sobota, 14. junij 2014

2409225 - kaj pove izbira novega ameriškega veleposlanika

[payme]
lol... glede na reference bi si mislil da nas imajo v novem svetu za Libanon... ali še kaj hujšega.

Očitno je CIA ameriškemu precedniku Tajgerwudcu al kak se že piše, že poslala najnovejšo napoved za Slovenijo za prvo petoletko Demokratćkog od januarja 2016 do decembera 2020.

Tam pa se podrobno opisuje kako bo potekal murglorski projekt ciljanih usmrtitev oz slučajnih® nesreč na olupku od banane v KPZ DOB in severnokoreizacije Slovenije, oz uvedbe totega DemokratćkogSocjalizma® in prigodnih spremljajočih svečanosti državljanske vojne, ter eskalacij komunistofašističnega državnega terorizma, ki bodo posledično spontano izbruhnile med ljucvom in ostalimi vstajniki®.

Zato toti Osama Tajgerwudc, alkaksežepiše, pravočasno v perimeter pošilja ekcperta za boj proti terorizmu. Kontraakcija CIA bojda že nekaj časa poteka pod kodnim imenom "E nećete vi nam opet orgijati sa komunističkim asasinskim terorističkim trojkama po Sloveniji, majkevigaspalim komunistićku!". Kodno ime je v Eskimščini zato, ker Ameri še vedno niso uspeli najti kje je Slovenija na svetovni mapi, pa nas malo mešajo z drugimi eskimskimi plemeni širne Salvanije, Pridnjeprja, Tunguske in arhipelaga Gulag, ter ostalih vinodorodnih obronkov in jas na napačni strani Alp.

Link

Ni komentarjev: