ponedeljek, 8. november 2010

982432 - za ene je levica (na slovenistanski način) še kar potrebna

[vuksan]
Shaman, lahko da si ti res dober delodajalec. Ampak v Sloveniji imamo "strokovnjake", ki pravijo, da se Fatina zakonsko določena minimalna plača ne sme povečati za 20 EUR, ker bo sicer propadlo gospodarstvo (Masten, Šuštaršič). Zaradi njih je levica še potrebna.

Če pa bi ti res bil pripravljen živeti v avstrijskem sistemu (ki ni glih enako liberalen kot Dubai ali Singapur) potem pa sploh soglašava.

Saj ravno zato sem se vključil v to kačo od debate "Šabe kontra cilon svitu".
Te trditve so trditve tvoje in šabetove potajkunjene komunajzer-kleptoidne kao "levice". To trdi komunistična depandansa murgljske rdečekhmerske prelature, član blaženega troedinstva za mizo socialne sramote - GZS.
A ne razumeš, da je ta država talec v rokah komunistične kamarilje, tvoje levice.
Depandansa Murgljske cerkve t.i. GZS ni legitimni predstavnik, mene v roli delodajalca.
Semuljići pa ni legitimni rpedstavnik zaposlenih Slovenije. Ker odkrito druka proti njim in na njih štarta s podplatom, ko zagovarja da davki morajo ostati drakonski in samo za delavstvo progresivni. In da reket-prispevki morajo ostati neokapičeni.

Jaz to sluzasto rdečo kao levičarslko kamariljo pri višini plač ne jebem, mislim totega komunajzarskega troedinstva ne jebem, hehe, ker hočem dobiti najboljši kader in ker ga hočem obdržati in ker ga nočem akr naprej menjati in ker ne mislim kot cigan šićariti in svoje ljudi plačevati manj kot jih korporacija plačuje v recimo sosednji Avstriji in ker s temi ljudmi preživim 8 do 10 ur na dan in do njih želim imeti čisto vest. In ker zmorem ciljne KPI do firme (lastnika) lifrati tudi s temi plačami. In ker bi imel 10 drugih ukrepov preden začnem ljudem dopovedovati, da ne zmorem več plačevati takih plač. In ker bi jih raje par odslovil, kot pa se spustil v nevarno igro z višino plač. Višina plač v mednaridni korporaciji ni določena po velikosti gnilega uma politkomisarja: Slovenija je del sveta, je pa zelo mali in v smislu vpliva zelo neopazno vplovajoč trg. Ko pa meneđerji vidimo kako zblojeno je vse to nam na misel ne pride se ravnati komunistom na roko. Jasno?

S čimer v bistvu dokazujemo tudi, da ne pograbimo na videz dobre možnosti da maksimiziramo dobičke ker je pač komunistična kamarilja slovenske delavce zasužnjila. Ne nam v veselje, sebi v veselj so jih zasužnjili. Nam sta bolj važna red in razmerja v korporaciji, kot tovrstno šićarjenje. Poleg tega to na dolgi rok ne špila. Ker naš inženir prej ali slej gre kaj delati v Britaniji ali Franciji. In je nenehno v kontaktu z ostalimi kolegi po EU. In hitro dojame da lokalni meneđer sere. Tudi to je del igre na tru. Dobro?

Priznam pa da je ta boj v SLO težek, ker so tvoji domnevno levičarski, v bistvu pa komnajzarski gnoji v imenu njihove "zgodbe o uspehu" za mizo socialne sramote dekretno zasadili sidro s plačami v velikosti, ki je bila v maniri dogovorne ekonomije določena po najmanjšem umu v komunajzarof. Težko je proti temu se boriti kanede, hehe. Zato mi nekaterih kategorij pač tu ne zaposlujemo. Štekaš namig.

Link


Ni komentarjev: