ponedeljek, 2. junij 2014

2402105 - razlika med Virantom in pristnim liberalcem

[bc123a]
> [minuteman]
> Nabijaš. Virant je odletel kot opcija, ker je šel z nomenklaturo, ne ker ni šel z Janšo.

Saj pravim. Biti liberalec ali sredinec v sloveniji je nemogoca pozicija, ker desnica prenese samo to, da gres v koalicijo Z NJIMI.

Kaj pa če bi ti dojel, da iti v koalicijo s kučanovskimi in titoističnimi spakami ne pomeni biti "sredinski". Ker te že to dokončno in epsko grandiozno diskvalificira in dezauvira kot fejk liberala. Poleg tega, Virulant zase misli, da je liberal najbrž zgolj temeljem tega, da je strpen do gejev, vsaj do tistih, ki se mu zdijo atraktivni, nje, de, al kaj?

Tvoja zabloda ima temelj v napačni percepciji tega kaj so zares toti slovenski samokolicani kobajagični "levonasredinski" in "liberali" tipa Virant.

V eni Nemčiji, na primer, so levo-nasredinski v bistvu zmerni demokratični levi liberali, ne pa taliboboljševistični nacisoc fafljači o DemkratickeSocialistickemu, gospodarsko ksenofobni izolacionisti, pisuni neokomunističnih manifestov in zborovski pevci bandiere.

V Nemčiji takšni ljudje vzakonijo kapico in PAYG, v katerega se vplačuje nereketarsko do kapice iz njega pa izplačuje do nivoja mase kontribucij. Pošteno do zadnjega centa. Ne pa hajdučenje in boljševiška reketo-uravnilovka z gaganjem o prav tako fejk "solidarnosti", ki je tu v nas drugo ime za vzakonjen državni reket!

Vsebina, stari, vsebina njihove politprakse jih dezauvira vse. In ""levonasredince" in "liberalne" virulante, ki žnjimi izi kolaborirajo. In SLS "desne" takisto. Jebi ti deklarativna samopimenovanja teh bleferjev.

Gremo malo spet vaditi: "Levi" so ultratalibanska teroristična hajduška plenilska komunisto-fašistična tolpa, zato Viranta, ki izi koalira žnjimi in živi njihove ekstremistične turbo-boljševitične reketarske prakse in aspiracije, ne more biti in tudi ni liberalen, saj ga ravno to koaliranje z ultraškim zlom dezauvira kot ne-liberalca. Razkrit!

Če wanabe SLO "liberalec", oz fejk liberalec ne pogrne na čemu drugemu, potem pogrne najkasneje takrat, ko, kobajagi kontrirajoč "levim" in "desnim" nazisocialistom reče: "Samo določene državne komercialne kolhoze bomo pustili neprivatizirane".

Razkrit! End of game! KriptoNacistek! Državnoplanskokapitalističnemu načelu zavezan boljševiček naci-fašisto-socialistek.

In ne glede na to koliko se strinjava o tem kako naj poimenujeva takega pizdeka, on niti slučajno seveda ni liberalec. To zagotovo ni! Gremo dalje iskat ime za njega.

Pristni liberalec reče: Niti enega komercialnega kolhoza država ne sme imeti v lasti. Zlasti ne slovenska! In hkrati reče, niti slučajno ne sme privatnik odločati o tem kateri homo sapiens in žival ima pravico in dovoljenje dostopa do pitne vode in zraka.

To je svobodi pristno zavezan človek, pristni liberalec, ne pa virulantki, ki se klanjanjo poveličevanju rdečih klavcev in se udinjajo naci logiki državne srebrnine, ki ima za cilj kontinuiteto državnega planskega kapitalizma torej socializma.

Kot češ v imenu Sloenstva, oz naci načela, si lahko definicijo liberalizma prikrojimo. To je kobajagi sveto in nedotakljivo. Tako je menil tudi naci-socialist Hitler. Socializem in svoboda za Nemce in smrt ter razlastitev za Jude. "Pravi pristni slovenski liberalec" bi žnjim gladko koaliral, saj tudi zdja koalira z naci-socialisti, hehe. Amen!

A smo zdaj to razčistili?

Pravi pristni liberalec v Sloveniji ne more in ne bi koaliral niti z SDS, niti z NSi, kaj šele z ultratalibansko "levico". Amen.

Pravi, pristni liberalci, ko se nekoč pojavijo na SLO sceni, če na njej še naprej ostanejo samo te "levi" in te "desni" ne bo imel s kom koalirati, zato koaliral tudi ne bo. Čakal bo, da sam postopoma ojača in sama ali s sebi res podobnimi pridobi večino, ali pa v vladi nikoli ne bo.

Bolje je častno biti opozicija, da se na tvoji čistosti lepo vidi umazanost predvsem "levih", kot pa nečastno koalirati z zlom in izdati svoje volivce, ki so si reveži domišljali, da si res liberalen.

Virant je bil zgolj prečitan od, liberalizma si zares želečih naivnih nategnjencev, ki ga niso uspeli še pred volitvami prečitati, da niti slučajno ni liberalen, ampak je rdečuhar par excellence. A so budale, žal, volile zanj.

Na tem forumu nihče nima pravice srati, da ni vedel, ker nas je bilo na stotine, ki smo Virulanta prečitali in opozarjali, da samo bejž stran od tega komunajzla.

Eto, tak je to. Vedno znova smo pri jebeludzbunjenog oz pri težavi Slovencev, da se samoslepijo tako, da verjamejo v samopoimenovanja in samodeklaracije politikantskih prevarantov.

Ne premaknemo se naprej, ker nenehno trkamo ob to oviro. Dajte že enkrat sprevideti in pričeti korektno klasificirati kdo je kdo. Glejte politika v prakso in aspiracije, ne pa v psihodelična samopoimenovanja, bogvasnimarad.

Link

Ni komentarjev: