nedelja, 15. junij 2014

2409521 - kaj so komunisti pravzaprav "naredili v življenju"

Če ne bi bruhnil, da so Petrine liberalne vrednote "neoliberalne zablode", bi morebiti kaksen naivnez upal, da je v tebi tudi nekaj kredibilnosti. Tako pa vsi vidimo, da jo ni.
Od tu naprej nikomur ni tezko uganiti koga volis ti, se manj je tesko uvideti kaksni so tvoji kriteriji "da je nekdo kaj naredil v zivljenju"

PS
Na vsebinski strani pa zelim poudariti, da so v politiki Slovenije redki aktivni politiki, ki so kaj castnega in koristnega naredili, kar ni bilo znotraj cone ropanja in zlorabljanja naroda.

Tudi tisti, ki so bili gonilna sila osamosvojitve so za tem storili kaj, kar iznici njihovo moralnovertikalnost in njihov status castnih prodržavljanskih ljudi spremeni v status antinarodnih skodljivcev.

Na primer Jansa je nedavno skupaj s komunisti storil nabolj sprijeno antinarodno in antidrzavljansko in anticlovesko dejanje vseh casov, ko je komunisticni bestiji pomagal sprejeti nov, se bolj taliboboljsevisticni, roparski in reketarski zakon o ppkojninskem sistemu.

Kucan pa recimo niti enkrat v vsem svojem lopovskem in zlocinskem zivljenju, ni storil niti enega dejanja, ki ne bilo esencialno cista zloba, zlocin, pljacka in zloraba. Veleskodljivec!

Pa vendarle je iz tvojega pisanja na forumu jasno, da vedno volis nekoga iz kucanovske stale.

Za konec - v Sloveniji je vedno treba najprej pogledati kdo evaluira kaj je kdo storil v zivljenju in kaksno so mu kriteriji ko to ocenjuje.

Ko ti volis kucanovske spake in gagas da volis zato, ker so po tvoje neki naredili v zivljenju, je to isto, kot, ko narocnik umora umor naroci pri morilcu, ki vedno uspe umoriti zrtev, kot je dogovorjeno.

To, da se dejanja morilcev ne steje med castna im da se o njih ne gaga " Oni so vsaj kaj naredili v zivljenju", pa ni nepomemben detajl v tej najini debati. Narocniuj umora je morilec kul, nikomur drugemu pa ni.

Vsak Slovenec, ki voli Murglor je v bistvu skodozeljen sprijen narocnik umora, saj je njegova motivacija ta, da bo murglorska tolpa pohabila postene producente, jih oropala, gnjida, ki Murglor voli pa racuna na participacijp na plenu in vobce orgazmira primerjajoc svojo bedo s poslej pohabljeno zrtvijo Murglorja. Kaj je lahko sploh teoreticno kaj bolj pritlehno in sprijeno?

Slovenija je ravno zaradi tega dezela sociopatskih volivcev. Petra in Vi prokomunisti ste na razlicnih planetih in ne delite istega merskega sistema. Odtod ste popolnoma nekompatibilni. Kar je vam junak je Petri zlocinec. Vse jasno? Seveda da je jasno!

Link

Ni komentarjev: