ponedeljek, 8. november 2010

982647 - tovariš Küčan se skozi stranska vrata "posebnega odposlanca za BIH" vrača v politiko

Če je đabest, dajte nam potem še vse ostale nomenklaturnike in udbaše nekam porinit. Dajte še recimo vsaj Ertla, pa Brkača, pa tovariša Mitjo, ipd.

Vsi oni so cari, ki nam lahko strašno pomagajo...eee...hitreje vrniti Slovenijo nazaj v leto 1949.

Če se vam pa, tovariš Borat, ne bo zdel dovolj prepričljiv ta mesiđ, ki nam ga pošiljate s Kučanom, pa naredimo znova kak spomenik Kardelju in Kidriču in podobnim "velikanom" slovenskega naroda.

P.S. Na zdravje Absurdistan. Kajti, točno to potrebuje nacija danes - totalno rehabilitacijo komunajzerizma in seveda, da se nam na TV ekrane spet vrnejo obrazi iz CK KPS.

Že lahko imaginiram: "Njegova ekselenca, gospod Posebni odposlanec KPS za BiH je danes zgodaj zjutraj odprl nov dom Zveze združenj borcev v Grosupljem in v istem dnevu zgodaj popoldne še enega v Bohinju. Ko mu je poveljnik skupine še živečih partizanov raportiral, ga je nagovoril s 'Tovariš Kučan, četa pripravljena za vaš pregled', so ga novinarji vprašali, ali ga moti, da so ga ogovorili s 'tovariš'.

Njegova ekselenca posebni odposlanec, je z nasmeškom odgovoril, da ne in da se mu pravzaprav zdi čudno, da je ta navada sploh izginila iz prakse. Nobene potrebe ni bilo za takšen ekstremizem, ki je hočeš nočeš, na strani komunistov samih bil motiviran s strahom od revanšizma in na strani reakcionarnih kontrarevolucionarnih sil s srepim sovraštvom do vsega komunističnega, je še dodal.

K sreči smo po dvajsetih letih tavanja in iskanja svojega resničnega jaza, te otroške bolezni demokracije preboleli in se dandanes lahko brez strahu od revanšizma vrnemo k tej lepi tovariški navadi, ki simbolizira tradicionalno visoko socialno kohezivnost slovenskega ljucva"

Link

Ni komentarjev: