sreda, 25. junij 2014

2415948 - kaj najbolj skrbi nazi-interesne nasprotnike privatizacije Telekoma

Njih ne skrbi vlaganje, njih skrbi, ker ne bo več garantiran odjem od udbomafijskih tolp in susakstajl incestno-gospodarskoksenofobnih prodajalcev megle, ki po balkansko zvijačno koruptivno iz poslov izločajo svetovne liderje z bullet-proof izdelki sami pa teh izdelkov nimajo niti na risalni deski, ma ni problme, bodo oni to "zaćas, sam kar niso še", de nje.

In nad vsem in čez vse jih skrbi, da v Telekom ne bodo več mogli nastaviti njihove svoje majmunćiće, deco in vnuke morilske komunistične tolpe, ki je morila leta 1945.

Ne bo več dobro plačanih delovnih mest - sinekuric, za šmrkače belega prahu iz privilegiranih in posvečenih partizansko-kompartijskih družin.

Ne bo več možno nastavljati nizkovejevne rdečerite falirane polizobražene opice s kupljenimi diplomami, ki so jih v perimeter nastavili, da tolpi njihovih svojih rihtajo sinekure ter polnijo kompartijine tajne črne fonde na ziljon načinov, tudi tako, da se infrastrukturne posle podeli posvečenim njihovimsvojim za nekajkratnik normalne street cene, oglaševanje in marketinške storitve naroči pri posvečenih medijih in agencijah, ipd.

To njih skrbi! In to ne le v Telekomu, to jih skrbi v vseh državnih in poldržavnih in paradržavnih kolhozih. Zato se upirajo razdržavljenju komercialnega gospodarstva v lasti ali solasti države.

Link

Ni komentarjev: