ponedeljek, 23. junij 2014

2414307 - miti o "liberalnem" Virantu

[bc123a]
> [minuteman]
> > Virant je bil dober vsa leta, ko je bil SDSovec, in celo ko je sprejel tisti zakon o placah v JS. Ampak tisti moment, ko je sel po svoje, so mu zacele noge smrdeti, pa udbovec je postal, pa komunajzlar, pa takrat ste se sele spomnili da je itak cel lajf delal v JS. Takrat. Ne prej, ko je bil clan SDS in minister.
>
> Ni šel na svoje, ampak h nomenklaturi. A o takih je dovoljeno samo lepo govoriti? Ne bodi vendar tako izključevalen, imej nas SDSovce vendar rad...

Spet diskvalifikacija. Virantu so noge disale samo, ko je bil pri SDS ali vsaj v koaliciji z njimi. Takoj ko je sel v koalicijo s kom drugim so mu zacele smrdeti, a ne?

Saj pravim sploh ne razumete razlike med nestrinjanjem in diskvalifikacijo in pljuvanjem. Potem pa pricakujete, da vas bodo popljuvani volili, kot je to plasticno opisal Crt.

Evo, da ti jaz pomagam k Jezusu: Virantu nikoli, niti takrat, ko je bil pri SD niso noge dišale.
Virant je ultraogaben tehnokrat, approvalseekerska attention kurbica, štreberski birokratek-uradniček, ki si domišlja, da je zato, ker je begavček in prevrtljivček - liberalec.

Virulantki Slovenije si najbrž domišljajo, da biti liberalen pomeni to, da si pripravljen iti na orgijo in tolerirati vse, od tega, da ti ga potegne lepa mlada pupa, kar je tudi sicer normalno v celem svetu, hehe, preko tega, da ti ga frit zarine nasilen homić bivši arestant, ki je na orgijo povabljen, ker ima batino 22 cm, do tega, da pred tvojimi okami dildajo kuzlo bulmastifko Đoj in si medsebojno ščijejo in serejo po rokah. Kdor vsemu temu ploska je po standardih naših virulantkov opravil izpit za liberalca, kdor ne, je pa desničarsko govno in janšajzelski vojaček. hehe.

Vidiš kam človeka lahko zanese, če živi v deželi, v kateri se ne poučuje korektno kaj pomeni pojem liberalec oz liberalen, svobodi zavezan politik. In še manj korektno se poučuje, da je , že po temeljni definiciji in dizajnu, komunist lopov, terorist in totalitarno zmene v zasedi, čakajoče, da se realizira, kakorhitro mu uspe ugrabiti državo.

Virulantkom ni jasno zakaj svobodi iskreno in pristno zavezan človek ne gre polagati vence na grobove morilskih terorističnih tolp.

In se ne povezuje s teroristi in združenimi komunističnimi tolpami v imenu ničesar na svetu. Narediš karkoli takega - evo, se že razodeneš kot esencialno čista antiliberalna snov. Snov, kontaminat, toksik, tako zelo esencilano čist in močen, da lahko žnjim pomoriš milijone liberalnih duš. Strup zelene afriške mambe so kamilični čajček v primerjavi s tem. A jebiga, to našim umskim razčefukancem ni jasno.

Virant ni in ne more nikomur biti zares simpatičen oz spontana izbira iz srca. N I K O M U R!
On in drugi puckoti so na lestvici ogabnežev tik za Tretjerazrednim sluzotom. Potem dolgo nič, potem pa pride Murglbaba in potem njegovih 30 taužent razbojnikov.

Zdaj ga imate radi vi relativizerski usegliharčki, vsi aktivni in aktivistični pro-kompartijci in končno seveda tudi partijci, ker je pač šel vam pomagat čuvat kontinuiteto in ohranjat "ne talasaj" nirvano, da se Slovenci medsebojno gradualno onegavimo pod budnimi okami kompartijske kontinuitete.

Vaša, oz definitivno ljubezen Murglorja žnjim je garant takšna, kakršna je bila ljubezen Omer Karapaše z janičarsko izdajalsko poturico.

Evo kaj o tem pravi eskimska epska narodna guslarska, haiku pretežno, poezija, iz okolice Čačak, hehe. Ko je Omer Karapaša temeljem izdaje s strani takratnega Virulanta v sačekuši posekal Srbe, je takoj po zmagi na kol nataknil takratnega Virulanta, ter se na njegovo moledovanje odzval tak približno, po spominu, hehe: "Sikter! Le kaj si domišljaš šejtanovo seme, mar si si domišljal, da te imamo Turki radi. Kdor izda svoje Srbe nam, bo nas izdal komu drugemu še tisočkrat lažje. Na kol žnjim!"

Sicer pa, ob bok tej debati želim še enkrat podčrtati, da je slovenski politični prostor tako zelo nenormalen, spačen in sprčen, da nič ni to, kar naj bi bilo in da so igralcem na tem prizorišču tako zelo zmešani umi, da o dušah niti ne govorimo, da je pogovor o koaliranju pri nas že davno prerasel v prodajo duš Satanu oz murglorskemu Sarumanu, pucko mu materino!

Če nekemu slovenskemu Virulantu ob koaliranju z udbokomunistično tolpo ne gori niti ena rdeča lučka v umu in duši, potem je jasno, da tak Virulant ni nič drugega, kot moralnohorizontalna smet. Vsekakor pa to po nobenem kriteriju ne more biti pristen liberalec.

Pristen, normalen, v umu čist liberalec niti mrtev ne bi mogel koalirati z murglorskimi gnojnimi izcedki.

A po drugi strani, mar ni vsa slovenska politična scena takšna? Eskimi bi rekli - Naša politična scena je scena iz pekla.

Na tej naši politični sceni se tare sprijenih duš, ki iskreno in pristno menijo, popolnoma v to prepričani, da je dopustno [kobajagi v imenu višjeg smotra] koalirati z vsemi, od sredine na vsako stran do skrajnih margin in do onih, ki sedijo ob levi in desni nogi Satana, na skrajnih točkah levo in desno od normalnosti. Najbolj pogost alibi za to sjebanost in zmešanost je pa NAZIONALNO.

Kobajagi, da v imenu zgolj verbalnega sluzenja o naci-interesu in zgolj verbalno v imenu nacionalnega, vsi oni smejo koalirati med seboj, pa se nam eto medsebojno onegavijo že psi in krave, ljudje in ovce, osli in kokoši, kar v naravi ni normalno, pa če je tem našim sprijenim harlekinom to jasno, ali pa ne.

Sam ne razumem, zato bi bil hvaležen komu s foruma, da me razsvetli, kakšne slovenske matere, oz kdo vzgaja v tej naši Sloveniji takšne sluzaste ultrasprijene in zmedene, begave pizdeke, da se jim vse, od susak-stajl onegavljenja med sorodniki in člani družine, do koitusov med bitji, ki niso iz iste vrste, zdi normalno in sprejemljivo. oz, bolj direktno vprašanje - kako lahko kdorkoli na politični sceni, ki se proglaša za neudbokomunistično stran, koalira z udbokomunističnimi spakami? ne glede na najnovejšo preobleko in samopoimenovanje "novih najnovejših novih" murglorskih frakcij, destilatov in reciklatov KPS.

Slovenski polizobraženi insuficientni harlekini so pomešali piskrčke, pa politično strpnost v parlementarnem boju enačijo kar s koaliranjem. Eheheeeeej, debili, kdo vas je učil temeljnih pojmov in temeljnih življenjskih razmerij?!

Link

Ni komentarjev: