ponedeljek, 9. junij 2014

2406359 - tistim, ki vihajo nos nad referendumskimi stroški

E maestro Tomažič. Boš ti videl komu vse so pomembni arhivi in koliko so pomembni tudi tebi, ko ti UdboMurglor resetira Državo in jo po resetu downgrejda nazaj na verzijo 1.0 iz leta 1945. Takrat boš ti videl kako se boš norca delal iz onih, ki edini še poskušajo nuditi odpor udbokomunistični mašineriji. Ki ji tvoje poniglavo usegliharsko pisanje pride še kako prav.

Kako že se reče majmunom, ki dušebrižniško preštevajo garjave milijončke za narodovo neposredno referendumsko demokracijo, pri čemer se naredijo neumne, da ne vedo kako je nastal ta dodatni nepotrebni strošek in hkrati fašističnokomunističnemu parlamentu z ritnicami ploskajo, ker je bil vzakonjen zločinski plenilski antinarodni, še bolj poglobljeno komunajzer-ponzishemski pokojninski zakon, s katerim so narod na dolgi rok oropali za milijarde, pa ko je vladajoča tolpa reševala svoje tolparje iz factor bank s stotinami milijonov, pa ko je prikrivala velelopovluk v višini 15 milijard, ko se je formiralo DUTB?

Kaj praviš Tomažič, bi nas moralo bolj skrbeti, ker je SDS sprožil referendum, ki nas naj bi stal nič EUR, če komunistični lopovi ne bi na očeh nacije eskvirali, da lahko zmagajo potom umetno inducirane kome volivnega telesa, oz nesklepčnosti, ali bi nas bolj moralo skrbeti onih 15 milijard, ki jih je taista tolpa najprej pokradla narodu, potem pa še enkrat narodu iz žepa vzela, da kobajagi stabilizira banke v katerih so nastale luknje, ko so v prvič kradli?

Dokler ima ta narod takšne intelektualce in novinarje, drugih sovražnikov res ne potrebuje.

PS
Denar od reševanja germanrigelniških tolp (reševanja, ki ste ga novinarji hvalili!) naj vrnejo v proračun, pa bo tam za ene 100 let za referendume. Če pa referendume nemaliciozno postavimo na dan kakšnih drugih volitev, bomo iz denarja vrnjenega iz sheme reševanja lopovskih rdečih rigelnikov imeli za 1000 let za referendume. Bi šlo?

Link

Ni komentarjev: