ponedeljek, 8. november 2010

981270 - eni nočejo priznati fašistoidne družbe

[Lidbarsky]
tvoji otroci lahko zaradi tvojega slabega poznavanja političnih sistemov dobijo ravno najslabše. fašizem namreč v grobem pomeni nadvlado države nad posameznikom, kar je ravno obratno liberalizmu (oz. neoliberalizmu, kot ga ti imenuješ), ki posamezniku daje ogromno, državi pa malo pravic.

med klerikajzli in marksisti ni skoraj nobene razlike - obojni želijo uvesti fašizem (močno državo, posamezniki praktično brez pravic), samo barve, simboliko in verske obrede nekoliko drugače prakticirajo.

prava dilema za tvoje otroke je torej - marksistični/klerikalni fašizem ali liberalizem. kar si do sedaj prikazal, se zavzemaš za fašizem, saj si poln obvez in predpisov, za kakšne namene morajo vse ljudje opravljati prisilno delo.

Moj poklon maestro. V Slovenistanu je ravno ta princip živel mirno življenje brez enega samega tresljaja naprej , ko so pravoverni komunisti za trenutek oblastno pozicijo izročili oni drugi polovici po fejk dihotomiji razdeljenega političnega korpusa v Absurdistanu. 

Ravno na tem vprašanju se njihove doktrine očitno v praksi prekrivajo, pa je potemtakem neka za življenje ljudi krucialna politična praksa dokazano integralni del obeh polovic političnega korpusa slovenistanskega, s čimer je dokazni postopek, da gre za fejk dihotomijo sklenjen. 

A to seveda ni edino kar dokazuje zlaganost kao strašne dihotomije SLO poltiprostora. Ker je tega še pa še, Pucko mu materino, takorekoč.
Tudi za dihotomijo je treba imeti jajca in zadosti moralnovertikalnosti press! hehe.

No in kako naj človek zdaj vmesti v vse to komunisitčni režim podpirajoča in zagovarjajoča teleta kvazi-razumnikov, ki govorijo tako kot ta Šaban. 

Ki grešijo že na ravni verbalnega izražanja, valjajo oksimorone, jih je takorekoč ena sama "contradictio in adjecto", ne da se bi tega sploh zavedali. A to še zdaleč ni najhujše. Tako so zaverovani v lastno odprtoglavo širokost in svobodoljubnost, da so celo arogantni in druge pozivajo, da naj najprej kaj preberejo, da bodo sploh "prišli na njihovo raven", da bi pogovor sploh bil mogoč. Auuuuuuuuu!

Potem ti pa opali to, kar si mu tu z levo roko razkrinkal že na prvi rampi. hehe.

Ko takemu rečeš, da je slovenistanska etato-skupnoskledarska klepto-kamariljna praetorijanska falanga po 65-letni orgiji pač zelo razločno fašistoizirana klika, ti oni nazaj odgovarjajo da je to nemogoče, češ, daj preberi kakšno zgodovinsko knjigo, partizani da so se borili proti fašistom in niso sami bili fašisti. 

Buuuuuuuhahaha. Jebeš družbo, v kateri je argument, da sta se dve mafiji pred 65 leti zravsali za mafijski nadzor nad ozemljem, validen argument da tista mafija, ki je prevladala, po 65-let neprekinjene etato-tiranije najhujše fašistične vrste, ni fašistoidna. Argument jim je fpičkomaterino. Češ, Don Corleone ne more biti mafija, če je pa vse druge, mafijska načela prakticirajoče skupine, dal obglaviti, ko je naročil pomor drugih donov.

Link

Ni komentarjev: