sobota, 13. november 2010

987617 - Jeretičeve pisarije so potrdile, kar smo inteligentnejši vedeli že dolgo

[stokviz]
E Pahor, Pahor! Po moje si bil včasih član KGB-ja.
Kučko pa ti je bil mentor. Sramota za Slovenijo!

To, da je vsa ta mrgolazen imela denuncijatorsko karijero v UDBA ni treba niti sekunde dvomiti.
Tako so oni vsi začeli svoj vzpon.
Že dve desetletji dopovedujem vsem, da ta Boratek ni nikakršna Matitereza, ampak obskurna, a nevarna narcisoidna avša, zelo podobna Berlusconiju, Ill Duceju, Brozeku, Idi Aminu in podobnim tiranskim spakam. S karakterjem maščevalne nečimrne babnce v telesu motherfucker metroseksualne mone.

Prijatelji so me opozarjali, češ, da sem preoster do njega zgolj zato, ker je komunajzar.
Jaz sem jih pa opozarjal, da na vrh kompartije in izvršne komunistične oblasti niso še nikoli pripustili nobene Matertereze.
Na vrh takšnih mafijskih organizacij nikdar ni prilezel nihče slučajno.

Mali Neronček je marsikakega naivneža zapeljal s svojo narcisoidno praznogovorico in prikupno smešnim kolom friti.

Najbolj zanimiva je bila njegova eskapada, ko se je Janši zjokal na rami, češ, da on nima pojma česa so ONI sposobni. Takrat se je enmau razodelo kako tam v ozadju pri mafiji vre. Malo je razodel še Drnovšek ko je govoril o tme kako se bodo poklali ko ga več ne bo.

Takrat so vsi pomislili, da Borata stari prdci in jastrebi iz kompatije držijo v šahu. Malokdo je pomislil, da je pizdek zgolj začutil, da zaj gre zares in da ni več zajebancije, da se je malo ustrašil, ravno zato, ker je sam že sodeloval v "nimaš pojma kako in kaj vse počnemo".
Škoda, ker to se da v bistvu preprosto "videti". Že z zelo zelo malo analize.

Priznam, čeprav me ta hepening ne čudi, sem sam tudi videl predvsem na nečemu drugemu temelječo Pahorjevo neustreznost za državnika.
Zdaj se odstira ona najbolj nevarna. Ona, ki ga enači s Turkom. In Kučanom. Mala sluzasta diktatorska narcisoidnost in zastrupljenost z oblastjo najslabše sorte. Normalno! Saj drugače ne more biti!

Pri nas bo še veseelo. 

Eno je sigurno. Nacija, zlasti pa analitikom se bi morale rdeče lučke prižgati takrat, ko so ljudje tipa Golobič, Kučan, Kresalova in Pahor, Ivanu iz Grosupljega pripopali status "princa teme". On je za njih gimnazijska brucka. Red herring! Drž lopova!

Pri nas bo še veselo.

Ko požarreprti začnejo objavljati zgodbe o tem "kolikšna je njegova tarifa" iz raznoraznih tajnih srečanj z rdečim mogulom v Armani gvantu.
Prvi korak je že bil storjen ko je Kvčič soliral. Potem so stari prdci poklicali malega Neoran na kam-to-d-Đizus-miiting. In mu narolili, da naj tovariša Nejag vren nazaj na ekraen s tisto bosansko pišurijo od izgovora. Stari prdci mislijo, da bo tak simpl. Uakneš vse narcisoide, neprevidne dolgoprsteže in dildoide, pa vlaaš naprej. Po mojem tak simpl ne bo. Iz runde v rundo bo manj simpl, pravzaprav.

Ajde Markeš, napiši "resno politanalitično pojasnilo". Grem stavit, v ozadju je Janša. Buuuuuuhaha!

Link

Ni komentarjev: