petek, 26. november 2010

1003699 - kamarilja mirno dopušča, da Njihova™ Pi*kindimičeva j**e v glavo preiskovalne komisije

Uhhh, ste navalili s temi vprašanji o poreklu premoženja, jebote.
Že slišim premijerja ko nas bo okaral, uporabljajoč pri tem narodno kletvico: Kdor ni grešen naj prvi vrže kamen....eee...vas gleda!

A vas v šoli niso učili haikuja, al ka?
Evo kitice eskimskih za lepši vikend: 

Kamen po kamen palača.
Kocka po kocka iglu.
Kada Eskim ispred kuće jebe, obavezno u guzicu ga zebe.
Kurac po kurac, pelcmantl. Iz nerca, se razume.

Pouk tega haikuja: Kdor zna - zna. Kdor ne zna - zmore. Kdor ne zmore - lahko vsaj vedno hoče. Kdor vedno hoče - lahko vedno naredi blouđob. 

Te pa zaj jaz vas fprašam, čemu bi pa blouđob moral biti đabest, čuj? A je masaže pri tajski performerki đabest, morda? No! 

Sicer pa poredno Simonco kvečjemu lahko zahaklajo na isti način kot Caponeja. Ker je ordinirala, a davkov ni kontribuirala. Sam če bodo pa to začeli, bodo mogli kar celotno falango, vseh 30+ taužent Murglbabinih razbojnikof na enak način zašiti. Zavod Dob na Dalenjskem ima pa kolko že kapaciteto? Etooo! 

Eto, da sem imel prav. Rešitev, in to edina, je, da Murglbabi in njegovim razbojnikom država uredi prajvat kibuc v kočevskem pragozdu, onim, ki jim slavna antikorupcijska TNT skupina dokaže korupcijo, pa za nekaj časa, grehu primerno, država odredi hišni, pardon, kibucni pripor. Tam se bi jih dalo namestiti najmanj 30 taužent. Jebenti, šele zdaj vidim kakšen vizionar sem bil in to že davno, hehe.

Za vse ostalo bi pa bodisi imeli merkator kartico na pike alpa toti kurčef P.S.

P.S. 

Tota država nea je država pač pa običen fumis vaginalis, čuj. (Tota država še za greendragonse nea bi bila, Viole se jo pa še s palco ena bi dotaknile na deset metrof, čuj). Alpa kvečjemu komunistična đamahirija v suženjskem ujetništvu pri komunajzer podmizniški nomenklaturni kamarilji. Kar je v bistvu isti kurac. Skratka, dopustite mi, da sklenem svoj ekspoze s še enim kratkim eskimskim haikujem: Bilo kuda, fumis vaginalis svuda.

Link

Ni komentarjev: