzaprav prinaša svobodo

[shabbe]
Ja, pa še tipe a la NavadniNimbda mamo tukaj, dovolj govedi, da bo rugalo v isti rog s klerofašističnimi omejenci, ki mislijo da korporacije prinašajo svobodo in blagostanje.

Kakšne korporacije, maestro o čem ti? Korporacije delujeo v pravnih okvirih in pod ingerenco pravnih držav in same zase apriori ne morejo biti zlo.

A hočeš reči, da svobodo prinašajo slovenski komunisti, ki so v sramoto naciji na oblasti že 65 let, al ka? In El Comandanate? In Kim Il Jong? In Hu Jintao. In Chavez? In levičarji belosvetski?

Fuj, psevdo intelektualci, je moj komentar na vse vas, ki namigujete da beseda levičar ima pozitiven predznak! Zame je levičar lopov v zasedi, ki nima jajc iti v banko ropati s flinto v roki, pa rabi državni represivni aparat za izživljat svoje klepto aspiracije. Na komu? Jahh, kot vidimo tu v SLovneiji ravno na delavcih, na onih najbolj deprivilegiranih, za katere nihče ne lobira in se ne morejo izmakniti izpod kapi. Edino njim je slovenski kao-levičar nabil 70% davka-paradavka. Alibi? Da to počne v imenu njih. Buuuhahaha! Tako kot so prej pobijali narod v imenu naroda!

P.S. Vseeno se smejem in za trebuh držim vsakič, ko znova slišim al preberem kako vi poklicni levakarji Absurdistana enačite komuniste s svobodo in levičarstvo s poštenjem, celo z edinim možnim poštenjem na planetu. Grohotom se smejem. Ker vas absurdistanski dildo-kleptoidni vsakdan dezauvira bolj kot karkoli drugega. Drugih besedi sploh ni treba. Da o rudniških jaških do vrha polnih komunistične svobode in demokracije niti ne govorimo. Ki jo taisti poklicni levakarji čislate, se ji klanjate, se skratka greste slepo verniško gardijanstvo do največjega zla, ki je kdaj tlačilo planet. Sram vas naj bo.

P.P.S. Na kontinuumu med fašizmom in zasužnjanjem, ki ga domnevno povzroči in perpetuira po profitu hlastajoča korporacija in fašizma komunistične skupnoskledarske boljševiško nasilno-uravnilovske roparske koruptivno-podmizne kartelne klike, ki ropa v partnerstvu s korporacijami NjihovihSvojih je sicer ogromno nijans, ni pa dvoma da je oboje fašizem in da ne enega ne drugega ne potrebujemo.

Verniki sicer radi spregledate, a daleč stran v smei normalnosti onkraj vam vidnega horizonta se nahajajo tudi normalen liberalne, svobodo in prosti terg in politiko enakoih priložnosit promoviorajoče opcije. Ne, maestro to nima veze s svojimi levičarji in komunajzari.

Nekoč sem srečal sila pragmatičnega fajterja iz osamosvojitvene vojne, preprostega policista, ki je bruhnil tole pametno vun: Od udbaškega skorumpiranega komuanjzarskega policista je slabši samo še zavaljen, fizično nekapacitiven udbaški skorumpiran komunajzarski policist.

Od navadnega komunajzara, recimo kubanskega tipa, je slabši samo še komunajzar slovenistanskega fašistoiziranega tipa, ki zase na vse kriplje insistira, češ, da on ni komunajzarski fašist, dasiravno celotna njegova politčna praksa, doktrina in vse za kar se zavema in srdito brani, eksplicite razodeva čisti komunajzarski fašizem najslabše vrste. 

Link


Ni komentarjev: