petek, 19. november 2010

994449 - kaj bi morala sleherna slovenska ovca spregledati na kamarilji

Čeprav se z obema hrbteničnima sporočiloma, da je usegliharstvo škodljivo in da eliminacija priložnosti za krajo, krajo učinkovito prepreči, seveda da strinjam, mi vseeno ni jasno kako to, da je Janezu med naštevanjem praktičnih opcij kako se naj povprečen Janez Slehernik orijentira kdo je baraba in kdo ni, uspelo zamuditi priložnost povedati, da je najboljši način pač pogledati v dosedanjo politično prakso ter v doktrino in politični program, ki ga nek politik ali politična stranka, ali politična bratovščina prakticira, izpoveduje, zagovarja, insistira na njem ali ga obljublja v primeru zmage.

Konec koncev, naši klepto-kamariljniki svojih zlodejskih klepto-namenov ki jih grozijo izpeljati s pomočjo državnega represivnega aparata ne le ne skrivajo, zelo na glas jih oznanjajo in jih brez sramu, arogantno in provokativno, temeljni zdravi pameti žaljivo, pozicionirajo za dejanja s pozitivnim predznakom, protagoniste pa za osebe vredne najvišjih časti, navkljub dejstvu, da v vseh drugih deželah na svetu, po klasifikaciji, take osebe imajo v predalu za lopove v zasedi in jih spričo ekstremizma in eksotičnosti njihovega mentalnega garda, držijo daleč stran od vzvodov oblasti.

Kakšen dvom ima lahko volivec o kamarilji, ki mu odkrito pove: Vaše kontribucije v PAYGo vplačane v preteklosti smo zagonili in pokradli preko zemonskih kartelov in preko odlivov za namene ki s PAYGo nimajo veze, zdaj vas pa hočemo oropati za najmanj 100 milijard na vsakih 40 let, lopovske prakse ravnanja z vašimi kontribucijami pa ne bomo spremenili niti v bodočnosti. Na temu vztrajamo sicer se bo naš zločinski lopovski ponzijevski sistem sesul. (Pa naj se sesuje mamico mu, naj se sesuje že enkrat ta komunistično-lopovska sprdačina, da lahko po propadu te naredimo eno normalno nelopovsko! Sou fakin wot, krucefiks in porkamadona! - bi moral biti edini pravilni gard volivca)

Kakšen dvom ima lahko volivec o kamarilji, ki edino njim 99% aktivnim slovencem in njihovim družinam (Torej najmanj 98+% Slovencem) nabije superprogresivne davke in paradavke v drakonskih stopnjah, jim grozi s še višjimi stopnjami in s še višjimi in s še novimi davki in paradavki.
Medtem pa vse druge vrste davkozavezancev časti z enomestnimi stopnjami flat davkov in celo promilnimi davčnimi bremeni.

Tudi pri omembi eliminacije priložnosti za krajo, mi poleg omenjene vladavine prava, manjka eksplicitna omemba generalne in stalne minimizacije davkov in države, ki je bistveno bolj efikasno sredstvo eliminacije priložnosti za krajo.

Rad bi videl, kako bi praetorijanske skorumpirane kohorte hotele organizirati da drugi pol njihove lopovske bratovščine srpokladifca - zemonski kartel, ukrade 5 milijard na AC programu, če bi naš proračun bil ves čas fiksiran na 5 miljard letno in bi zadolževanje v tujini bilo prepovedano. 

Rad bi videl kako praetorijanci zatemnijo oz. zameglijo peneze od pokojnin in lastnih plač in sredstva za funkcioniranje državnih inštitucij v tako dizajniranemu minimalnemu obsegu države vobče, da bi lahko omogočila zemonskemu kartelu krajo dveh tisočletij v domeni državnega investiranja.

Ne bi mogli, ker viška penezov ne bi bilo. To bi Janez valda da moral omeniti, če piše o eliminaciji priložnosti za krajo. Sploh pa ker vemo, da se Janez za to tudi sicer ves čas zavzema.

Da imam prav se najlepše vidi iz obnašanja večnih praetorijancev v tem mandatu, ko pričamo ekonomski depresiji. Ko je penezof v skupnoskledi zmanjkalo, je celo rdečekhmerska vlada, katera že 20@45 v praksi na bogato izvaja doktrino produkcije svojih iz državne skupnosklede plačevanih volivcev, v formi sinekurno nameščenih nepotrebnih državnih uslužbencev, usekala po svojih sine-kurcih.

Torej, ko je penezof zmanjkalo, so se hijene medsebojno zravsale in alfa samci so onim ostalim pokazali kje jim je mesto v krdelu in jim razložilo, da plač po njihovih željah ne bo, ker to ogroža večno-praetorijanski položaj hijen, ker nas še bolj ne smejo zadolžiti, čeprav bi nas zelo radi, hehe. 

Prav ta vzorec se bi ponovil v milijonih novih situacij, če bi to državo prisilili k delovanju na robu penezo-dotoka. 

Na robu kjer nenehno živijo brez viška penezov v skupnokskledi. In kakorhitro se bi te viški utegnili pojaviti, recimo zaradi gospodarske rasti, bi morali najprej odplačati vse dolgove, nove pa seveda povsem prepovedati, potem pa nenehno nižati davčne procente.

To bi Janez moral omeniti, ker je pač ravno to de facto najučinkovitejše orodje proti kraji.

In veste kaj se bi še zgodilo? Večina sedanjih kleptokamariljnih barab bi nenadoma, čeznočno takorekoč, izgubilo voljo za politiko in se raje ogrevali za delo na dobro plačanih korporativnih delovnih mestih alpa bi sami začeli kak bizines, glede na to za kako bolano ambiciozne pizdeke gre v večini primerov.

Da imam prav se vidi iz tega, da smo že na veliko pričali, v Slovenistanu na specifičen način izvajanemu "odhodu politikov in aparatčikov v gospodarstvo". 

Ne rabim preobsežno elaborirati, rekel bom samo Šrot, Bavčar, Golobič. 

Eden od teh je v obsežnem intervjuju paradoksalno neprevidno celo priznal, da je njegova motivacija bila na liniji te izpovedi: "Ko sem videl koliko mrčesa se zbira okrog luči oblasti in profitira od LDS-ove "zgodbe o uspehu", medtem ko smo "dobronamerni" v to vložili veliko dela in trpljenja, ter bili slepi za potrebe socialne varnosti lastnih družin, sem se odločil, da sem v politki dal dovolj in se, na nagovor nekaterih prijateljev odločil oditi v gospodarstvo". Auuuuuu! Česa ne poveš, jebote!

Prevod iz mudološke latovščine: "V politiki sem ves čas delal težke svinjarije in mešal drek, ter zagrešil vse protizakonitosti in podmizne moralnohorizontalne pritlehnosti, ki jih je katerikoli dijabolični um kadarkoli v zgodovini človeštva izumil, vse svinjarije, ki si jih je možno zamisliti, ter videl kako eni na račun tega vozijo BMW X6 in glisirajo Pershing 48 ter imajo dvorce na Krasu, hrvaških otokih in celo v Monacu, pa sem si mislil, ko vas jebe tudi jaz moram kaj več kot samo eno stanovanje "legalno" nažepotrpati, pa sem si skrbno oraniziral, da firma v katero grem ima stalne vire kraje iz skupnosklede in šel. Zdaj pa serem naprej, le da kradem veliko več, edino Janša me jebe"

Temeljem tega bi pri nas še najbolj neuk volivec uspel eliminirati najhujše barabe, kar pomeni preko 50% politične scene, občasne in delno-barabe, kar predstavlja nadaljnih 45% naše politične scene in oportunistične sluzoide, kar je preostalih 5% naše politilne scene.

V izogib totalnemu peklu usegliharstva in neprakičnosti politične krize spričo disrupcije, ker dostojnih politikov trenutno žal nimamo, bi potem ko je detektiral žalostno realnost, pač žalibog moral detektirati "najmanjše zlo", če se ni namenil ravno abstinirati, ali podleči alkoholizmu, mehkim in trdim drogam.

Sam sicer zelo rad slovensko volivno telo označim za prevladujoče neuko, po domače ofčje, spričo corpus delicti v formi dejstva, da so ofce volile svoje rablje in to konsistentno in brez izjeme vseh 20 let odkar imamo kao-svobodne volitve.

Navkljub temu v globini duše verjamem, da ne gre za trajno mentalno motnjo in da bomo Slovenci nekoč, mogoče niti ne več tako daleč v prihodnosti, končno naredili odklon navzgor v pozitivo in končno svetu prikazali, da smo zmožni t.i. novozelandskega volivnega vedenjskega garda.

Da bomo zmožni pogledati kdo nam že 20@45 nabija največje harače na svetu, kdo je vladal, ko so zemonske bande harale in še harajo (in kdo je sprožil čisto lopato), kdo je vladal, ko so rdečkhmerske tajkunske horde in večno-praetorijanske kohorte izvajale svoj prihvatizacijski plenilski ples in kdo danes vlada in predlaga, da se nacijo naj sistematično oropa za novih 100 milijard EUR na cca vsakih 40 let.

Volivec, ki se ni zmožen ravnati in orijentirati, ter izbrati, niti po eksplicitnemu fašističnemu nasilju nad njegovimi rezultati dela in še bolj fašisto-komunističnim nasiljem nad njegovo osebno svobodo, mentalnim in celo fizičnim zdravjem, pa pač itak ni vreden debate in skrbi o njegovi orijentaciji.

Link

Ni komentarjev: