četrtek, 4. november 2010

979063 - eni relativizatorji ne morejo brez omenjanja cerkve

Jebelacestatecerkef!

P.S.

Ta država ima zakonov, ki to regulirajo v presežkih, le izvaja jih hvalabogu nihče ne, samo še tega se nam manjka, bognedaj, kanede.

Le kako bi, če jih je pa toliko in so tak namerno komplicirani. In če pod "cerkev" imaš v mislih RKC in na primer Kartuzijo Pleterje in podobno, se iz tistih dejavnosti že plačuje vse davke pod popolnoma enakimi pogoji, kot ko čaj, sadjevec alpa grenčico naredi kakšna druga tovarna alkoholnih pijač. OK, dedi delajo fakat zdravilne čajčke in grenčice, bog jim požegnaj, pa morebiti imajo kakšno izjemico tu pa tam, kanede, ma to ne more zamajati našega trdnega sistema davkov, ki je, to se ve, najboljši na celem sveti.

Kar zadeva hofer, ki tebe, senzibilnega malega človečka, kakršne prav gotovo si, hehe, najbrž še najbolj moti, spričo biblično razsežnega vpliva na BDP, takisto nič nea skrbet, čuj. 

Kmalu bo tovariš Lukšič v maniri tovariša Staljina "logično združil pod svojo kamando" svoj sedanji resor za šport, štadione in ono drugo in resor financ z državno teroristično organizacijo DURS vred, potem pa med pobiralce hoferja infiltriral svoje agente. In?

Kaj in, Voila bo, eto kaj. Pridobil bo corpus delicatesi, da župniki utajujejo davke in jih vse dal obsoditi na primerno, drakonsko kakopak kazen, morda celo vse obtožil veleizdaje in odkritega petokolonaškega delovanja v korist Vatikana, pa jim dal na izbiro pržun alpa prostovoljno izselitev v Vatikan, v onem dvorcu od Rodeta pa dal urediti novo štalo za Lipicance spodaj in Muzej polpretekle preteklosti zgoraj. 

Naslov v režimskih trobilih bo najbrž: "Kler RKC brezskrupulozno izčrpaval finančno podstat slovenskega ljucva. Neznane količine denarja transportirane v Vatikan vsako nedeljo takoj po maši. Med transportom, ki so ga kriminalisti prestregli v Zemonu, hehe, med diplomatsko pošto namenjeno na letališče v taljanskih Ronkah, našli in zasegli kovance vseh velikosti v skupnem znesku 1811,11 EUR.

Kriminalisti so na licetu mesta zasegli tudi zaboj modre frankinje Šturm letnika 1999. Čuj, ve se dobro, dedi moji, kdo v Vatikanu pije to Frankinjo in baš ta letnik. Kriminalisti nam imena, v imenu preiskave, ki še teče, pa vseeno niso hoteli razkriti, niti nam niso hoteli potrditi, da je na zaboju bilo jasno s črnim kakopak alkoholnim flomastrom napisano ime naslovnika. Kriminalisti so do nadaljnega pridržali voznika kombija Rokota Špacapanovega iz Senožeč, za katerega smo neuradno izvedeli, da ga sumijo sodelovanja s tujo agenturo". 

Povsem nepristranski kolumnist MIheljak bo še pripomnil, da sedaj postaja jasno zakaj sta Janša in Bajuk svojim znižala davke***. 

***Več jim v žepu ostane, več dajo v hofer press.

Dedi moji, toti hoferji nea so mačje solze, saj je dajanje daril jasno definirano v zakonu glede obdavčitve, transfer penezof v države izven EU pa tudi. hehe. Pa ka te toti tafaroušk mislijo, da smo mi tu f Sloveniji blesavi, čuj!

Btw, jaz onim fehtarom na cesti dam evro-dva vsakič, ma najprej naredim testni krog okol po perimetru, da se prepričam, da me toti Lukšičevi nea opazujejo. Jebiga, dedi moji, nočem, da me tak kot onega Caponeja Lukšič alpa toti naš agent Mond Sajberbufetski zaloti in flagranti v kakšnem trivijalnem davčnem prekršku, kanede. Kao, nisi s fehtarom podpisal darilene pogodbe in nisi odvedel davkof, pa puk dvajset anjosof pržuna.

P.P.S. OZNA sve dozna!
P.P.P.S. Bilo kuda UDBA svuda!

Link

Ni komentarjev: