nedelja, 7. november 2010

980938 - razdelane blodnje nekega komunajzerskega uboščka na duhu

[shabbe]

Heheeeeeeeeee, sem te jaz in dobro zavohal in dobro dešifriral in na plano zbezal.
Ta tvoja pesnitev v nulo potrdi celoten moj post na katerega si se odzval.
Najkrajše in hkrati najbolj ustrezno bi bilo reči samo eno: Sirota ti moja eggheadovska, vedel sem, da v tvojem umu vlada rdeča meglica na liniji eskimskega vektorja: Jebe lud zbunjenog.
A ipak malo argumentirajmo, kaj praviš. Evo:

Oh boginja poj o jezi Pelida Ahila,
neverjetno žalostinko o duševnih mukah slovenskega neoliberalca, ki stiska ga pest komunistov rdečerepnih grozna.

Veš kdo se še bolj kot trikrat zarostan komunajzar sam, prizadeva svet prepričati, da slovenskega satana, to je komunista ni več? Komunajzer gardijanček - patetična avtosubmisivna pohlevnizirana ofčica, seveda. Ne misliti, da si originalen. Ta poza je že povsem znucana, stari. Vsi slovenski kvazi-intelektualci jo zavzamete, kakorhitro vas kdo inkomodira, ko v vaši prisotnosti nemarno pokomentira cesarjeva nova oblačila. To je lakmus, ki vas pavzaprav najbolj učinkovito dezauvira. Temu se preprosto ne zmorete upreti: Veš zakaj? Vprašaj Žigo Frojdlnovega z Dunaja pri Litiji. On se bojda izvrstno razume na tovrstne motnje.

Odpravimo socialo, obdavčimo reveže,

Ta stavek te zelo rezolutno izdaja. Vidi se ti, da si eden tistih, ki misli, da 60+% davka plus neokapičeni paradavčni(prispevkovni) harači vsiljeni delavcem, ki prejemajo več kot 1800 EUR na mesec, po tebi pomeni, da so tvoji tovariši pravično obdavčili "bogate prešiče med delouci". "Revnih prešičev med delouci pa kao ne". Fata Higijenićarević plača 27% davka in kakšna tudi 34% in tebi je to kao prvaična tovarišijska ljubezen do revežev. Pa te je eto strah, da ne bi na oblast prišli liberalci, recimo ameriškeag tipa in "bogate prešiče" obdavčili z drakonskih 25%, Fate pa sploh ne. Ker je sirotinja pod pragom. A ne tudi pod komunističnim pragom. Ki je 2,8 garjavih kilo ojrof: Hint za tebe: Nimaš ti pojma kdo je revež in kako se mu danes godi pod tvojimi komunajzari. Še manj se ti pa sanaj zakaj lupetaš, če so pa liberalci najvlajali 20% EDS in 9,6 k praga/splošnega izvzetja, da zagotovijo, da nihče ne plača več davkov po spremembi.

Odpravimo socialo praviš? 

V Nemčiji, v kateri na oblasti niso in nikdar niso bili komunajzari, imajo zares socialno-državno prakso, pa eto 45% proračuna namenjajo socialnim servisom. Davek na prihodke iz dela ima tam prag cca 9kEUR in najvišjo stopnjo 39%, ki useka šele nad 250 tisočakov. Komunistična đamahirija tvojih komunajzarskih svetinj delavski sirotinji, ki tebe in njih bojda kao skrbi, zasega skoraj 70% prihodka, prag je 2,8k najvišja stopnja je 41%, useka pa že na garjavih 13,2k. Plus neokapičeni prisilni prispevki-paradavki vsiljeni izključno delovnemu plebsu. Za ekvivalento transparentno podeljene socialne servise pa odrine par koma jozef %. Ostalo ne bom razlagal, je zelbstferštendlih, kanede. 
Problem Nemčije je seveda, da je celotna sociala na puf, saj je zadolževanje skoraj enakega nivoja kot količina sociale. Kar je še bolj selbstferštendlih.

Ukradeno je pa v naši klepto đamahiriji bilo samo na AC programu po moji računici 5 miljard. Za koliko let tvoje sociale to zadošča?.

kapitalu dajmo povsem prost tok,

To je zelo stara komunajzer agitprop metoda. Poskusiti v usta fantomskoih SLO vladarjev - liberalcev podtakniti nekaj zelo namerno pretiranega, česar le ti ne terjajo.

Namreč, noben pravi liberal ne terja nikakršnih "povsem prostih rok za kapital". Liberal terja vladavino reda in prava za vse enako in seveda odsotnost nepotrebnih reguacij in intervencionizma, v katerem se namesto na trgu parametri določajo v centralnem komiteju kompartije ali na sedežu murgljske prelature, merilo je pa dimenzija gnojnega uma kakega kompartisjkega politkomisarja, bićakćića ipd.

Je pa tvoja kompartija v recentnih 20 le demonstrirala točno takšno razumevanje kapitalizma, kot ga ti slikaš in hočeš podtakniti liberalom. Pa dala povsem prosto pot kapitalu v rokah VašihSvojih maziljencev nazi-interesnih kompartijskih praetorijancev. In mu celo zelo konkretno in sistematično asistirala. Za mizo socialne sramote, kjer je pomagala sidrati bedne mezde zaposlenih, dekretno določene po komunajzer umih in preko enelbejevskih državnih finančnih kolhozov, ki so spremljali/podprli kleptoorgijanje NjihovihSvojih. In preko vzpodbujanja zemonskih kartelnih hepeningov, kar je Ivek Čistokisični oni dan kar prostodušno potrdil, na provokacijo žurnalistke, rekoč: "A, ne, to shemo [delitve plena med Naša podjetja] si je zmislila kar država". Opa bato!

njega lastnikom pa še stalni vir denarja iz proračuna,

Think tovariš Rigelnik, think tovariš Janković, Think zemonski klan, think Simona..think 30 taužent rdečekhmerskih maziljencev, ki pijejo nektarčka iz komunajzer skupnosklede in srdito tak kot ti insistirjajo na čimbolj brezmejni komunistični skupnoskledi in statusu quo večnega praetorijansktva kompartije. To so tejle tvoji "kapitalisti s stalnim virom denarja iz proračuna". Tu v Slovenistanu so to komunisti, keri so v USA in na kakšen način je pa seveda čisto druga zgodba. A moram te opozoriti da ni niti slično naši orgiji. Vaši svoji maziljenci, ki jim je edinim dano zmagovati na razpisih financiranih iz skupnosklede in od državnih finančnih kolhozov (torjej iz proračuna) cuzati kredite z desetletji moratorija in z euribor + 1%.

saj njim ne sme prav nič propasti.

Točno tako. Glej recimo igro z enelbe najnovejšo sanacijo in kdo potem iz tega profitira. Hint: Tam ni nikakršnih liberalcev, a kamoli neo-liberalcev. Bilo kuda - goli komunist svuda!

Univerze naj bodo plačljive,

Univerze so vedno plačljive, le potek plačila je različen. Vi bi pač netransparentno kar iz skupnosklede. Pa nabijete enim drakonske davke in neokapičene prispevke, jih ozmerjate s "sociano neobčutljivo bogato zalego" ker pač imajo garjavih 1100 EUR bruto mesečne plače. Pa potem iz tega denarja orgijate. Da se tudi drugače in še več nameniti za šolanje: Recimo tako, da se 5 milijard namesto zemonskemu rdečkhmerskemu klanu, potroši tako, da se na transprenten način vlaga v šolanje, predvsem se pa raji pusti 500 mio danes preveč zaseganih davkov. Da se recimo toto šolstvo iti na nemški, švicarski, avstrijski način, kanede?

tudi zdravstvena oskrba se ve,

So ljudje, ki jim mesečno nasilno odvzamejo po več tisoč EUR za kao SLO-zdravstvo: Ko pa rabijo recimo MR, pa morjajo samoplačniško v Avstrijo. Ales klar? 3960 mesečnega prispevka in nula servisa: V Švici ti 140 EUR prostovoljnega zavarovanja kupi servis na ravni hotela s 4 zvezdice: Plača zavarovalnica. Štekamo maestro?! 
Naše zdravstvo:
- V Dubaju kupljeno v mednarodnem paketu držav, stane: 22 EUR na mesec.
- Fati Higijnenićarević zaračunano prisilno iz plače stane Fato in delodajlca skupaj: 120 EUR na mesec.
- Colariča in Krko skupaj stane: 7200 EUR na mesec. 

Čemu to? Je Colarič 350 krat bolj bolan od tujca, ki se znajde na izletu v SLO? alpa 60 krat bolj kot Fata? Zakaj boljševiška uravnilovka v prispevkih? Čemu navzgor neokapičenost? Kje je servis, če pa bsi čakamo v vrstah? Zakaj prisilno?

zdraven pa še vrtce 2x podražimo
in osnovne šole elitne naredimo,
da nova elita tistih, ki imajo,
v njih se naj kali.

To gor je seveda čisti bluzenje, da se malo pretirava.

Cerkvi olajšajmo bremena
pa šolstvo poverimo in prava vera v boga
in neomajni kapital bosta složno varovala
našo drago domovino.

S cerkvijo ste obremenjeni pač kompartijski fanatiki. Zakaj? To vi veste, alpa tudi ne, kar je pri vas nič nenavadnega. Meni cerkev ničesar ne vzame, na silo pa absolutno ne, vi me pa grobo ropate, izsiljujete, posiljujete, ogrožate, itd..
Mene bolj skrbi, ker mi efdevejevsko-komunajzerkontaminirana pedagoška spaka od učiteljice otroka hoče peljati na komunistično orgijo pri nekšnem zombijevskem spomeniku, da tam poje pesmice komunističnim klavcem. Če ne bi prestregel bi se to zlo zgodilo. Otrok me pa vpraša kdo so bili tisti strički, jaz mu pa povem, da tisti, ki so one ljudi v Barbarin rov zaprli žive da tam v mukah umrejo. Otrok vpraša - zakaj jim potem hočejo peti pesmice? Na zdravje Izprijenistan!

Tako odpravimo vso regulativo o najmanjši plači,
o plačanem dopustu, o porodniški, o varstvu,
saj povprečen Janez je lahko le proleter, še lepše prekarist,
hvaležen bode naj buržuju in bogu za delo, da ga sploh ima.

No, tu si nametal raznih sort.

Nekoč sem skupini zaposlenih v isti korporaciji, le da jih je nekaj dest bilo v SLO nekajdeset v CRO, eden v Švici in dva v Dubaju prezentiral koliko jim ostane neto v žepu od enakih plač na enakih delovnih mestih v korporaciji, potem ko se zdravstveno zavarujejo. Da so lahko izbirali, da se eventuelno nekateri prestavijo v Dubaj, na Hrvaško, Švico itd. Tudi SLovenijo seveda. teoretično hipotetično.

Edino SLO delavci so imeli čuda enih "zaščit". A so na koncu z vsemi malicami, prevozi, regresi in drugimi očimazalnimi nategi, pri plačah od 40 do 220 taužent EUR, prejeli od 8 do celih 50 tisoč razlike, odvisno s kom so se primerjali: Dubaj je bil svoja kategorija. Vsi so hoteli relokacijo v Dubaj.

Naša asistentka iz Ljubljane je celo v primerjavi z asistentko iz CRO, države, ki je prav tako davčnogledno banana republika Hrvatistan, prejela 8 tisoč EUR neto manj, njeni benefiti so pa bili v seštevku (Malica, prevoz in regres) 3000 EUR na leto. Pušnila je 5000 ojrof. A komunisti jo ščitili po zakonu, hehe. Skratka še eden sramoten komunajzarski nateg.

Ko je Švicar vse to videl je rekel, pizda jaz sem pa sanjal, da se bi prestavil v SLO ali v CRO na toplo morje. Zdaj vidim, da bom kar v Švici ostal. hehe.
Toliko o komunistični "zaščiti" delavcev.

K temu pa še notarjem in odvetnikom podarimo kaj jim gre,
da bo pravica le za kapitalista, za delavca pa gnoj,

Ja, svoje kamerade vprašaj, čemu so notariate rešili kot vse drugo - maziljenci, maziljenci, maziljenci, bracva, bracva, bracva.
Skupaj z odvetniki - kartel!

Čemu je recimo dopustno da sodišče prizna nižje stroške, kot jih odveniški kartel sme zaračunati in vice versa. Vprašaj tvoje praetorijanske kamerade. Ker ravno zato je pravica oz. pravna zaščita za deprivilegirane samo teorija. Toži lahko samo tisti, ki ima peneze za 3 leta odvetnika plačevati. Cca 5 do 10 tisoč EUR minimum. Če bi pa primeri trajali 3 mesece, pa seveda bi to bilo par 100 EUR.

Sicer pa pravice, oz, pravne varnosti v naši Đamahiriji ni za nikogar. Ker sodni primer v SLO traja običajno več kot 3 leta. Ti in tvoji kameradi ste pač sproducirali rdeče doživljenske lene nesposobne sodnike. Pa nam vsem še najbolj pogosto presodi ona eskimska - Đastis dilejd - đastis dinajd.

da narod neumni jo verjame. Tako bo sreča zopet tu doma.

Ja, tak "narod" kot ti že 20 let voli kamariljo, ki je vse to sproducirala. In pri tem celo vzneseno zase misli, da je svobodnjaškega duha, s svojo glavo razmišljajoč in-tele-ktualec, ki se upira klerofašistom in neo-kakopak-korporativnim kapitalistom. Buuuuuuuuhahaha! Kakšna beda duha! Oni dan sem na to temo že citiral dovolj Getheja za ta mesec, ma evo specialno zate spet, ker vidim, da si tudi ti nekpen poet: - Slovenska ovca, ki zase zmotno misli da je svobodna ko obkroža komunista na volitvah, je največji suženj na svetu. 

Majke mi sudija, evo celo levičar Mazini tako misli, hehe. Le da on temu reče neo-fevdalizem. Ne upa se pa pokazati s prstom katera točno frakcija KPS je najbolj fevdalec v tej zgodbi, hehe. On namreč fura ipak klasični denial slo-razumnika: Uporablja termin "Kot nekoč naš komunistični režim": Pravilno je seveda: Tako kot naš komunistični režim. Beseda "nekoč" je hinavsko-zanikalni tujek, saj obstaja topogledno na Češkem, ne pa v SLO, kjer so potrči in kučani še vedno v sedlu in iz sedla nikdar niso razjahali. Zgolj "sestopili" so. Da se okrepčajo, hehe.

Link

Ni komentarjev: