petek, 19. november 2010

994668 - o samooklicanih "razumnikih"

[atkobatko]
Se strinjam. Kar mene pri tem vsegliharstvu najbolj razpeni je to, da so ga pričeli forsirati zdaj, ko se je vsa beda (in kajnampamorete beboti) vladajočih pokazala v vesoljskih razsežnostih in bi nas radi prepričali, da jih itak nima smisla menjati pri orgijanju. Japajade.

Takšen, v bistvu proti-naravni gard je med slovensko intelektualno elito aktualen praktično ves čas. Konec koncev ravno zaradi takšne sluzaste in brezhrbtenične, pizdunske, strahopetne drže slovenskih izobražencev oz. intelektualne elite, smo zamudili lustracijo zla in ravno zato je krtom in begavčkom v Demosu uspelo oblast tudi uradno predati nazaj v roke komunajzarskih rabljev nacije in to tako, da tega preprosti plebs praktično sploh ni zaznal. Oni so bili agens zaradi katerega preprosto tkivo narodovega telesa ni niti začutilo, da je komunistični dildo v narodovi riti tujek. Tujek, ki bi ga telo sicer zavrglo. Oni so sluz na osti krvosesov, ki pri krvosesanju kot vemo povzroča ravno takšne efekte. Ne morem pozabiti kako so hiteli kriliti z ročicami in tekmovati v izražanju ljubezni do ubogih komunajzarskih krvosesov, češ, ne smem jih od oblasti stran umakniti niti top 200 njih najbolj krvosesnih, ker bodo reveži brez oblasti umrli. Auuuuu, kako sem se jaz sekiral kaj bo s komunisti, ki ne bi podlej več bili na oblasti! 

Naši "razumniki" so bili v strašnih skrbeh. Zlasti tovarišica Spomenka in Bućkar, recimo. Za komu-fašistično nasilje nad osebno svobodo 99% državljanov jima pa še danes dol bngla. Pravita celo, da bi morali "v imenu militantnega egalitarizma" in nekšnega njihovega dijaboličnega tipa pravičnosti, še zaostriti in poglobiti davčni aparthaid. Da se orgija in krka, bre, kot na oficirskem balu, jebote"

Mejk no mistejk, da so školjči še tik pred proženjem upora proti JLA še vedno "modro in razumniško" svarili, da se nikar naj ne repenčimo in postavljamo za svoje svoboščine, ni nikakršno jebeno naključje. 

Školjči so ves čas med nami, ta nacija premore konstanten priliv novih školjčov iz efdevejevskoh valilnic. Školjči živijo, se bohotijo in onegavijo v umih naših izobražencev oz. razumnikov oz. nekšnih umskih elit in kakorhitro se vetrovi katerekoli izmed naciji grozečih ujm poležejo, že pozabijo in že pojejo svojo staro cincavo, strahopetno, relativizersko, usegliharsko mantro, ki se razteza in bohoti daleč onkraj meja abotnosti in že tudi esencialno čiste butalskosti. Intelektualna elita?! Yeahh, right!

Najbolj izmed vsega kar nas doleti od teh begavčkov, me moti to, da svoje funkcionalne role v skupnosti ne opravijo niti v aspektu gardijanstva nad uporabo pravilnih pojmov in imen za pojave. doktorji znansti bi morlai vsaj dajati zgled, če ne javno insistirati da se barbarizem pojmovne zmede odpravi.

Tako recimo naši markeši brez sramu držijo štango kamarilji, ko fašistično klepto-kamariljo nemarno poimenujejo za "zmerno politično sredino", oz. nekšno kao neagresivno normalno dasiravno po svetu ne baš "normalno" levico, zgolj zato, ker so hkrati tudi etatisti in skupnoskledarji in ker rop opravljajo kar s pomočjo državnega represivnega aparata, ki ga imajo za talca. 

In opozicijo tej kamarilji stigmatizirajo, češ da gre za konzervativne sile, čeprav je iz Lune s prostim očesom vidno, da je edina sila, ki je v tej dolini solz sploh lahko zainteresirana za konzerviranje statusa quo konfiguriranega logično da v korist in komfort njih - večnih praetorijancev, pač tista, ki vlada že 20@45 in ji markeši rečejo "progresivna leva in to baš leva-na-sredini". Auuuuuuu!

In "desnica" rečejo silam, ki brez da bi trenile z očesom v svoji politični praksi pustijo boljševiško etato-nasilno uravnilovko in grob davčni aparthaid komunističnega tipa pri miru v sistemu. In številne parazitske sheme tudi. Kar naj bi po svetu bila lastnost ultra-levičarjev militantne ravni ekstremnosti zelo ekstremnih komunistov.

Itd. To so moj kurac izobraženci in še bolj moj kurac razumniki in fpičkomaterino moj kurac intelektualna elita. To so faliranci in begavčki. Milo rečeno! Eskimi bi rekli: "They are fucking embarrassment to the Nature & Universe, they are fucking waste of God's divine intervention and all divine gifts the Almighty wasted on them! Shame on them"

Link

Ni komentarjev: