četrtek, 4. november 2010

978022 - komunajzerskim izprijenostim ni in ni videti konca

Pa jebo te Alah!
Kakšne spake nam rulajo?

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše ko so odkrili rov v Teznem, pa odkrijejo Barbarin rov.

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše ko so odkrili Barbarin rov, pa komunajzer Sluzoidovič še enkrat zazida tiste žrtve v rov, ko jih razglasi za tretjerazredno novico. Ker je bojda vsakoletna afežejevska orgija prvorazredni neponovljivo pomomben unikalni dogodek.

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše ko je Sluzoidovič še enkrat zazidal žrtve v rudniški jašek, pa nam KPS spake uprizorijo bullmastifno dildoidno sodomijo z raztrgano žensko, ker pesi niso več trpeli dildoiranja. Ker pač imajo močnejši karakter od dildostanskih volivcev.

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše ko so KPSovske spake sodomo-dildoirale s tragičnim rezulatatom, pa nam tovariš Šoltes razodene, da so nam na AC programu pripadniki zemonskega kartelnega klana ukradli najmanj 2,2 miljardi.

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše, ko so nam razodeli krajo dveh stoletij, pa nam kapeesovska kamarilja razodene, da nas imajo namen oropati za 100 milijard.

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše, ko so nam napovedali stomilijardno krajo dveh tisočletij, pa nam tovariš Salmone razodene, da ima ljubčka ministra sez šrumfpantelni pod žametnimi hlačami, pa da je kar s tremi ministri "anusiral".

Sem ravnokar pomislil, da smo državljani glede povampirjene izprijene zločinske KPS videli in izvedeli najhujše ko je tovariš Salmone izpovedal zgodbo o štrumfpantelnih na korpusu ministra, misterioznega ljubimca iz vlade, pa nekega člana KPS aretirajo zaradi pedofilije.

Pa, jebo te Alah, kaj še nam morajo uprizoriti, da mojo nacijo sreča pamet in jih neha voliti?!

Pa še nisem niti omenil onih sramotnih zgodb z ubogimi najbolj depriveligiranimi delavci na celem svetu, nazi-fašističnimi hildicami, krajo prispevkov, krajo kreditnih anuitet in celo krajo denarja oz. poigravanje z denarjem namenjenim družini umrlega delavca.

Pa še niti omenil nisem sramotne zgodbe o sramotenju cele nacije pred Evropo, ko komunistična klika ni pustila obsoditi komunizma, takrat ko ga je cela Evropa obsodila.

Pa še niti omenil nisem kraje v korist Simone Dimic, ki razkriva modus operandi številnih "dobro povezanih" klepto-maziljencev.

Sjebostanski komunajzer-đamahirijski Absurdostan, jebi se, če pustiš, da ti vladajo in o usodi odločajo najbolj izprijene spake, ki so sploh kdaj v vsej zgodovini človeške civilizacije tlačile prst na planetu Zemlja. Dr. Mengele je za to izprijeno kliko obična tercijalka.

Link

Ni komentarjev: