nedelja, 22. junij 2014

2413610 - kaj smo se lahko prepričali o Ustavnem sodišču

[vrac]
Veliko svetovnih pravnikov meni, da ljudje,ki svoja pravna mnenja dajejo v skladu s svojimi političnimi afinitetami, ne bi smeli biti ustavni sodniki. Sicer pa da vidimo,kaj bo presodilo ESČP.

Da, prav imaš, veliko svetovnih pravnikov meni, da jih je natančno 6, točneje pet je takšni ustavnih sodnic in Mozetič, "ki svoja pravna mnenja dajejo v skladu s svojimi političnimi afinitetami".

Strokovno jih sicer, kakor večina slovenskih, po karakterju tipično pizdunskih, po strokovnosti pa insuficientnih in nesposobnih sodnikov-falirancev kompartijsko-negativno-selektirancev, skrijejo za proceduralnim sluzenjem oz nizkotno, sodnika nevredno, nečlovečno pičkasto eskivažo v objem proceduralnega administriranja za pičkice, namesto poštenega sojenja in nemalicioznega razmišljanja odgovornih dedof in karakternih in odgovornih in odločnih sodnic.

Ne da se seveda pri tem skriti njihove nečlovečnosti, saj je nemogoče, da sodniki/sodnice na tej ravni ne bi uvideli(e), da bo človek zaradi njihove udobne in neznosno lahkotne eskivaže v pizdunsko vata-proceduralnost, sedel po nedolžnem.

Bojda ves svet ve tudi to, da so imeli možnost začasno zadržati izvrševanje, ne da bi pri tem ovirali vsebinsko razrešitev potom preostalih pravnih sredstev.

Lahko bi celo uporabili trivialno načelo pomoči stranki in sami temeljem tega odločili, da v tem občutljivem primeru, zato, ker v njemu očitno ni niti enega dokaza, kar vsak amater, kaj šele pravnik, kaj šele sodnik, kaj šele ustavni sodnik vidi z Lune s prostimi okami, odrejajo 3-9 mesečni odlog izvršitve sodbe, da so mimo tudi volitve, kejr lahko nastopi kasneje nepopravljiva škoda, stranki pa svetovali glede preostalih pravnih sredstev. Sodišča to počnejo po celem svetu. Pogosto je sodnikov motiv kar naravnost pretežno opisljiv s sintagmo - "zaščititi nevedno in ali iracionalno ravnajočo ali zgolj laično stranko pred stranko samo".

Kot smo se lahko prepričali, je na SLO Ustavnem sodišču tako zelo veliko, oz dovolj sodnikov in sodnic, ki se odločajo v skladu s svojimi političnimi afinitetami, točneje po neposredni in posredni pavlovljevski direktivi iz Murglorja, da ravno uspejo osramotiti sodišče, kot inštitucijo, a bogami državo, deželo, državljane Slovenije in Slovence, kot nacijo tudi.

A veš kaj, po mojem vas komunalzle, na čelu s temi udbokomunajzel krivosodniki, itak boli kurac, saj komunajzli ste itak tako zelo že pijani od prepričanja, da vam bo uspel veliki met na volitvah, sprememba ustave, vrnitev totalitarizma (Demokraticke socialisticke), da vam kratkomalo visi dol za sramotenjesedanje nominalno demokratične Slovenije in njenih inštitucij v svetu.

Vi itak že desparatno in nebrzdano sanjate, da vam kmalu itak ne bo treba več glumiti demokratičnost in pravosodnost, oz nositi masko demokratičnosti, pravosodnosti, parlamentarizma in prostotržnosti pred svetom.

P: Po mojem sta Janša in Matoz namenoma vložila najprej prošnjo na US pa šele na to še na VS. S tem sta naterala US, da se razodene, kot del krivosodja, ali, da se izkaže, če ne s pogumom, pa vsaj s strahom pred razodetjem in s tem do nadaljnega obdrži vsaj zunanjo podobo politično neomadeževane avtoritete, navkljub temu, da je večina sodnikov komunistične provinience.

Janša in Matoz vesta, temeljem sodne prakse, da se obe sodišči zmoreta sestati in rešiti zadeve v dveh dneh, če hočeta, lahko pa zavlačujeta tudi 2 leti, če se jim tako zljubi. Janša in Matoz sta obema sodiščema dala priložnost, da se ne razkrijeta kot del krivosodja, ali pa da se udobno vtopita v krivosodno ozadje. Zgodilo se je slednje.

Ta moment komunistični del Slovenije desperatno sluzi, češ, da je Janša nesramen, ker ni hotel zaprositi za alternativno prestajanje ali odlog, ter s tem priznati krivdo in avtoriteto komunističnemu krivosodju. To je neki tacega, kot, če bi moten posiljevalec deklici stari 16 let v anus nabijal na suho lesen dildo in se nanjo jezil, ker ga noče prositi, da naj gor da malo vazelina. Jezen bi v resnici bil pa samo zato, ker njemu stopi šele, če žrtev prosi za vazelin oz za milost.

Tako zelo ste desparatni, da se kar tresete. Tako zelo ste desparatni, da bluzite celo tako sprijene in očitno nelogične in lažljive teze: "Ni res, da smo izločali listine, ki so za obtoženca Krkoviča razbremenilne, saj so Finci imeli 7000 strani mi pa 25000". Auuu! Pa čoveče, ubediste ceo svet u dve u tri reči, jebote!

Toti naši udbokomunajzli bi lahko izločili vseh 7000 strani na Finskem, pa še vedno v svoj krivosodni lažljivi spis uturili poljubno količino enako ali še bolj nerelevantnih listin in listov. Tudi 100000 nekih tam strani.

Saj je vseeno. Relevantnih listin je v spisu vedno lahko maksimalno le toliko, kolikor jih dejansko je, lahko jih je manj, če kakšno razbremenilno za obtožence izločijo, hehe, nerelavntnih listin pa lahko dajo v spis miljon, dva, 10 miljonov strani.

(Oni naš sodnik BMZ v ESČP je nekoč v intervjuju na TV, komentirajoč absurdno dolge sodne zamude, rekel, da je v vsakem sodnem primeru v Sloveniji, tipično, vsaj najmanj 50% nerelevantnega papirja v spisu in da strokovno insuficientni sodniki/sodnice mirno pustijo, da se to dogaja!).

Nerelevatne so v primeru Janše itak čisto vse listine na svetu, od WC papirja na tekočem traku Palome, preko Karbinih oz karbarskih zmazkov, do teh 25000 fabrikatov in krneki-listin, ki so jih vložili v spis, pa je eto čisto vseeno koliko jih dajo noter v spis, da jim kejz kobajagi izgleda kredibilen.

Mislem, kere gnjide ste udbokomunajzli. Ma vi res ste rak rana vesolja in sramota narave. Ma, kaj to, vi ste smrdljiv gnojen čir na riti vesolja. Gnjide pokvarjene! Upam, da druga pomlad Slovenije ne bo pozabila kako se je zajebala v prvič, ko ni lustrirala. Rušiti vaš demokraticke spocialisticki totalitarni režim bo pa itak posebno zadovoljstvo.

Zato vi™ kar vudrite manijaki: www.youtube.com/watc...zA-HE#t=88

Link

Ni komentarjev: